Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Els bolets

929 views

Published on

Els bolets

Published in: Internet
  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Els bolets

  1. 1. ELS BOLETS
  2. 2. QUÈ SÓN? Un bolet és l’aparell esporífer de diversos tipus de fongs. Moltes espècies de bolets són comestibles i s’utilitzen tradiccionalment a la cuina catalana. Els bolets surten a la tardor. Hi ha bolets que viuen sobre altres plantes, les fan emmalaltir i no les deixen créixer amb normalitat. Son bolets paràsits .Els agricultors utilitzen fungicides per combatre’ls.
  3. 3. Ingredients: Millor si són petits, a trossos si són més grans. 1kg de ceba, 1cap d’alls pelats, pebre negra en gra al gust (12grans aprox.), 2 fulles de llorer i sal al gust. Preparació: poseu l’oli a la cassola. Afegiu-hi la ceba tallada molt fina, els alls, els rovellons, el llorer, pebre, sal i saltajeu. Afegiu el vinagre i ho courem fins que l’aigua i el vinagre s’evaporin. Un cop cuits ,posar en pots de vidre esterilitzats i ben tapats. Es posaran a bany de maria

×