Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Amb la Targeta Ciutat tot són avantatges

432 views

Published on

És un sistema de fidelització desenvolupat per l’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet i no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta per utilitzar a tots els establiments adherits. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passi la targeta i li seran incorporats com a saldo en € virtuals per futures compres al mateix establiment.

El client, a part dels descomptes per cada compra, es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que pugui fer el comerç o l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet.

Aquest sistema de fidelització no és un projecte tancat al comerç ja que es preveu que s'hi incorporin altres sector vinculats a la cultura, hostaleria, aparcaments, equipaments esportius, entre d'altres. D'aquesta manera, el client gaudirà d'avantatges i descomptes en serveis que s'ofereixin des d'altres punts de la ciutat.

Published in: Services
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

×