Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Fristads Kansas Catalogus bij Woltex bedrijfskleding

0 views

Published on

Fristads Kansas - een vertrouwde naam in workwear, dus verkrijgbaar bij Woltex.nl

Published in: Business
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Fristads Kansas Catalogus bij Woltex bedrijfskleding

 1. 1. WORKWEAR 2012 / 90 JAAR VAKMANSCHAP EN HARD WERKEN
 2. 2. INHOUD O. INLEIDING 4. BESCHERMING FRISTADS KANSAS, 04 HIGH VISIBILITY, 136 OVER COMFORT, 06 HOGE ZICHTBAARHEID MTO, 152 CSR, 10 ESSENTIAL ZICHTBAARHEID, 158 MATERIALEN, 12 VLAMBESCHERMING, 162 DRIELAGENSYSTEEM, 16 NIEUWS, 18 5. SERVICE PRO SERVICE, 182 1. CONCEPTEN ESSENTIAL SERVICE, 188 GEN Y, 22 EDGE, 30 6. EXTRA'S ICON, 38 MATCH, 194 NIEUWS, 46 ACCESSOIRES, 208 SCHOENEN, 214 2. AMBACHTEN KIDS, 218 CRAFTS ORIGINALS, 50 PRO CRAFTS, 58 7. TOOLBOX LIMITED EDITION, 70 EXTRA SERVICE, 224 ESSENTIAL CRAFTS, 76 MATENINDEX, 227 GEREEDSCHAPSRIEMEN, 80 SYMBOLEN, 230 KLEURENINDEX, 232 3. INDUSTRIE ARTIKELINDEX, 233 LEGACY, 90 ALLE ARTIKELNUMMERS, 251 PRO INDUSTRY, 96 FOOD INDUSTRY, 104 ESSENTIAL INDUSTRY, 110 CORPORATE IDENTITY, 116 ESD, 122 CLEANROOM, 126
 3. 3. 4 FRISTADS KANSAS 2012 WAT IS ER NIEUW AAN FRISTADS KANSAS? ZOWEL ONZE COLLECTIE ALS ONZE NAAM ZIJN BREDER GEWORDEN.
 4. 4. 5 Fristads en Kansas nemen beiden al decennia lang een belangrijke plaats in op de markt voor werkkleding. Het begon allemaal in de jaren 20. Het Zweedse bedrijf Fristads en een Deens bedrijf dat later bekend zou worden als Kansas begonnen toen met het maken van werkkleding van hoge kwaliteit voor lokale boeren, arbeiders en ambachtslieden. Fristads nam met de jaren een sterke positie in op de markt voor ambachtslieden, terwijl Kansas zich concentreerde op werkkleding voor de industrie. Sinds 1995 maken Fristads en Kansas beiden deel uit van hetzelfde bedrijf, dat vandaag de dag bekend staat als de Kwintet Groep. Toch waren het tot nu toe twee verschillende merken. De fusie betekent dat we nu een nog grotere collectie werkkleding kunnen aanbieden. De grootste collectie in Europa. Maar hoe groot we ook worden, we zullen nooit vergeten waar we vandaan komen. We zullen doorgaan met waar we altijd het best in zijn geweest: comfortabele, functionele en duurzame producten maken voor hardwerkende mannen en vrouw en. Dat beloven we. GA NAAR KWINTET.COM OM MEER TE WETEN TE KOMEN OVER DE KWINTET GROEP
 5. 5. 6 OVER COMFORT GOED PRESTEREN GAAT BETER MET COMFORTABELE KLEDING. We willen goed zijn in wat we doen. Dat zit in de genen van de mens. We streven er steeds naar om dingen beter, sneller, nauwkeuriger en effi ciënter te doen. Uw werkkleding speelt daarbij een belangrijke rol. De kleding is er om u te helpen, te beschermen en om ervoor te zorgen dat u zich goed voelt. De kennis die we bij Fristads Kansas hebben vergaard stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit werkkleding te ontwerpen waarin u beter kunt presteren.
 6. 6. 7
 7. 7. UW LICHAAM IS UW BELANGRIJKSTE WERKTUIG.
 8. 8. 9 OVER COMFORT ONZE FOCUS TIJDENS HET ONTWERPPROCES LIGT OP U EN UW LICHAAM. Maar ook de omgeving waarin u werkt is van belang. We ontwikkelen functionele werkkleding waarmee u de beste prestaties kunt leveren, waar u ook werkt. Moet u warm en droog blijven? Of moet u juist koel blijven? Is bescherming tegen elektriciteit, gesmolten metaal of chemicaliën belangrijk bij uw werk? Welk gereedschap wilt u graag bij de hand houden? Al dit soort vragen maken het voor ons mogelijk om de juiste werkkleding voor u te ontwerpen. We doen ons best zodat u beter kunt presteren.
 9. 9. 10 CSR EN DE FAIR WEAR FOUNDATION GEEN WOORDEN MAAR DADEN. Als internationaal marktleider kunnen we een duurzame verandering tot stand brengen. Bij Fristads Kansas hebben we besloten om voor goede werkomstandigheden te zorgen op alle plaatsen waar onze producten worden vervaardigd. Om ons hierbij te helpen hebben we een partner: De Fair Wear Foundation is een onafhankelijk initiatief zonder winstoogmerk van meerdere belanghebbenden dat goede werkomstandigheden bij het produceren van kleding ondersteunt en aanmoedigt. Samen zorgen we ervoor dat onze leveranciers geen gebruik maken van dwangarbeid of kinderarbeid en geen werknemers discrimineren. Alle werknemers hebben recht op eerlijke lonen en werktijden, een veilige werkomgeving en juridisch bindende werkomstandigheden. De resultaten van de audits van de Fair Wear Foundation worden ieder jaar op hun website gepubliceerd. Naast het tekenen van onze gedragscode moeten ook alle leveranciers zich houden aan REACH, de wetgeving van de Europese Unie betreffende chemische stoffen in producten. Dit doen ze door de lijst van Kwintet met stoffen waarvoor beperkingen gelden te ondertekenen, waardoor de werknemers en gebruikers beter beschermd kunnen worden. De meeste van onze producten zijn ook gecertifi ceerd door Öko-Tex, een internationale norm die ervoor zorgt dat alle componenten van een kledingstuk (garen, stof, vezels, knopen, ritsen, labels, etc.) geheel vrij zijn van schadelijke of allergene stoffen. We onderschrijven de beginselen van de United Nations Global Compact voor verantwoordelijkheid op het gebied van mensenrechten, arbeidskrachten, milieu en bestrijding van corruptie. Lees meer over deze beginselen op www.unglobalcompact.org Om de wereld te verbeteren moet men bij zichzelf beginnen. Ga voor meer informatie over onze duurzame ontwikkeling naar www.fristadskansas.com/sustainability.
