Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Ben b folder tijdelijke actie proefslaper

104 views

Published on

Bent u een uitbater van een B&B en wilt u graag meer gasten aantrekken? Wilt u zich sterk presenteren op een markt waar airbnb en wimdu hedendaagse reizigers lokt met hun aanbod? Profiteer van mijn tijdelijke actie, lees hiervoor de folder:

Published in: Travel
  • Be the first to comment

Ben b folder tijdelijke actie proefslaper

  1. 1. Hier wilt u meer over weten want: • U wilt veel meer gasten ontvangen en hen een prettig en ontspannen verblijf bieden. • U wilt graag trots zijn op uw fijne logeerplek en opvallen tussen andere aanbieders. • U denkt dat er nog meer geld te verdienden valt met uw B&B (en dat is geen gekke gedachte!). • U wilt met uw B&B aansluiten bij wensen van de gast van nu en bij de trends die langer meegaan. Kom in actie en profiteer van mijn tijdelijke aanbieding: “De eerlijke proefslaper” Wat houdt dat in? Ik kom een nachtje in uw B&B slapen (op afspraak). De volgende ochtend spreken wij over de geslaagde dingen en over de dingen die een verbetering behoeven. Deze service is voor de uitbater die graag meer zicht wil op wat hij zelf zonder veel moeite kan veranderen. U betaalt maar 99 Euro voor deze service.* * Servicekosten zijn excl. BTW. De kosten voor de overnachting/energie/ water/toeristenbelasting is aan de verhuurder. designed by silence komt voor de reiskosten op. De afspraak moet uiterst tot 20 december 2015 ingepland zijn. Ik ben een ervaren reiziger en mystery guest In 2014 afgestudeerd in interior design en fotostyling Ik heb oog voor detail en sfeer, ben up- to-date m.b.t. trends in hospitality. designed by silence is er speciaal voor verhuurders van B&B’s, vakantiewoningen en guest rooms in Nederland, Duitsland en België. Het zomerseizoen zit er al op – hoe tevreden bent u met het aantal van de boekingen? designed by silence biedt u deskundig advies om in de toekomst veel meer gasten aan te trekken! Over Satrina van designed by silence: Satrina Wilske interieurstyliste • website: designed-by-silence.tumblr.com • tel: 0031 683 94 24 94 • e-mail: wilske.satrina@gmail.com designed by silence is HET adres wanneer u deskundig advies wilt hebben over uw gastenverblijf. Door mijn coaching gesprek heeft u omvattend zicht op de dingen die u kunt verbeteren om van uw klanten blije gasten te maken. Ook vertel ik u wat de succes factoren van een gewilde gastenverblijf zijn en hoe u deze toe kunt passen. Mis je kans niet, bel gauw voor een afspraak!

×