Successfully reported this slideshow.

Student Dietary Habits Survey Report

1

Share

Loading in …3
×
1 of 15
1 of 15

Student Dietary Habits Survey Report

1

Share

Download to read offline

JAKPAT conducted a survey to 500 Indonesian college students from users of JAKPAT Mobile Apps randomly, from 18 to 23 age ranges, living in DKI Jakarta, Yogyakarta and Bandung, Indonesia.

The purpose of this survey is to know Indonesian student dietary habits. Even if this survey does not represent the whole population, but by figuring this survey result hopefully people can figure out Indonesian student dietary habits.

JAKPAT conducted a survey to 500 Indonesian college students from users of JAKPAT Mobile Apps randomly, from 18 to 23 age ranges, living in DKI Jakarta, Yogyakarta and Bandung, Indonesia.

The purpose of this survey is to know Indonesian student dietary habits. Even if this survey does not represent the whole population, but by figuring this survey result hopefully people can figure out Indonesian student dietary habits.

More Related Content

Related Books

Free with a 14 day trial from Scribd

See all

Student Dietary Habits Survey Report

  1. 1. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 1/15 The Summary of Survey Result: Survey Kebiasaan Diet Mahasiswa 1. HOW MANY TIMES DO YOU EAT FOR A DAY? Single Answer, Total Answer : 500 JakPat App Leading mobile market research in indonesia # Option Total Answer Percentage 1 3 times a day 246 49.2 % 2 twice a day 208 41.6 % 3 more than 3 times a day 25 5 % 4 once a day 21 4.2 % 3 times a day (49.2%) twice a day (41.6%) more than 3 times a day (5%) once a day (4.2%)
  2. 2. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 2/15 2. DO YOU ALWAYS CONSUME VEGETABLES OR FRUIT EVERY DAY? Single Answer, Total Answer : 500 # Option Total Answer Percentage 1 yes, but i just eat vegetables, seldom eat fruit 231 46.2 % 2 yes, i eat vegetables and fruit every day 127 25.4 % 3 yes, but i just eat fruit, seldom eat vegetables 82 16.4 % 4 no, i do not consume both vegetables and fruit 60 12 % yes, but i just eat vegetables, seldom eat fruit (46.2%) yes, i eat vegetables and fruit every day (25.4%) yes, but i just eat fruit, seldom eat vegetables (16.4%) no, i do not consume both vegetables and fruit (12%)
  3. 3. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 3/15 3. DO YOU LIVE WITH YOUR PARENTS OR FAMILY? Single Answer, Total Answer : 500 # Option Total Answer Percentage 1 yes, i live with my parents 328 65.6 % 2 no, i live in boarding house 172 34.4 % yes, i live with my parents (65.6%) no, i live in boarding house (34.4%)
  4. 4. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 4/15 4. DO YOU DRINK A GLASS OF MILK REGULARLY? Single Answer, Total Answer : 500 # Option Total Answer Percentage 1 no, i drink it rarely (1-3 times in a week) 317 63.4 % 2 no, i do not drink milk 97 19.4 % 3 yes, i drink it regularly (everyday at least one glass) 86 17.2 % no, i drink it rarely (1-3 times in a week) (63.4%) no, i do not drink milk (19.4%) yes, i drink it regularly (everyday at least one glass) (17.2%)
  5. 5. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 5/15 5. DO YOU CONSUME VITAMIN SUPPLEMENT OR OTHER FOOD SUPPLEMENT? Single Answer, Total Answer : 500 # Option Total Answer Percentage 1 no 346 69.2 % 2 yes 154 30.8 % no (69.2%) yes (30.8%)
  6. 6. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 6/15 6. DO YOU GO OUT FOR DINING? Single Answer, Total Answer : 500 # Option Total Answer Percentage 1 yes, i go out for dining sometimes 349 69.8 % 2 yes, i go out for dining everyday 151 30.2 % yes, i go out for dining sometimes (69.8%) yes, i go out for dining everyday (30.2%)
