Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Sales Point si parteneriatul cu Trade1000

Împărtașim cu încredere misiunea Trade1000, prin care aceasta oferă o baza educațională solidă, adăugând cunoștințe utile culturii financiare deja existente în România. Astfel, Sales Point are ca misiune prezentarea transparentă a tuturor produselor și serviciilor oferite de Trade1000, inclusiv, dar fară a se limita la un mediu reglementat și accesul la cea mai modernă platformă de tranzacționare.

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Sales Point si parteneriatul cu Trade1000

  1. 1. Parteneriat de succes pe piata de investitii online: Sales Point si Trade1000 Sales Point aduce pe piata din Romania platforma online de investitii financiare Meta Trader 5 prin colaborarea cu Trade1000, una din companiile internationale de top in acest domeniu. Domeniul investitiilor financiare online evolueaza cu aceeasi viteza cu care o fac majoritatea serviciilor care si-au extins activitatea in domeniul virtual. In contextul unei piete globale tot mai tehnologizate, cea romaneasca are nevoie de companii care aduc performanta tehnica, modalitati, procedee si educatie in domeniul bursier. Ceea ce aduce in plus un sistem de tranzactionare online fata de unul fizic este posibilitatea investitorilor de a-si manageria mai bine riscurile investitiei, adaptandu-se permanent la schimbarile de moment ale pietei, beneficiind astfel de un control total. Un sistem virtual de tranzactie unde nu mai este nevoie de copierea si introducerea intr-un sistem electronic a documentelor fizice presupune mai multa precizie si viteza. Pe langa toate aceste beneficii, deschiderea unui cont online pe platforma Trade1000 este gratuita. Prin parteneriatul cu Trade1000, compania de marketing Sales Point isi propune sa faciliteze accesul la posibilitatile de investitie online pentru traderii romani. Echipa de specialisti din spatele companiilor vine in sprijinul investitorilor cu cea mai noua tehnologie pana la momentul actual, transparenta totala fata de clientii sai si sprijin informational permanent actualizat. Pe langa informatiile pe care orice investitor trebuie sa le cunoasca si pe care Trade1000 le pune la dispozitie prin site-ul sau, clientii au acces la cunostintele expertilor economici si financiari de analiza tehnica 24/ 24, 5 zile pe saptamana. Chiar si cei care se afla la inceput de drum in ceea ce priveste posibilitatile de investitii online pot gasi un sprijin educational in serviciile oferite de Sales Point si o platforma internationala de incredere in Trade1000. Printre valorile celor doua companii se numara inovatia, tehnologia, profesionalismul, toate contribuind la legarea parteneriatelor pe termen lung. Mai multe informatii despre compania Sales Point si despre ce inseamna sistemul de investitii online pot fi gasite pe site-ul www.sales-point.ro sau la adresa de email office@sales-point.ro.

×