SlideShare a Scribd company logo
1 of 54
Download to read offline
Dr.sc.NaserKabashi
Detyratëzgjidhura
Teknologjiabetonit
FNANDËRTIMTARI
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com
www.e-Libraria.com

More Related Content

What's hot

Udhezues per-ndertim
Udhezues per-ndertimUdhezues per-ndertim
Udhezues per-ndertimFerit Fazliu
 
Muskujt e trupit te njeriut
Muskujt e trupit te njeriutMuskujt e trupit te njeriut
Muskujt e trupit te njeriutXhesika Merko
 
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i PrishtinësRregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinësshkumbin muzlijaj
 
Trajtimi i mbetjeve te ngurta urbane
Trajtimi i mbetjeve te ngurta urbaneTrajtimi i mbetjeve te ngurta urbane
Trajtimi i mbetjeve te ngurta urbaneKlotilda Gjoci
 
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitative
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitativeDallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitative
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitativeBesfort N Haziri - Prishtine
 
DRURI ne Arkitekture
DRURI ne ArkitektureDRURI ne Arkitekture
DRURI ne ArkitektureArchitecture
 
Ekosistemi Arbenita Qorri
Ekosistemi Arbenita QorriEkosistemi Arbenita Qorri
Ekosistemi Arbenita QorriArbenita-12
 
Sjellja e kafsheve
Sjellja e kafsheveSjellja e kafsheve
Sjellja e kafsheveKe Keiss
 
Udhezime per pune seminarike 2011
Udhezime per pune seminarike 2011Udhezime per pune seminarike 2011
Udhezime per pune seminarike 2011Menaxherat
 
PROJEKT ...Pogradeci, vendlindja ime
PROJEKT ...Pogradeci, vendlindja imePROJEKT ...Pogradeci, vendlindja ime
PROJEKT ...Pogradeci, vendlindja ime#MesueseAurela Elezaj
 
Shqiperia e mesme
Shqiperia e mesmeShqiperia e mesme
Shqiperia e mesmeArlinda
 
K6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeve
K6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeveK6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeve
K6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeveHamit Agushi
 
Ndikimi i çimentos në kualitetin e betonit
Ndikimi i çimentos në kualitetin e betonitNdikimi i çimentos në kualitetin e betonit
Ndikimi i çimentos në kualitetin e betonitFeradin Azizi
 
Banka Qendrore e Kosoves
Banka Qendrore e KosovesBanka Qendrore e Kosoves
Banka Qendrore e KosovesDiana Rama
 
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdimMaterialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdimMergimEmini
 

What's hot (20)

Udhezues per-ndertim
Udhezues per-ndertimUdhezues per-ndertim
Udhezues per-ndertim
 
Muskujt e trupit te njeriut
Muskujt e trupit te njeriutMuskujt e trupit te njeriut
Muskujt e trupit te njeriut
 
Xhesika xhika
Xhesika xhikaXhesika xhika
Xhesika xhika
 
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i PrishtinësRregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
Rregullativë Ndërtimore FNA - Universiteti i Prishtinës
 
Trajtimi i mbetjeve te ngurta urbane
Trajtimi i mbetjeve te ngurta urbaneTrajtimi i mbetjeve te ngurta urbane
Trajtimi i mbetjeve te ngurta urbane
 
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitative
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitativeDallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitative
Dallimi ndermjet kerkimeve kuantitative dhe kualitative
 
Femijeria
FemijeriaFemijeria
Femijeria
 
Druri
Druri Druri
Druri
 
DRURI ne Arkitekture
DRURI ne ArkitektureDRURI ne Arkitekture
DRURI ne Arkitekture
 
Ekosistemi Arbenita Qorri
Ekosistemi Arbenita QorriEkosistemi Arbenita Qorri
Ekosistemi Arbenita Qorri
 
TE DREJTAT E FEMIJEVE DHE ALO 116
TE DREJTAT E FEMIJEVE DHE ALO 116TE DREJTAT E FEMIJEVE DHE ALO 116
TE DREJTAT E FEMIJEVE DHE ALO 116
 