 10. 10. 12 MATERIALEN IN ONS LABORATORIUM KRIJGEN DE BESTE MATERIALEN DE SLECHTST MOGELIJKE BEHANDELING. Schuurvastheid, scheurvastheid, treksterkte, kleurvastheid en krimp zijn slechts enkele van de vele testen die in ons laboratorium worden uitgevoerd. We testen alles nauwkeurig om er absoluut zeker van te zijn dat onze producten klaar zijn voor jarenlang intensief gebruik en veelvuldig wassen. Maar de testen in het laboratorium kunnen alleen maar voorspellen hoe een product in het echt zal presteren. Daarom houden we ook contact met onze gebruikers en analyseren we de prestaties in praktijksituaties.
 11. 11. 13
 12. 12. 14 MATERIALEN MET TROTS PRESENTEREN WE ENKELE VAN DE MERKEN WAAR WE MEE SAMENWERKEN. ZE ZIJN ALLEMAAL NAUWKEURIG GESELECTEERD OM UW PRESTATIES TE VERBETEREN EN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT U ZICH COMFORTABEL VOELT IN ALLE WERKOMSTANDIGHEDEN. 01. Coolmax® 03. Cocona® Coolmax ® is een stof met een effectief Cocona® absorbeert lichaamsvocht vochtreguleringssysteem op vezelbasis. en houdt u droog. De actieve deeltjes Het voert transpiratie van uw lichaam af gebruiken de energie die door uw lichaam zodat u in elke situatie koel blijft. vrijkomt om de verdamping te versnellen en het materiaal beter te laten ademen. ® 02. CORDURA Bovendien is het materiaal gedeeltelijk Dit veelzijdige en zeer duurzame materiaal gemaakt van kokosnoten die gerecycled zijn werd oorspronkelijk gemaakt voor militairen uit de voedingsmiddelenindustrie! en kan alle situaties aan. 04. Airtech® Warm als het koud is. Droog als het vochtig is. Beschermt als er wind staat.
 13. 13. 15 ® 05. GORE-TEX-stoffen ® 07. WINDSTOPPER -stoffen ® GORE-TEX-stoffen ademen zeer goed en Houdt alle wind tegen. Deze duurzame beschermen u tegen wind en water. ® WINDSTOPPER-stoffen zijn compleet winddicht en ademen zeer goed waardoor 06. Nomex® Comfort ® Nomex reageert op extreme warmte u warm en droog blijft. Comfortabel zowel binnen als buiten. doordat de vezel opzwelt en een belangrijk deel van de warmte-energie opneemt. Het 08. Polartec® materiaal blijft soepel en fl exibel waardoor Het is zacht, het ademt en het weegt bijna men de best mogelijke bescherming niets. Dit comfortabele materiaal beweegt krijgt zonder dat de bewegingsvrijheid met u mee en houdt u warm en droog. beperkt wordt.
 14. 14. 16 HET DRIELAGENSYSTEEM UW EERSTE, TWEEDE EN DERDE HUID .
 15. 15. 17 1. BASISLAAG DE BASISLAAG BESTAAT UIT ZACHTE, SYNTHETISCHE MATERIALEN DIE GEMAAKT ZIJN OM U DROOG, WARM EN COMFORTABEL TE HOUDEN. HIJ ABSORBEERT AL HET VOCHT VAN UW HUID EN LAAT HET VIA DE ANDERE KLEDINGLAGEN VERDAMPEN. 2. ISOLATIELAAG (LAGEN) DEZE LAAG GEEFT MEER WARMTE ALS DE BASISLAAG EN DE BUITENLAAG NIET GENOEG ISOLATIE BIEDEN. ER WORDEN KLEINE LUCHTZAKJES GEVORMD IN HET MATERIAAL EN TUSSEN DE KLEDINGSTUKKEN, WAARDOOR HET WARMTEVERLIES WORDT VERTRAAGD. 3. BUITENLAAG DE BUITENLAAG BESCHERMT TEGEN WIND, REGEN EN SNEEUW, TERWIJL VOCHT WEL VAN UW LICHAAM WORDT WEGGEVOERD.
 16. 16. 18 FUNCTIONELE MATERIALEN HELPEN U BETER TE PRESTEREN. ® 01. Gen Y Cocona T-shirt met korte mouw, 100965, pagina 27 02. Riem Edge, 101022, pagina 37 ® ® -fl 03. Gen Y Cocona Softshell jack, 100959, pagina 26 04. WINDSTOPPER eece Pro Crafts, 101035, pagina 65 05. Gen Y gestreepte muts, 100970, pagina 28 06. T-shirt met lange mouw Match, 100943, pagina 202 07. Gen Y Cocona sokken, 100961, pagina 27.
 17. 17. 19
 18. 18. CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38 ONZE VERSCHILLENDE CONCEPTLIJNEN BIEDEN PRECIES WAT PROFESSIONALS VANDAAG DE DAG NODIG HEBBEN: FUNCTIONALITEIT, EEN MODERN DESIGN, EEN BIJZONDER GOEDE PASVORM EN MATERIALEN DIE ALLES WEERSTAAN. DE INSPIRATIEBRONNEN ZIJN EINDELOOS, VAN DE SPORTWERELD EN DE STRAAT TOT DE KLASSIEKE WERKKLEDING VAN DE JAREN 50. DE MEESTE KLEDINGSTUKKEN ZIJN BESCHIKBAAR IN EEN GROOT AANTAL KLEUREN, WAARDOOR ZE AFGESTEMD KUNNEN WORDEN OP UW PERSOONLIJKE STIJL.
