Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Verkorte titelpresentatie viva 2012

489 views

Published on

Verkorte salespresentatie Viva 2012, feb

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Verkorte titelpresentatie viva 2012

  1. 1. “ Recht op de vrouw af”
  2. 2. <ul><li>Verschijning: </li></ul><ul><li>Wekelijks </li></ul><ul><li>Lezerskern: </li></ul><ul><li>De goedopgeleide vrouw van ongeveer 25 tot 40 jaar </li></ul><ul><li>Levensfase: </li></ul><ul><li>Jong één- of tweepersoonshuishoudens </li></ul><ul><li>Redactionele pijlers: </li></ul><ul><li>Fashion, beauty, health & wellness, food, career and travel </li></ul><ul><li>Verspreide oplage*: 89.664 </li></ul><ul><li>Kosten 1/1 pagina full colour: €7.850,- </li></ul><ul><li>Bereik**: 548.000 </li></ul><ul><li>Kosten per 1.000 bereik: €14,34 </li></ul>*Totale verspreiding Q1-2010 t/m Q4-2010 (Bron HOI) **NOM Printmonitor 2010-I – 2010-II / allen 13+
  3. 3. Viva De kracht van het merk Viva is een hoog bereik onder nieuwsgierige en pittige vrouwen. Vrouwen die weten wat ze willen en beslissingen nemen in een belangrijke periode in hun dertigers leven. Of ze nu single zijn, samenwonend of een gezin hebben: Viva bereikt ze allemaal. Viva is een unieke mix tussen mainstream en trendsettend. Viva inspireert, is actueel en betrokken, no nonsens maar zeker ook stijlvol, zelfverzekerd en pittig, stoer en vrolijk, optimistisch en opiniërend. Viva wordt door lezeressen beschreven als vrouwelijk, luchtig, nuchter, relativerend, grappig, begripvol en niet oordelend. Een merk met een open blik dat écht is en heel herkenbaar, grensverleggend en vooral ook heel Nederlands. Viva kenmerkt zich door een positieve, serieuze en onafhankelijke aanpak van zeer uitlopende onderwerpen die allemaal vanuit een persoonlijke invalshoek worden benaderd.
  4. 4. De Viva-lezeres De Viva-lezeres is een goed opgeleide vrouw van 25-40 jaar. Ze houdt van nieuwe dingen, van basic producten tot luxe items, maar is tegelijkertijd trouw aan geliefde, familie en vrienden. Ze is bovengemiddeld sociaal en eigenzinnig en wil graag leren en meer weten. Ze is grensverleggend en wil het maximale uit het leven halen. De Viva vrouw is nieuwsgierig en heeft een brede interesse, variërend van mode en lekker eten tot reizen en de inrichting van haar eigen huis. Ook serieuze zaken als relaties, gezondheid, psychologie/ balans en maatschappelijke thema’s hebben haar belangstelling. Ze kiest voor Viva omdat ze daarin dezelfde mix van zinvolle informatie en ontspanning vindt die ook haar eigen leven kenmerkt. En omdat ze een ontspannend moment wilt in haar drukke leven, waarbij het helemaal om haar draait. 
  5. 5. Viva.nl Viva.nl is de grootste vrouwensite in Nederland en bereikt maandelijks 1,2 miljoen vrouwen. Op de site wordt dagelijks door een geselecteerde groep bloggers geschreven over alles wat vrouwen bezighoudt: persoonlijke verhalen, opvallende nieuwsberichten, kinderen, boeken en recepten, maar je vind er ook video’s, foto-acties en aanbiedingen. Ruim 120.000 jonge vrouwen hebben zich op Viva.nl geregistreerd om mee te kunnen praten op het Viva Forum of te reageren op blogs.   De tweewekelijkse nieuwsbrief wordt verstuurd naar 49.000 leden. Niet alleen Viva.nl wordt goed bezocht, ook de mobiele site heeft maandelijks ruim 100.000 unieke bezoekers. De iPhone app geeft eenvoudig en overzichtelijk overal waar je maar wilt toegang tot het forum. Sinds november 2010 komt Viva iedere twee weken met een nieuwe editie op de iPad, waar je een uitgebreid magazine vindt met gadgets, spelletjes, video’s en niet eerder verschenen materiaal. Als één van de grootste Nederlandse sites voor vrouwen met een enorm actieve bezoekersgroep, bieden Viva en Viva.nl adverteerders een interessante multimediale propositie. Naast display posities zoals de billboard en de half page ad, zijn er volop mogelijkheden voor het opzetten van redactionele samenwerkingen, testpanels en/of interactieve acties.
  6. 6. USP’s Viva is hét mentaliteitsblad voor vrouwen tussen 25-40 jaar Viva biedt een unieke mix van informatie en ontspanning De Viva-lezerssen hebben een hoger dan gemiddeld inkomen Viva-lezeressen willen graag nieuwe producten uitproberen en zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in een gezonde levensstijl, modetrends, lichaamsverzorging en make-up, sieraden en horloges, vakanties en reizen, auto’s en gadgets
  7. 8. Meer informatie? Ga naar www.sanoma-adverteren.nl of neem contact op met onze Sales-afdeling: 023 556 6777 “ Recht op de vrouw af”

×