Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Poesia de la Primavera

63,006 views

Published on

Poesia de la Primavera, un muntatge poètic i plàstic basat en el versos d'Albert Ràfol-Casamada

Published in: Education
 • Be the first to comment

Poesia de la Primavera

 1. 1. Benvinguda Primavera Poemes de la primavera Poemes: Albert Ràfol-Casamada Muntatge: Sàlvia Blog “Poesia Infantil i Juvenil”: http://bibliopoemes.blogspot.com
 2. 2. Núvols Llunyana companyia, gegantins somnis, bells silencis, niu d’ocells ja mort. El temps us guia, el vent, alé dels déus, us bressa, lents palaus del no-res, ara, suaus, l’angoixa dels adéus, immens neguit que ens crida, horitzó, ales, vida, poseu davant dels ulls. Palaus, presons de l’aire. Amor, núvol de flaire, va vencent els esculls.
 3. 3. Primavera Encesa d’horitzons tots els blats semblen flames Se sent cantar un ocell pel blau encara fresc del cel A la cua del gos s’hi veu la primavera.
 4. 4. Jardí Cloure el vol en un llavi nacre de rosa i aigua i un pols de cendra blava. Jardí. Verd de silenci. No vinguin mai els núvols a fondre llum en distància.
 5. 5. Piscina i arbres Ofici rialler el sol entre les fulles. Joc del balu i del verd. Amb peus de vent camina l’aigua. Esclata un groc roent i salta -espurneja foc blanc i es multiplica el paisatge.
 6. 6. Paisatge Lluny entre arbres i marges un verd suau i després unes brases -roig de sol sobre el blau del cel.
 7. 7. Rodes de foc arbres de gebre sota l’esclat lluminós d’una nota
 8. 8. El cel és groc del cant del gall La fosca es dissol com un terròs de sucre
 9. 9. Ni joc Ni vol Mirall Adormit Massa oreig Per una gota
 10. 10. Al fons de l’oratge el blanc es desmaia Caminals del blau branquillons de flama Vola sobre els camps l’ombra d’una garsa
 11. 11. Cançó del Bosc una pinya cau els pinyons s’escampen teixeies el cant dessota el cel blau…
 12. 12. Us desitgem una bona primavera, amb lla rgu es passetjades per a descobrir l’esclat de la nat ura. I… molta i bona poesia. Podeu llegir més poemes sobre la primavera al blog de Poesia Infantil i Juvenil

×