 19. 19. GEN Y 23 GEN Y Een stijlvolle collectie die geïnspireerd is op sportkleding. Een comfortabele mix van 60 % katoen en 40 % polyester gemengd met technische materialen zoals Cocona® en Polartec® zorgt voor maximaal comfort van binnenuit. De moderne pasvorm en de kleuren maken Gen Y dé werkkleding van de toekomst. Ongewassen, stoere, ringgesponnen denim voor Refl ecterende biezen duurzaamheid. aan de achterkant voor een goede zichtbaarheid. Verstevigd met CORDURA® aan de onderkant van de pijp, spijker- en Dubbel verstevigde kruisnaad voor duurzaamheid en comfort. kniezakken. 100262 GEN Y WERKBROEK DENIM Verstevigde binnenzijde van pijp met dubbelgebreide inzet/2 loshangende zakken ® die verstevigd zijn met CORDURA en nagels - 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 extra brede, gevoerde zakken aan de achterzijde/2 hamerlussen/zak voor duimstok op de zijnaad, verstevigd met ® CORDURA - met losse onderzijde, knoop en lus voor timmermansmes en pennezakje/ zak met klep voor telefoon/beenzak met rits en losse onderzijde/met CORDURA ® verstevigde, voorgevormde knieën met kniezakken voor in hoogte verstelbare ® kniebeschermers/refl ecterende biezen in knieholtes/met CORDURA verstevigde onderzijde van de pijpen. MATERIAAL Denim, 100% katoen, gekleurde achterzijde, ongewassen. Verstevigingen in zwart 100% polyamide . GEWICHT 385 g/m². KLEUR 545 Indigoblauw. MAAT C44–C66, C146–C156, D92–D120. OUD ARTIKELNR.Fristads DY-229.
 20. 20. 24 100401 GEN Y SWEATSHIRT MET CAPUCHON EN RITS Rits in gele contrasterende kleur/raglanmouwen/verstelbare capuchon/2 zakken met rits aan de voorzijde. MATERIAAL 80% polyester, 20% katoen, aan de binnenzijde geborsteld.GEWICHT 300 g/m². KLEUR 539 Marineblauw, 840 Olijfgroen, 941 Donkergrijs, 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads LY-783, Kansas 2-699 . 100563 GEN Y WINTERJACK CANVAS Rits tot bovenzijde kraag/voorgevormde ellebogen/elastische mouwen/verstelbare taille/afneembare capuchon met trekkoord/borstzak met rits/2 zakken met rits aan de voorzijde/"Kantoorzak" met ruimte voor mobiele telefoon, visitekaartjes, USB-stick, pennen, portemonnee en tablet/D-ring/opening voor headset mobiele telefoon/ binnenzak met knoop/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. MATERIAAL Canvas met PU-coating, 60% katoen, 40% polyester, wind- en waterafstotend. Bontvoering. GEWICHT 740 g/m². KLEUR941 Donkergrijs. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads RY-416 . 100258 MANNEN EN 100255 DAMES GEN Y SERVICEPANTALON Voorgevormde knieën/contrasterende naden/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/beenzak met rits/multifunctionele zak met zakken voor duimstok, mobiele telefoon en ID-pas/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL Canvas, 60% katoen, 40% polyester. GEWICHT 345 g/m². KLEUR Heren 539 Marineblauw, 840 Olijfgroen, 940 Zwart, 941 Donkergrijs (100255 Dames 940 Zwart) . MAAT 100258 Heren C44-C62, C146-C156, D96-D120 (100255 Dames C34-C50) . OUD ARTIKELNR. Fristads CY-224 (heren) CY-214 (dames) , Kansas 2-701. 100264 GEN Y BROEK DENIM Voorgevormde knieën/2 zakken aan de voorzijde, 1 met zakje voor muntgeld/2 zakken aan de achterzijde/beenzak met rits/multifunctionele zak met pennenhouder en zakken voor duimstok, mobiele telefoon en ID-pas/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL 100% katoen, denim, aan de binnenzijde gekleurd. GEWICHT 385 g/m². KLEUR 545 denim. MAAT C44–C62, C146–C156. OUD ARTIKELNR. Fristads DY-273 , Kansas 2-702.
 21. 21. GEN Y 25 3 3 EN 343 ® 100141 GEN Y TWISTER BELT 100385 GEN Y AIRTECH-WINTERJACK Lengte 120 cm. Verstelbare capuchon/2 zakken met rits aan de voorzijde/zak voor telefoon met rits en opening en lus voor headset/zak voor kaart met rits/binnenzak met rits/ mouwzakje met rits/verborgen ID-pashouder/voorgevormde mouwen/verstelbare mouwen/trekkoord in taille/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren/Goedgekeurd volgens EN 343 klasse 3/3. MATERIAAL 100 % polyester.KLEUR941 Donkergrijs. MAAT Een maat (120cm). OUD ARTIKELNR. Fristads BY-967, Kansas 2-802. ® MATERIAAL Airtech wind- en waterbestendig materiaal dat ademt. 100 % polyamide, , gewatteerde microfl eece voering. GEWICHT 460 g/m². KLEUR 539 Marineblauw. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads HY-497, Kansas 2-697. 100263 GEN Y ¾ BROEK DENIM 100257 GEN Y WERKBROEK 2 zakken aan de voorkant, één met zakje voor muntgeld/2 zakken aan de achterkant/ beenzak met extra zak/beenzak met rits, extra zak en zak voor telefoon/voorgevormde knieën/ verstelbare uiteinden van de pijpen. Voorgevormde knieën/groene contrasterende naden/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 loshangende ® spijkerzakken verstevigd met CORDURA , 1 met extra zak, 1 met 3 kleinere zakken ® en gereedschapslus/2 zakken aan de voorzijde/2 met CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/Multifunctionele zak met pennenhouder, knoop en lus voor een mes en zakken voor duimstok, mobiele telefoon en ID-pas/beenzak met rits/D-ring/2 hamerlussen/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL Denim 100 % katoen, gekleurde achterkant, ongewassen. GEWICHT 385 g/m². KLEUR 545 Indigoblauw. MAAT C44–C62. OUD ARTIKELNR.Fristads DY-270 . MATERIAALCanvas, 60% katoen, 40% polyester.GEWICHT 345 g/m². KLEUR 539 Marineblauw, 840 Olijfgroen, 941 Donkergrijs, 940 Zwart. MAAT C44–C62, C146–C156, D92–D120. OUD ARTIKELNR. Fristads CY-222 , Kansas 2-700.
