Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bressolant Somnis

99,386 views

Published on

Poesia infantil per a bressolar els somnis dels xiquets. Poemes d'Isabel Barriel i muntatge de Sàlvia per al Bloc de Poesia Infantil i Juvenil

Published in: Health & Medicine, Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bressolant Somnis

 1. 1. Bressolant els somnis Poemes: Isabel Barriel Muntatge: Sàlvia 2007 (Poemes per anar a dormir)
 2. 2. Poema: Per dormir a una fada
 3. 3. Preparar un coixí Flonjo de seda I omplir-lo d’aire marí Perfumar l’ambient amb pi dels boscos I obrir persianes i finestrals. Quan entri a la sala una fada, Recitar-li un vers d’aquest Perquè es quedi encantada I la son l’arreli aquí Fins que floreixi el jardí.
 4. 5. Poema: Per dormir un follet
 5. 6. Codonyat amb perfum de tarongina, dotze carbasses i mel d'ametller, castanyes farcides de cucs fets puré i una copa de most acabat de fer. Preparar aquest àpat suculent i anar al bosc a remenar la fullaraca. Quan vegis que un follet s'escapa el convides a endrapar, i abans que acabi el banquet dormirà el feliç follet. Codonyat amb perfum de tarongina, dotze carbasses i mel d'ametller, castanyes farcides de cucs fets puré i una copa de most acabat de fer. Preparar aquest àpat suculent i anar al bosc a remenar la fullaraca. Quan vegis que un follet s'escapa el convides a endrapar, i abans que acabi el banquet dormirà el feliç follet.
 6. 8. Poema: Per dormir una aranya
 7. 9. Invocar que caigui la pluja perquè unes gotes d'aigua bressolin la teranyina. Un balanceig columpiarà la xarxa i amb aquell ritme suau quedarà l'aranya sedada.
 8. 11. I per dormir un mussol…? I per dormir un osset…? I per dormir un monstre…?
 9. 12. Crear, dormir, somiar, poemar…..

×