Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Plan B Advertising - Exhibition Stand Division

1,058 views

Published on

Exhibition Stand Dubai

Published in: Marketing, Business, Technology
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Plan B Advertising - Exhibition Stand Division

  1. 1. EXHIBITION DIVISION
  2. 2. PLAN B. YOUR SOLUTION. Here at Plan B we have a fully integrated exhibition division as part of our services on offer. Whether you are at stage zero, need a design executing, have a stand that needs re constructing we are able to take care of it. We have the following: • Dedicated sales and servicing team • 3D design team • Skilled team of craftsmen • Storage and maintenance facilities Take a look on the coming pages for what we can offer and a sample of our skills..... Focused Division
  3. 3. PLAN B. YOUR SOLUTION. BIG BUS TOURS – ATM 2014
  4. 4. PLAN B. YOUR SOLUTION. PANASONIC - CABSAT
  5. 5. PLAN B. YOUR SOLUTION. ALMARAI – AIM 2014
  6. 6. PLAN B. YOUR SOLUTION. OSN – GITEX SPRING SHOPPER 2014
  7. 7. PLAN B. YOUR SOLUTION. Victory Motorcycles 3D RENDER
  8. 8. PLAN B. YOUR SOLUTION. Lafarge stand 3D RENDER
  9. 9. PLAN B. YOUR SOLUTION. ALighting Visione 3D RENDER
  10. 10. PLAN B. YOUR SOLUTION. Dubai Culture stand 3D RENDER
  11. 11. PLAN B. YOUR SOLUTION. Oral B (Procter and Gamble) 3D RENDER
  12. 12. PLAN B. YOUR SOLUTION. Sviluppo Lazio stand 3D RENDER
  13. 13. PLAN B. YOUR SOLUTION. Ahmed Seddiqi & Sons
  14. 14. PLAN B. YOUR SOLUTION. Dubai Culture stand
  15. 15. PLAN B. YOUR SOLUTION. Ducab- MEE Stand
  16. 16. PLAN B. YOUR SOLUTION. Ducab- Qatar
  17. 17. PLAN B. YOUR SOLUTION. Harman House
  18. 18. PLAN B. YOUR SOLUTION. SAEI
  19. 19. PLAN B. YOUR SOLUTION. SEHA
  20. 20. PLAN B. YOUR SOLUTION. SME GITEX TECH. WEEK
  21. 21. PLAN B. YOUR SOLUTION. ZOOM
  22. 22. M +9755 8239549. sendy@planbadv.com www.planbadv.com

×