 22. 22. 26 NIEUW! ® NIEUW! 100963 GEN Y COCONA SHELLJACK ® 100964 GEN Y COCONA WINTERJACK Ademend, water- en winddicht/Extra versteviging op de schouders, voorpand en onderzijde van mouwen/Met fl eece gevoerde kraag/Dubbele zakken aan de voorzijde met logo op rits/Stormfl ap aan buiten- en binnenzijde over rits aan de voorzijde/2 binnenzakken/Raglanmouwen/Refl ecterende biezen in de taille/ Afneembare capuchon met drukknopen/Verstelbare band met refl ecterend tape op de mouwen. Ademend, water- en winddicht/Met fl eece gevoerde kraag/Dubbele zakken aan de voorzijde met rits/Stormfl ap aan buiten- en binnenzijde over rits aan de voorzijde/ 2 binnenzakken/Raglanmouw/Refl ecterende biezen in de taille/Afneembare capuchon met drukknopen/Verstelbare band met refl ecterend tape op de mouwen. MATERIAAL 100 % polyester, 3,5-laags Cocona®PU-laminaat, winddicht, waterdicht en ademend. GEWICHT 143 g/m². KLEUR 331 Rood, 530 Koningsblauw, 940 Zwart. MAAT XS–3XL. MATERIAAL 100 % polyester, 2,5-laags Cocona®PU-laminaat, winddicht, waterdicht en ademend. GEWICHT 119+170 g/m². KLEUR 331 Rood, 940 Zwart, 530 Koningsblauw. MAAT XS–3XL. NIEUW! NIEUW! ® ® 100960 GEN Y COCONA FLEECEJACK 100959 GEN Y COCONA SOFTSHELL JACK Fleece met ruitmotief/Raglanmouw/Details van platgestikte naden/Rechterborstzak met rits. Ademend, winddicht en waterafstotend/Details van platgestikte naden op schouderstuk aan de voorzijde en zakken/2 zakken met rits aan de voorzijde/ Zak met rits aan de onderzijde van de linkermouw/Refl ecterende biezen in de taille/ Verstelbaar trekkoord in de taille. 66 MATERIAAL % Polyester Cocona® , 34 % Polyester. GEWICHT 272 g/m². KLEUR 331 Rood, 530 Koningsblauw, 940 Zwart. MAAT XS–3XL. MATERIAAL 100 % polyester, 3,5-laags Cocona® soft shell-materiaal, winddicht en waterafstotend materiaal dat ademt. GEWICHT 191 g/m². KLEUR 940 Zwart, 530 Koningsblauw, 331 Rood. MAAT XS–3XL.
 23. 23. GEN Y 27 NIEUW! NIEUW! ® ® 100965 GEN Y COCONA T-SHIRT MET KORTE MOUW 100966 GEN Y COCONA T-SHIRT MET LANGE MOUW Details van platgestikte naden/Schoudernaad aan voorzijde/V-stiksel in de hals/ Getapete halsrand/Y-borduring op schouder. Details van platgestikte naden/Schoudernaad aan voorzijde/V-stiksel in de hals/ Getapete halsrand/Y-borduring op schouder. MATERIAAL 44,5 % Polyester Cocona® , 55,5 % Polyester. GEWICHT 145g/m². KLEUR 530 Koningsblauw, 940 Zwart, 539 Marineblauw, 331 Rood. MAAT XS–3XL. MATERIAAL 44,5 % Polyester Cocona® , 55,5 % Polyester. GEWICHT 145 g/m². KLEUR 940 Zwart.MAAT XS–3XL. ® COCONA NATUURLIJKE TECHNOLOGIE – Het materiaal voert vocht af, absorbeert geur tjes, droogt heel snel en biedt bescherming tegen UV. De Cocona® -jacks hebben volledig getapete naden en zijn wind- en waterbestendig. NIEUW! NIEUW! ® 100962 GEN Y COCONA SPORTSOKKEN ® 100961 GEN Y COCONA SOKKEN Verstevigd op de scheen, hiel, voorvoet en tenen/Ribgebreid bij het midden van de voet/Grofgebreid aan de bovenzijde van de voet voor ventilatie. Verstevigde hiel, zool en tenen/Geribde bovenzijde. MATERIAAL 54% Cocona® , 27% katoen, 13% lycra, 4% polyamide, 2% elasthan.KLEUR 930 Grijs. MAAT S (35–38), M (39–42), L (43–46) . MATERIAAL 60% Cocona, 25% katoen, 7% lycra, 5% elasthan, 3% polyamide. 930 Grijs. MAATS (35–38), M (39–42), L (43–46) . KLEUR
 24. 24. 28 NIEUW! NIEUW! NIEUW! 101004 GEN Y CAP 100970 GEN Y GESTREEPTE MUTS 100971 GEN Y MUTS MET LOGO Print en details van stiksels op de zijkant/ Verstelbare band aan de achterzijde/Met klinknagels verstevigd. Gebreid strepenpatroon met logo van Gen Y. Jacquard gebreid. MATERIAAL 100 % acryl. KLEUR 530 Koningsblauw, 331 Rood. MAAT Een maat . MATERIAAL 100 % acryl. KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . 100126 GEN Y BANDANA 100628 GEN Y BOXER Multifunctionele bandana voor hoofd en hals. Elastische taille. MATERIAAL 100% polyester. GEWICHT Fleece 190 g/m², Y-bedrukte jersey 135 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat. OUD ARTIKELNR.Fristads BNY-949. MATERIAAL 95% katoen, 5% lycra. GEWICHT 170 g/m². KLEUR Grijs.MAAT S–XL . 930 OUD ARTIKELNR.Fristads UY-963 . MATERIAAL 100 % katoen. KLEUR Zwart. 940 MAAT Een maat . ® 100553GEN Y POLARTECH SWEATSHIRT « Zwart met gele contrasterende naden/rits tot hals met ritscover/power stretch fl eece/borstzak met rits/Øko-Tex-gecertifi ceerd. ® MATERIAAL PolartecPowerstretch, 88% polyester, 12% spandex microfl eece. GEWICHT 230 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PY-792, Kansas 2-696. ® 100552 GEN Y POLARTECH LANGE ONDERBROEK « Zwart met gele contrasterende naden/power stretch microfl eece/Øko-Tex-gecertifi ceerd. Polartec ® powerstretch, 88% polyester, MATERIAAL 12% spandex microfl eece. GEWICHT 230 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PY-791, Kansas 2-695 .
