Advertisement

Bressolant Somnis

Salvia
Nov. 13, 2007
Advertisement

More Related Content

Recently uploaded(20)

Advertisement

Bressolant Somnis

 1. Bressolant els somnis Poemes: Isabel Barriel Muntatge: Sàlvia 2007 (Poemes per anar a dormir)
 2. Poema: Per dormir a una fada
 3. Preparar un coixí Flonjo de seda I omplir-lo d’aire marí Perfumar l’ambient amb pi dels boscos I obrir persianes i finestrals. Quan entri a la sala una fada, Recitar-li un vers d’aquest Perquè es quedi encantada I la son l’arreli aquí Fins que floreixi el jardí.
 4.  
 5. Poema: Per dormir un follet
 6. Codonyat amb perfum de tarongina, dotze carbasses i mel d'ametller, castanyes farcides de cucs fets puré i una copa de most acabat de fer. Preparar aquest àpat suculent i anar al bosc a remenar la fullaraca. Quan vegis que un follet s'escapa el convides a endrapar, i abans que acabi el banquet dormirà el feliç follet. Codonyat amb perfum de tarongina, dotze carbasses i mel d'ametller, castanyes farcides de cucs fets puré i una copa de most acabat de fer. Preparar aquest àpat suculent i anar al bosc a remenar la fullaraca. Quan vegis que un follet s'escapa el convides a endrapar, i abans que acabi el banquet dormirà el feliç follet.
 7.  
 8. Poema: Per dormir una aranya
 9. Invocar que caigui la pluja perquè unes gotes d'aigua bressolin la teranyina. Un balanceig columpiarà la xarxa i amb aquell ritme suau quedarà l'aranya sedada.
 10.  
 11. I per dormir un mussol…? I per dormir un osset…? I per dormir un monstre…?
 12. Crear, dormir, somiar, poemar…..
Advertisement