Sjellja e kafsheve
Sjellja e kafsheveSjellja e kafsheve
Sjellja e kafsheve
 
Udhezime per pune seminarike 2011
Udhezime per pune seminarike 2011Udhezime per pune seminarike 2011
Udhezime per pune seminarike 2011
 
PROJEKT ...Pogradeci, vendlindja ime
PROJEKT ...Pogradeci, vendlindja imePROJEKT ...Pogradeci, vendlindja ime
PROJEKT ...Pogradeci, vendlindja ime
 
Shqiperia e mesme
Shqiperia e mesmeShqiperia e mesme
Shqiperia e mesme
 
K6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeve
K6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeveK6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeve
K6 blerja dhe shitja e mallrave dhe sh+½rbimeve
 
Ndikimi i çimentos në kualitetin e betonit
Ndikimi i çimentos në kualitetin e betonitNdikimi i çimentos në kualitetin e betonit
Ndikimi i çimentos në kualitetin e betonit
 
Banka Qendrore e Kosoves
Banka Qendrore e KosovesBanka Qendrore e Kosoves
Banka Qendrore e Kosoves
 
Tema e diplomes
Tema e diplomesTema e diplomes
Tema e diplomes
 
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdimMaterialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
Materialet ndertimore I - prezentim 1 -vazhdim
 

More from shkumbin muzlijaj

Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktivTeknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktivshkumbin muzlijaj
 
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj shkumbin muzlijaj
 
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...shkumbin muzlijaj
 
Materiale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çelikuMateriale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çelikushkumbin muzlijaj
 
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fnaHyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fnashkumbin muzlijaj
 

More from shkumbin muzlijaj (6)

Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktivTeknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
Teknologjia betonit detyra te zgjidhura fna-konstruktiv
 
Figurat letrare
Figurat letrareFigurat letrare
Figurat letrare
 
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
Tërmetet -Gjeologji-shkumbin muzlijaj
 
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
Proceset gjeologjike që ndodhin në tokë- Gjeologjia në ndërtimtari-shkumbin m...
 
Materiale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çelikuMateriale ndertimore ii çeliku
Materiale ndertimore ii çeliku
 
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fnaHyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
Hyrje në ndërtimtari punim seminarik fna
 

Recently uploaded

BIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptx
BIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptxBIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptx
BIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptxSayali Powar
 
Decoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptx
Decoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptxDecoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptx
Decoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptxDhatriParmar
 
CLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptx
CLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptxCLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptx
CLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptxAnupam32727
 
Objectives n learning outcoms - MD 20240404.pptx
Objectives n learning outcoms - MD 20240404.pptxObjectives n learning outcoms - MD 20240404.pptx
Objectives n learning outcoms - MD 20240404.pptxMadhavi Dharankar
 
ARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptx
ARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptxARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptx
ARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptxAneriPatwari
 
Mythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITW
Mythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITWMythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITW
Mythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITWQuiz Club NITW
 
Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...
Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...
Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...HetalPathak10
 
ClimART Action | eTwinning Project
ClimART Action  |  eTwinning ProjectClimART Action  |  eTwinning Project
ClimART Action | eTwinning Projectjordimapav
 
Employablity presentation and Future Career Plan.pptx
Employablity presentation and Future Career Plan.pptxEmployablity presentation and Future Career Plan.pptx
Employablity presentation and Future Career Plan.pptxryandux83rd
 
Grade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptx
Grade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptxGrade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptx
Grade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptxkarenfajardo43
 
MS4 level being good citizen -imperative- (1) (1).pdf
MS4 level  being good citizen -imperative- (1) (1).pdfMS4 level  being good citizen -imperative- (1) (1).pdf
MS4 level being good citizen -imperative- (1) (1).pdfMr Bounab Samir
 
6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroom
6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroom6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroom
6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroomSamsung Business USA
 
Indexing Structures in Database Management system.pdf
Indexing Structures in Database Management system.pdfIndexing Structures in Database Management system.pdf
Indexing Structures in Database Management system.pdfChristalin Nelson
 
Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17
Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17
Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17Celine George
 
Sulphonamides, mechanisms and their uses
Sulphonamides, mechanisms and their usesSulphonamides, mechanisms and their uses
Sulphonamides, mechanisms and their usesVijayaLaxmi84
 

Recently uploaded (20)

BIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptx
BIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptxBIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptx
BIOCHEMISTRY-CARBOHYDRATE METABOLISM CHAPTER 2.pptx
 
Plagiarism,forms,understand about plagiarism,avoid plagiarism,key significanc...
Plagiarism,forms,understand about plagiarism,avoid plagiarism,key significanc...Plagiarism,forms,understand about plagiarism,avoid plagiarism,key significanc...
Plagiarism,forms,understand about plagiarism,avoid plagiarism,key significanc...
 
Decoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptx
Decoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptxDecoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptx
Decoding the Tweet _ Practical Criticism in the Age of Hashtag.pptx
 
CLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptx
CLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptxCLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptx
CLASSIFICATION OF ANTI - CANCER DRUGS.pptx
 
Objectives n learning outcoms - MD 20240404.pptx
Objectives n learning outcoms - MD 20240404.pptxObjectives n learning outcoms - MD 20240404.pptx
Objectives n learning outcoms - MD 20240404.pptx
 
ARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptx
ARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptxARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptx
ARTERIAL BLOOD GAS ANALYSIS........pptx
 
Mattingly "AI & Prompt Design: Large Language Models"
Mattingly "AI & Prompt Design: Large Language Models"Mattingly "AI & Prompt Design: Large Language Models"
Mattingly "AI & Prompt Design: Large Language Models"
 
Mythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITW
Mythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITWMythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITW
Mythology Quiz-4th April 2024, Quiz Club NITW
 
Mattingly "AI & Prompt Design" - Introduction to Machine Learning"
Mattingly "AI & Prompt Design" - Introduction to Machine Learning"Mattingly "AI & Prompt Design" - Introduction to Machine Learning"
Mattingly "AI & Prompt Design" - Introduction to Machine Learning"
 
Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...
Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...
Satirical Depths - A Study of Gabriel Okara's Poem - 'You Laughed and Laughed...
 
Chi-Square Test Non Parametric Test Categorical Variable
Chi-Square Test Non Parametric Test Categorical VariableChi-Square Test Non Parametric Test Categorical Variable
Chi-Square Test Non Parametric Test Categorical Variable
 
ClimART Action | eTwinning Project
ClimART Action  |  eTwinning ProjectClimART Action  |  eTwinning Project
ClimART Action | eTwinning Project
 
Employablity presentation and Future Career Plan.pptx
Employablity presentation and Future Career Plan.pptxEmployablity presentation and Future Career Plan.pptx
Employablity presentation and Future Career Plan.pptx
 
Grade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptx
Grade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptxGrade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptx
Grade Three -ELLNA-REVIEWER-ENGLISH.pptx
 
MS4 level being good citizen -imperative- (1) (1).pdf
MS4 level  being good citizen -imperative- (1) (1).pdfMS4 level  being good citizen -imperative- (1) (1).pdf
MS4 level being good citizen -imperative- (1) (1).pdf
 
6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroom
6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroom6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroom
6 ways Samsung’s Interactive Display powered by Android changes the classroom
 
Indexing Structures in Database Management system.pdf
Indexing Structures in Database Management system.pdfIndexing Structures in Database Management system.pdf
Indexing Structures in Database Management system.pdf
 
Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17
Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17
Tree View Decoration Attribute in the Odoo 17
 
Introduction to Research ,Need for research, Need for design of Experiments, ...
Introduction to Research ,Need for research, Need for design of Experiments, ...Introduction to Research ,Need for research, Need for design of Experiments, ...
Introduction to Research ,Need for research, Need for design of Experiments, ...
 
Sulphonamides, mechanisms and their uses
Sulphonamides, mechanisms and their usesSulphonamides, mechanisms and their uses
Sulphonamides, mechanisms and their uses