 25. 25. GEN Y 29 100611 GEN Y ORIGINAL T-SHIRT KORTE MOUW 100612 GEN Y PRINT T-SHIRT KORTE MOUW Met korte mouwen/gele contrasterende stiksels op schouders. Korte raglanmouw/print aan voorzijde. MATERIAAL 95% katoen, 5% spandex. GEWICHT 190-195 g/m². KLEUR 539 Marineblauw, 910 Lichtgrijs, 840 Olijfgroen, 530 Koningsblauw, 941 Donkergrijs. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads TY-906, Kansas 2-703 . MATERIAAL 95 % katoen, 5 % elasthaan. GEWICHT 200 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads TY-945 . 100256 GEN Y ¾ WERKBROEK 100259 GEN Y ¾ SERVICEPANTALON Voorgevormde knieën/Onderzijde pijpen verstelbaar/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 loshangende, ® met CORDURA verstevigde zakken aan de buitenzijde met extra zak en gereed® schapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken van CORDURA aan de achterzijde/ beenzak met zak voor mobiele telefoon en ID-pashouder/zak met knoop voor duimstok/gereedschapszakje/hamerlus/D-ring/knoop en lus voor timmermansmes/ Øko-Tex-gecertifi ceerd. Voorgevormde knieën/contrasterende naden/Onderzijde pijpen verstelbaar/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/beenzak met rits/multifunctionele zak met grote zak, pennenhouder en zakken voor duimstok, mobiele telefoon en ID-pas/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL Canvas, 60% katoen, 40% polyester. GEWICHT 345 g/m². KLEUR539 Marineblauw, 941 Donkergrijs, 940 Zwart. MAAT C44–C62. OUD ARTIKELNR. Fristads CY-215, Kansas 2-793 . MATERIAAL Canvas; 60% katoen, 40% polyester. GEWICHT 345 g/m². KLEUR941 Donkergrijs, 940 Zwart. MAAT C44–C62. OUD ARTIKELNR. Fristads CY-286 , Kansas 2-706.
 26. 26. EDGE 31 EDGE De nieuwe collectie Edge is geïnspireerd op spijkerbroeken en de jaren 50. De collectie is ontworpen voor harde werkers in ieder beroep die de beste kwaliteit, functionaliteit en pasvorm willen in een moderne stijl. Door ons canvas te gebruiken met 65 % polyester en 35 % katoen dat zich ruim bewezen heeft in combinatie met duurzaam CORDURA® en technische ® materialen zoals GORE-TEX en Polartec® hebben we een duurzame en bijzonder comfortabele lijn ontwikkeld. De collectie bevat alles wat u nodig heeft voor een dag hard werken en is beschikbaar in vijf basiskleuren. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE ® Voorgevormde knieën/contrasterende stiksels/refl ectie/met CORDURA verstevigde ® onderzijde van de pijpen/met CORDURA verstevigde knieën met van de zijkant verstelbare kniezakken/dubbele loshangende zak met band van CORDURA® aan de rechterkant/zijzak/grote, schuine beenzak met zakken voor mobiele telefoon en pen/ ® diepe zakken aan de achterzijde/met CORDURA verstevigde zak voor duimstok met lus, pennezakje en knoop en lus voor timmermansmes/2 hamerlussen/D-ring. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, 100 % versteviging met CORDURA-nylon. GEWICHT 305 g/m². KLEUR 900 Wit, 540 Donker marineblauw, 737 Skater khaki, 942 Antracietgrijs, 940 Zwart. MAAT C42–C66, C146–C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-864 .
 27. 27. 32 100793 SWEATSHIRT MET CAPUCHON EDGE 100796 T-SHIRT LANGE MOUW EDGE Contrasterende stiksels, boorden en biezen/ribboorden aan mouwen en taille/rits aan de voorzijde/2 zakken met rits aan de voorzijde. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 360 g/m². KLEUR 940 Zwart, 942 Antracietgrijs, 540 Donker marineblauw. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-860 . Met lange mouwen/contrasterende stiksels/contrasterende biezen over de borst. MATERIAAL 95% katoen, 5% spandex. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-863 . GEWICHT 190 g/m². KLEUR Zwart. 940 MAAT XS–3XL. > Nieuwe kleur, wit. 100818 BROEK EDGE ® Voorgevormde knieën/contrasterende stiksels/refl ectie/met CORDURA verstevigde ® onderzijde van de pijpen/met CORDURA verstevigde knieën met van de zijkant verstelbare kniezakken/zijzak/grote, schuine beenzak met zakken voor mobiele telefoon en pen/diepe zakken aan de achterzijde/met CORDURA® verstevigde zak voor duimstok met lus, pennezakje en knoop en lus voor timmermansmes/ 2 hamerlussen/D-ring. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, 100 % versteviging met CORDURA-nylon. GEWICHT 305 g/m². KLEUR 737 Skater khaki, 540 Donker marineblauw, 942 Antracietgrijs, 940 Zwart, 900 Wit. MAAT C42–C66, C146–C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-892 .
 28. 28. EDGE 33 > Nieuwe kleur, rood. 100794 T-SHIRT KORTE MOUW EDGE 100795 T-SHIRT MET PRINT EN KORTE MOUW EDGE Met korte mouwen/contrasterende stiksels/contrasterende biezen over de borst. Met korte mouwen/contrasterende stiksels/contrasterende biezens op schouders/ print op de borst. MATERIAAL 95% katoen, 5% spandex. GEWICHT 190 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw, 510 Lichtblauw, 940 Zwart, 942 Antracietgrijs, 331 Rood. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-861. MATERIAAL 95 % katoen, 5 % spandex. GEWICHT 190 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw, 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-902 . NIEUW! 100799 ¾ WERKBROEK EDGE 101025 KORTE WERKBROEK EDGE Contrasterende stiksels/met klittenband verstelbare onderzijde van de pijpen/ ® refl ectie/Voorgevormde, met CORDURA verstevigde knieën met verstelbare ® kniezakken/dubbele hangende zak met band van CORDURA aan de rechterkant/ zijzak/grote, schuine beenzak met zakken voor mobiele telefoon en pen/diepe ® zakken aan de achterzijde/met CORDURA verstevigde zak voor duimstok met lus, pennezakje en knoop en lus voor timmermansmes/2 hamerlussen/D-ring. Contrasterende stiksels/Dubbele, loshangende zak met CORDURA® -band aan de rechterkant/Zijzak/Hamerlussen aan beide zijden/D-ring/Grote steekzak op dijbeen met zak voor telefoon en pennenzakje/Zakken aan de achterzijde/Met ® CORDURA verstevigde zak voor duimstok met knoop en lus voor timmermansmes en pennenzakje/Refl ectie. MATERIAAL 65/35 polyester/katoen, 100 % versteviging met CORDURA-nylon. GEWICHT 305 g/m². KLEUR 940 Zwart, 737 Skater khaki, 540 Donker marineblauw. MAAT C42–C66. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-866 . MATERIAAL 65 % polyester, 35 % katoen, 100 % versteviging met CORDURA-nylon. GEWICHT 305 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw, 737 Skater khaki, 940 Zwart, 900 Wit. MAAT C42–C66 .
