Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Verkorte titelpresentatie flair 2012

314 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Verkorte titelpresentatie flair 2012

  1. 1. “ Joie de vivre”
  2. 2. Verschijning: Wekelijks Lezerskern: 24-40 jaar Levensfase: Jonge, getrouwde en/of samenwonende vrouwen (nog) zonder kinderen of moeder van jonge kinderen, veelal (parttime) werkend Redactionele pijlers: Fashion, beauty, food, home, health & wellness, parenting and travel Verspreide oplage*: 107.513 Kosten 1/1 pagina full colour: €8.980,- Bereik**: 561.000 Kosten per 1.000 bereik**: €16,60 *Totale verspreiding Q3-2011(Bron HOI) **NOM Printmonitor 2010-I – 2010-II / allen 13+
  3. 3. Flair Flair staat voor 'Joie de vivre'. Een gezegde met veel verschillende betekenissen: blijdschap, lef, plezier, smaak, beetje stout, warm, pittig, bewust, open en eerlijk. Kortom, zin in het leven! Flair biedt wekelijks ontspanning en inspiratie aan vrouwen rond de dertig. Flair speelt in op het wij-gevoel. Het blad is toegankelijk, omdat het blad het verhaal vertelt van haar lezeressen en dat leidt tot optimale identificatie. De Flair-lezeres zit in een levensfase waarin veel beslissingen worden genomen en Flair helpt daarbij. Het blad heeft een hoog bereik en wordt goed gewaardeerd door de lezeressen. Flair biedt talloze mogelijkheden aan adverteerders die in een positief en krachtig Umfeld hun doelgroep willen bereiken. Flair is een no-nonsense glossy, elke week bereikbaar, herkenbaar en inspirerend!
  4. 4. De Flair-lezeres De lezeres van Flair is een opgewekte actieve dertiger, die meestal een relatie heeft en de spil is van familie- en vriendenkring. Ze denkt na over moederschap of is moeder van jonge kinderen. Werken doet ze voor haar plezier, ze is geen carrièrevrouw. Ze staat positief in het leven, is emotioneel ingesteld en open. Ze blijft graag op de hoogte van alle trends en is vooral gericht op haar directe omgeving. Ze houdt van winkelen, uitgaan, mode, films, muziek, koken en romantiek. De Flair-lezeres staat midden in het leven samen met haar gezin, familie, vriendinnen en collega's. Ze heeft het druk met alle rollen in haar leven en vindt dat leuk. She's a women, friend, lover, mother en worker.Ze staat in the middle of everything, in het midden van het feestje van haar leven!
  5. 5. USP’s Flair is een van de grootste weekbladen voor (jonge) vrouwen Flair levert extra bereik op bij Libelle & Margriet De lezeres staat voor belangrijke keuzes in haar leven en staan open voor nieuwe dingen Flair is herkenbaar, bereikbaar en inspirerend Flair speelt in op het wij-gevoel
  6. 6. Meer informatie? Ga naar www.sanoma-adverteren.nl Of bel naar: 023-556 67 77

×