Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

StarBucks

279 views

Published on

En aquesta presentació expliquem el trajecte emprenedor de StarBucks.

Published in: Education
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

StarBucks

 1. 1. StarBucks Eduardo Ferrel Pau Bru Ribes
 2. 2. Índex -Història -Idees -Vendes -Quant genera? -Millores -Llocs on es troba -Crítica
 3. 3. Història En 1971 Jerry Baldwin va crear l’actual Starbucks. El seu primer establiment és va inagurar en Pike Palace, Seattle. Al principi, la seva activitat es centrava en la venda de cafè en gra i mòlt per al consum a casa.
 4. 4. Idees emprenedores que hi ha darrere Jerry Baldwin és va embarcar en el projecti en 1982, com a director de màrqueting. Aquell mateix any, durant un viatge a Itàlia, se li queda en la ment de les petites cafeteries de ciutats com Verona o Milà. Crea la seva pròpia empresa dedicada al cafè, a la qual bateja com Il Giornale.
 5. 5. Vendes Starbucks són establiments que es venen cafès i ara esta innovant traient gelats per emportar i algunes herbes com el te. També et venen l'experiencia d'estar en aquell local amb WiFi gratis.
 6. 6. Quant genera? Starbucks durant el segon trimsetre de 2017 va generar 691.6 milions de dòlars nets.El que contrasta amb els 754.1 milions obtinguts en el mateix lapse de l'any passat. Això representa una disminució de 8.28 per cent. A l’any el promedi són uns 1.400/1.500 milions de dólars
 7. 7. Millores Starbucks innova en el mercat perqué va ser dels primers establiments a tenir WiFi gratis, llavors els treballadors és passaven allí la tarde perqué ha sobre tenir un bon ambient. També va innovar en les taules redones. Els psicòlegs diuen que en una taula rodona no sembla que falti ningú i així la gent no es fixava en què estaven sols. I una de les últimes raons va ser perquè Jerry Valdwin va viatjar a Itàlia i va veure que podien emportar-se el cafè i llavors va començar a crear l'actual marca Starbucks.
 8. 8. Llocs on es troba Starbucks té oberts 24000 establiments en 70 països en tot el mòn
 9. 9. Crítica Molts critiquen a aquesta marca perquè és bastant cara, ja que és molt famosa i sobretot pagues a la marca no el producte. També es critica la qualitat i el temps que s'empra en fer cada cafè. Per exemple un cappuccino normal ha de tardar entra 19 a 25 segons i en Starbucks tarda 13, això fa pensar als clients que no tindrà tanta qualitat.
 10. 10. FI

×