 29. 29. 34 NIEUW! 101024 GEWATTEERD THERMOVEST EDGE 100792 GEWATTEERD THERMOJACK EDGE Met rode contrasterende voering/Rits aan de voorzijde/2 zakken aan de voorzijde/ Binnenzak/Ribgebreide kraag en manchetten. Rode contrasterende voering/ribboorden aan mouwen en kraag/rits aan de voorzijde/ 2 zakken aan de voorzijde. MATERIAAL 100 % polyester. GEWICHT 250 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL . MATERIAAL 100% polyester. GEWICHT 250 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT OUD ARTIKELNR.Kansas 2-859 . XS–3XL. > Nieuwe kleur, wit. 100798AMERIKAANSE WERKOVERALL EDGE ® Diagonale constructie op de rug/refl ectie/met CORDURA verstevigde onderzijde van de pijpen/verstelbare taille/Voorgevormde knieën/met CORDURA ® verstevigde, verstelbare kniezakken/dubbele loshangende zak met band van CORDURA® aan de rechterkant/zijzak/grote, schuine beenzak met zakken voor mobiele telefoon en pen/ ® diepe zakken aan de achterzijde/met CORDURA verstevigde zak voor duimstok met lus, pennezakje en knoop en lus voor timmermansmes/zak op borststuk met zakken voor mobiele telefoon en pen/2 hamerlussen/D-ring. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, 100 % versteviging met CORDURA-nylon. GEWICHT 305 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw, 737 Skater khaki, 940 Zwart, 942 Antracietgrijs, 900 Wit. MAAT C42–C66, C146–C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-865 .
 30. 30. EDGE 35 100791 PILOTENJACK EDGE Met fl eece gevoerde kraag/ribboorden aan mouwen en taille/refl ectie/gewatteerde voering/2 borstzakken, 1 met zak met rits voor mobiele telefoon/2 zakken met rits aan de voorzijde/zak met rits op mouw/binnenzak met rits. MATERIAAL 87% polyester, 13% polymax. GEWICHT 280 g/m². 940 Zwart, 737 Skater KLEUR kaki, 540 Donker marineblauw, 942 Antracietgrijs. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-858 . NIEUW! 101026 AMERIKAANSE OVERALL EDGE Diagonale constructie op de rug/Voorgevormde knieën/Verstelbare kniezakken aan ® de binnenzijde/Met CORDURA verstevigde knieën/Zijzak/Hamerlus aan beide zijden/ D-ring/Grote steekzak op de pijp met zak voor telefoon en pennenzakje/Diepe zakken ® aan de achterzijde/Met CORDURA verstevigde zak voor duimstok met knoop en lus voor timmermansmes en pennenzakje/Borstzak met zak voor telefoon en ® pennenzakje/Met CORDURA verstevigde uiteinden van de pijpen/Verstelbare taille/Refl ectie. MATERIAAL 65 % polyester, 35 % katoen, 100 % versteviging met CORDURA-nylon. GEWICHT 305 g/m². KLEUR900 Wit, 540 Donker marineblauw, 737 Skater kaki, 942 Antracietgrijs, 940 Zwart. MAAT C42–C66, C146–C160.
 31. 31. 36 3 3 EN 343 ® 100802 SHELLJACK GORE-TEX « EDGE Met klittenband verstelbare mouwen/trekkoord in de taille/afneembare capuchon/ getapete naden/reserverits aan binnenzijde/refl ectie/2 borstzakken/2 zakken met rits aan de voorzijde/zak met klittenbandsluiting op mouw /3 binnenzakken. MATERIAAL 100 Polyester, GoreTex. GEWICHT 220 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT OUD ARTIKELNR.Kansas 2-869 . XS–3XL. 100801 ¾ SERVICEPANTALON EDGE 100789 JEANS EDGE Ergonomische gevormde knieën/onderzijde van de pijpen verstelbaar met klittenband/ refl ectie/grote, schuine beenzak met zakken voor mobiele telefoon en pen/diepe zakken aan de achterzijde/D-ring. Ergonomisch gevormde knieën/refl ectie/nagels op zakken aan voor- en achterzijde/ grote, schuine beenzak met zakken voor mobiele telefoon en pen/diepe zakken aan de achterzijde. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 305 g/m². KLEUR 940 Zwart, 942 Antracietgrijs, 540 Donker marineblauw. MAAT C42–C66. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-868 . MATERIAAL 100% katoen. GEWICHT 385 g/m². KLEUR 545 Indigoblauw. MAAT C146–C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-856 . C42–C66,
 32. 32. EDGE 37 NIEUW! NIEUW! 101021 MUTS EDGE 101022 RIEM EDGE Met fl eece gevoerd. Metalen gesp. MATERIAAL 100 % acryl. KLEUR 331 Rood, 930 Grijs, 940 Zwart.MAAT Een maat . KLEUR 331 Rood, 940 Zwart.MAAT Een maat. 100800 SERVICEPANTALON EDGE 100803SWEATSHIRT POLARTEC EDGE ® Ergonomisch gevormde knieën/met CORDURA verstevigde onderzijde van de pijpen/ refl ectie/grote, schuine beenzak met zakken voor mobiele telefoon en pen/diepe zakken aan de achterzijde/D-ring. Contrasterende stiksels/rode rits met ritscover aan voorzijde tot bovenzijde kraag/ Power Stretch ® fl eece/2 zakken met rits aan de voorzijde. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 305 g/m². KLEUR 940 Zwart, 942 Anthcarite Grey, 540 Donker marineblauw. MAAT C42–C66, C146–C160 . OUD ARTIKELNR.Kansas 2-867. MATERIAAL 88% polyester, 12% Spandex microfl eece, Polartec. GEWICHT 230 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-870 .
