Advertisement

Consoles.pptx

Feb. 14, 2023
Advertisement

More Related Content

Recently uploaded(20)

Advertisement

Consoles.pptx

  1. Play Station 4 Jonathan Doncel i Sergio Pérez
  2. INDEX: 1. Diseny. 2. Característiques tècniques de la consola. 3. Averies clàssiques de la consola. 4. Com es pot obrir la consola? 5. Millor joc que pot funcionar en aquesta consola.
  3. Disseny N’hi han 3 disenys: La play station 4, la play station 4 slim i la play station 4 pro.
  4. Característiques tècniques de la consola: CPU: x86-64 AMD Jaguar, 8 nuclis. GPU: 1.84 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine. Memòria RAM: 8 GB GDDR5. Emmagatzematge intern: 500 GB o 1 TB (depenent del model). Entrada/sortida: 3 USB 3.0, entrada HDMI, sortida AV, Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR). Reproducció de discos: DVD, CD (només lectura), Blu-ray Disc (només reproducció). Àudio: Compatible amb LPCM 7.1, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS, DTS-HD, AAC. Sistema operatiu: Orbis US basat en FreeBSD 9.
  5. Averies clàssiques de la consola: Port HDMI: Es doblega la peça de metall de dins. El ventilador fa molt de soroll: Aixó és perque necessita una neteja. (Sembla un avió) Fallada de wifi: Moltes vegadas surt un error a la pantalla per la conexió wifi. La PS4 expulsa els jocs o es queden enxampats i no surten.
  6. Com es pot obrir la consola? Assegureu-vos de tenir totes les eines necessàries, com un tornavís Phillips i un tornavís d'estrella petit. Desconnecta la PS4 i desendolla. Retira els cargols que es troben a la part inferior de la PS4 i llisca la coberta superior cap amunt per separar-la de la base. Retira els cargols que es troben a la carcassa interior i retira la carcassa per accedir als components interns de la PS4. Realitza la reparació o l'actualització que necessitis i reuneix tots els components en l'ordre invers a què els vas desmuntar.
  7. Millor joc que pot funcionar en aquesta consola: The last of us remake Hem escollit aquest lloc per que té una bona historia bons gràfics i es un joc que es pot disfrutar facilment.
Advertisement