  7. 7. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 7/15 7. WHEN YOU HAVE TO GO OUT FOR DINING, PLEASE SELECT YOUR REASONS BELOW BASED ON YOUR PRIORITY FOR CHOOSING THE DESTINATION RESTAURANT. Priority, Total Answer : 500 # Priority Total Answer Percentage 1 Priority 1 209 41.8 % 2 Priority 5 114 22.8 % 3 Priority 2 79 15.8 % 4 Priority 3 51 10.2 % 5 Priority 4 47 9.4 % Option : price 0 % 20 % 40 % 60 % 80 % 100 % 1 2 3 4 5 Priority 1 (41.8%) Priority 5 (22.8%) Priority 2 (15.8%) Priority 3 (10.2%) Priority 4 (9.4%)
  8. 8. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 8/15
  9. 9. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 9/15 # Priority Total Answer Percentage 1 Priority 4 127 25.4 % 2 Priority 2 125 25 % 3 Priority 3 110 22 % 4 Priority 1 82 16.4 % 5 Priority 5 56 11.2 % Option : cleanliness of the place (including the way of plate, spoon, fork and other kitchenware is washed) 0 % 20 % 40 % 60 % 80 % 100 % 1 2 3 4 5 Priority 4 (25.4%) Priority 2 (25%) Priority 3 (22%) Priority 1 (16.4%) Priority 5 (11.2%)
  10. 10. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 10/15 # Priority Total Answer Percentage 1 Priority 3 148 29.6 % 2 Priority 4 109 21.8 % 3 Priority 2 101 20.2 % 4 Priority 5 92 18.4 % 5 Priority 1 50 10 % Option : hygiene of the food and ingradients (including the way of food and ingredients is cooked) 0 % 20 % 40 % 60 % 80 % 100 % 1 2 3 4 5 Priority 3 (29.6%) Priority 4 (21.8%) Priority 2 (20.2%) Priority 5 (18.4%) Priority 1 (10%)
  11. 11. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 11/15 # Priority Total Answer Percentage 1 Priority 2 140 28 % 2 Priority 1 119 23.8 % 3 Priority 4 113 22.6 % 4 Priority 3 98 19.6 % 5 Priority 5 30 6 % Option : the taste of food 0 % 20 % 40 % 60 % 80 % 100 % 1 2 3 4 5 Priority 2 (28%) Priority 1 (23.8%) Priority 4 (22.6%) Priority 3 (19.6%) Priority 5 (6%)
  12. 12. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 12/15 # Priority Total Answer Percentage 1 Priority 5 208 41.6 % 2 Priority 4 104 20.8 % 3 Priority 3 93 18.6 % 4 Priority 2 55 11 % 5 Priority 1 40 8 % Option : the coziness of the place 0 % 20 % 40 % 60 % 80 % 100 % 1 2 3 4 5 Priority 5 (41.6%) Priority 4 (20.8%) Priority 3 (18.6%) Priority 2 (11%) Priority 1 (8%)
  13. 13. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 13/15 8. DO YOU CONSUME JUNK FOOD? Single Answer, Total Answer : 500 yes, i consume it at least once a month (27.8%) yes, i consume it at least once a week (22.6%) yes, i consume it 2-3 times a week (15%) yes, i consume it 2-3 times a month (13.6%) no, i dont consume junk food (9.8%) yes, i consume it more than 3 times a month (6.6%) yes, i consume it more than 3 times a week (4.6%)
  14. 14. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 14/15 # Option Total Answer Percentage 1 yes, i consume it at least once a month 139 27.8 % 2 yes, i consume it at least once a week 113 22.6 % 3 yes, i consume it 2-3 times a week 75 15 % 4 yes, i consume it 2-3 times a month 68 13.6 % 5 no, i dont consume junk food 49 9.8 % 6 yes, i consume it more than 3 times a month 33 6.6 % 7 yes, i consume it more than 3 times a week 23 4.6 %
  15. 15. 2/26/2015 Survey Result by JakPat ­ Leading mobile market research in indonesia http://jakpat.net/survey/detail/1159 15/15 9. DO YOU EXERCISE (RUNNING, JOGGING, WORKOUT, ETC) Single Answer, Total Answer : 500 # Option Total Answer Percentage 1 yes, i exercise rarely (1-3 times a month) 247 49.4 % 2 yes, i exercise regularly (at least once a week) 181 36.2 % 3 no, i do not exercise (never) 72 14.4 % yes, i exercise rarely (1-3 times a month) (49.4%) yes, i exercise regularly (at least once a week) (36.2%) no, i do not exercise (never) (14.4%)

×