 33. 33. ICON 39 ICON Deze collectie biedt verschillende stijlen en functionaliteiten en is geschikt voor veel verschillende beroepen. De kledingstukken zijn beschikbaar in tien verschillende kleurencombinaties en hebben allemaal ruimte voor het plaatsen van een logo. Als u uw bedrijf op een professionele manier wilt presenteren, is Icon uw kledinglijn. 100804 WERKJACK ICON Tweekleurig/contrasterende stiksels/schuingeplaatste mouwen/verstelbare mouwen en tailleband/breed rugpand met schouderpas/rits aan de voorzijde met stormfl ap/ refl ectie in de zijnaden/2 borstzakken met klep en intern zakje/zak met rits en stormfl ap voor mobiele telefoon/diagonale snit aan de voorzijde met geïntegreerde zijzakken met intern zakje/binnenzak met klittenbandsluiting. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 295 g/m². KLEUR 576 Marineblauw/ koningsblauw, 586 Marineblauw/grijs, 866 Grijs/rood, 965 Wit/grijs, 996 Zwart/grijs, 299 Khaki/zwart, 285 Khaki/groen, 676 Koningsblauw/marineblauw, 896 Grijs/zwart, 781 Licht legergroen/legergroen. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-871.
 34. 34. 40 100762 STOFJAS ICON Sluitingen met drukknopen/gesp op de rug/binnenzak/2 borstzakken, waarvan 1 met klep/zak met klittenband voor mobiele telefoon. MATERIAAL Luxe stof, 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 220 g/m². KLEUR 676 Koningsblauw/marineblauw, 576 Marineblauw/koningsblauw, 866 Grijs/rood, 996 Zwart/grijs. MAAT S–4XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-676 . 100806 AMERIKAANSE OVERALL ICON Tweekleurig/contrasterende stiksels/diagonale constructie op de rug/tricot bretels/ verstelbare taille/zijopening naar binnenbroek/gulp met rits/diagonale snit over de knie/refl ectie onder kniezakken en langs de onderzijde van de pijp/verstelbare kniezakken in de naden/zak op borststuk met klep/beenzak/grote zak met klep/zak voor mobiele telefoon met klittenband/pennezakje aan de buitenzijde/binnenzak ® met rits/dubbele, met CORDURA verstevigde zak voor duimstok/zakken met plooien aan de achterzijde, waarvan 1 met klep/hamerlus. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 295 g/m². KLEUR 285 Khaki/groen, 299 Khaki/zwart, 576 Marineblauw/koningsblauw, 586 Marineblauw/grijs, 676 Koningsblauw/ marineblauw, 781 Licht legergroen/legergroen, 866 Grijs/rood, 896 Grijs/zwart, 965 Wit/ grijs, 996 Zwart/grijs. MAAT C42–C66, C146–C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-873 .
 35. 35. ICON 41 100805 BROEK ICON Tweekleurig/contrasterende stiksels/semi-lage taille/saddleback snit/gulp met rits/ diagonale snit over de knieën/refl ectie onder kniezakken en langs de onderzijde van de pijp/verstelbare kniezakken in de naden/beenzak met klep/zak voor mobiele telefoon met klittenband en pennenhouder aan de buitenzijde/dubbele, met ® CORDURA verstevigde zak voor duimstok/zakken met plooien aan de achterzijde, waarvan 1 met klep/hamerlus. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 295 g/m². KLEUR 965 Wit/grijs, 586 Marineblauw/grijs, 676 Koningsblauw/marineblauw, 576 Marineblauw/koningsblauw, 781 Licht legergroen/legergroen, 299 Kaki/zwart, 285 Kaki/groen, 896 Grijs/zwart, 866 Grijs/rood, 996 Zwart/grijs. MAAT C42–C66, C146–C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-872 . 100808 KORTE BROEK ICON Tweekleurig/contrasterende stiksels/semi-lage taille/saddleback snit/gulp met rits/ beenzak met klep/zak aan de buitenzijde voor mobiele telefoon, met klittenband ® en pennezakje/dubbele met CORDURA verstevigde zak voor duimstok/zijzakken/ 2 zakken aan de achterzijde met plooien, waarvan 1 met klep. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 295 g/m². KLEUR 965 Wit/grijs, 586 Marineblauw/grijs, 676 Koningsblauw/marineblauw, 576 Marineblauw/koningsblauw, 781 Licht legergroen/legergroen, 299 Kaki/zwart, 285 Kaki/groen, 896 Grijs/zwart, 866 Grijs/rood, 996 Zwart/grijs. MAAT C42–C66. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-875 .
 36. 36. 42 100807 OVERALL ICON « Tweekleurig/contrasterende stiksels/diagonale snit aan de voorzijde/diagonale snit over de knie/refl ectie onder kniezakken en langs de onderzijde van de pijpen/ verstelbare kniezakken in de naden/verstelbare mouwen/toegang tot kleding eronder/tweewegsrits/beenzak met klep/zak aan de buitenzijde voor mobiele telefoon, met klittenband en pennezakje/2 borstzakken met intern zakje/2 zijzakken/ binnenzak/zakken aan de achterzijde met plooien, waarvan 1 met klep/met ® CORDURA verstevigde dubbele zak voor duimstok/hamerlus. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 295 g/m². KLEUR 676 Koningsblauw/ marineblauw, 576 Marineblauw/koningsblauw, 781 Licht legergroen/legergroen, 299 Kaki/ zwart, 896 Grijs/zwart, 866 Grijs/rood, 996 Zwart/grijs. MAAT R: S–3XL, L: S–XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-874 . 100810 VEST ICON Tweekleurig/contrasterende stiksels/ rits aan voorzijde/gewatteerde voering/ refl ectie in zijnaden/2 borstzakken met intern zakje en klep/diagonale snit aan de voorzijde met zijzakken in naden/zak voor mobiele telefoon met rits en stormfl ap/ binnenzak. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 295 g/m². KLEUR 965 Wit/grijs, 586 Marineblauw/grijs, 676 Koningsblauw/marineblauw, 576 Marineblauw/koningsblauw, 781 Licht legergroen/legergroen, 299 Kaki/zwart, 285 Kaki/groen, 896 Grijs/zwart, 866 Grijs/rood, 996 Zwart/grijs. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-877.
 37. 37. ICON 43 100813 KATOENEN BROEK ICON 100811 KATOENEN JACK ICON Tweekleurig/contrasterende stiksels/semi-lage taille/saddleback snit/diagonale snit over de knie/refl ectie onder kniezakken en langs de onderzijde van de pijpen/ kniezakken in de naden/beenzak met grote zak met klep/zak voor mobiele telefoon met klittenband en pennenhouder aan de buitenzijde/dubbele, met CORDURA ® verstevigde zak voor duimstok/zakken met plooien aan de achterzijde, waarvan 1 met klep/hamerlus. Tweekleurig/contrasterende stiksels/voorzijde met knoop en stormfl ap/ schuingeplaatste mouwen/verstelbare mouwen en tailleband/breed rugpand met schouderpas/refl ectie in zijnaden/2 borstzakken met klep en intern zakje/ zak met rits en stormfl ap voor mobiele telefoon/diagonale snit aan de voorzijde met geïntegreerde zijzakken met intern zakje/binnenzak. MATERIAAL 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 576 Marineblauw/koningsblauw, 896 Grijs/zwart. MAAT C42–C66, C146–C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-880 . MATERIAAL 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 576 Marineblauw/koningsblauw, 896 Grijs/zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-878 . 100812 KATOENEN AMERIKAANSE OVERALL ICON « Tweekleurig/contrasterende stiksels/diagonale constructie/tricot bretels/verstelbare taille/zijopening naar binnenbroek/gulp met rits/diagonale snit over de knie/refl ectie onder kniezakken en langs de onderzijde van de pijpen/kniezakken in de naden/zak op borststuk met klep/beenzak met grote zak met klep/zak voor mobiele telefoon met klittenband/pennezakje aan de buitenzijde/binnenzak met rits/dubbele zak voor duimstok met versteviging aan de binnenzijde/zakken met plooien aan de achterzijde, waarvan 1 met klep/hamerlus. MATERIAAL 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 576 Marineblauw/koningsblauw, 896 Grijs/zwart. MAAT C42-C66, C146-C160. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-879 .
 38. 38. 44 100809 PILOTENJACK ICON Tweekleurig/contrasterende stiksels/vuil- en waterafstotend/bontvoering/ gewatteerde, gladde voering in mouwen/ribgebreide mouwen en -taille/bontvoering in kraag/refl ectie in zijnaden/2 borstzakken met intern zakje en klep/zak voor mobiele telefoon met rits en stormfl ap/zak met rits op mouw/diagonale snit aan de voorzijde met zijzakken in de naad/binnenzak. MATERIAAL Nylon, 50% polyamide, 50% katoen, vuil-, olie- en waterafstotend. GEWICHT Niet gevoerd 240 g/m², Gevoerd 410 g/m². KLEUR 965 Wit/grijs, 586 Marineblauw/grijs, 676 Koningsblauw/marineblauw, 576 Marineblauw/koningsblauw, 781 Licht legergroen/ legergroen, 285 Kaki/groen, 866 Grijs/rood, 996 Zwart/grijs. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-876 . 3 3 EN 343 ® 101077 AIRTECH OVERALL ICON « Winddicht en waterafstotend/ademend/zijopening/verstelbare en afneembare capuchon/verstelbare mouwen/2 zakken aan de voorkant/2 zakken met klep aan de achterkant/zak met klep op mouw/beenzak met klep/zak voor telefoon/ 2 pennenzakjes/pijpen met rits tot de knieën/voorgevormde knieën/kniezakken/ Goedgekeurd volgens EN 343. ® MATERIAAL Airtech winddicht en waterafstotend materiaal dat ademt, 100 % polyamide. , Voering van fiberbont. GEWICHT 400 g/m². KLEUR 576 Marineblauw/koningsblauw, 996 Zwart/grijs. MAAT S–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-688 .
 39. 39. ICON 45 3 3 EN 343 ® 100814 AIRTECH -WINTERJACK ICON Tweekleurig/winddicht/contrasterende stiksels/schouder verstevigd met nylon/ verlengd rugpand/gewatteerde v oering op bovenlichaam en mouwen/capuchon verborgen in kraag/verstelbare mouwen en tailleband/diagonale snit aan de voorzijde met zijzakken in naad/2 borstzakken met intern zakje en klep/zak op mouw met stiksels voor potloden/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon met klittenbandsluiting/zak met rits en stormfl ap/rits met treksluiting. ® MATERIAAL Airtech100% polyester, gewatteerde- en fl eecevoering. GEWICHT Niet gevoerd 175 g/m², Gevoerd 490 g/m². KLEUR 676 Koningsblauw/marineblauw, 896 Grijs/zwart, 996 Zwart/grijs, 576 Marineblauw/koningsblauw, 866 Grijs/rood. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-881. 3 3 EN 343 ® 100815 AIRTECH 3-IN-1-JACK ICON Tweekleurig/winddicht/met nylon verstevigde schouder/capuchon verborgen in kraag/verstelbare tailleband/buitenjas met taffetavoering/gevoerde binnenjas/ binnenjas is met rits en knopen aan buitenjas te bevestigen/diagonale snit aan de voorzijde met zijzakken in naad/2 borstzakken met intern zakje en klep/ zak op mouw met stiksels voor potloden/binnenzak met knoop/binnenzak met klittenbandsluiting voor mobiele telefoon/zak onder klep met rits/zijzakken aan de binnenzijde/zak in binnenjas/rits met treksluiting. ® MATERIAAL Airtech100% polyester, gewatteerde en fl eecevoering. GEWICHT Niet gevoerd 175 g/m2, Gevoerd 490 g/m². KLEUR 576 Marineblauw/koningsblauw, 866 Grijs/rood, 996 Zwart/grijs. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-882 .
 40. 40. 46 LUSSEN EN ZAKKEN WAAR U MAAR WILT . 01. Korte werkbroek Edge 101025, pagina 33 02. T-shirt met print en korte ® -jack Pro Crafts 100968, mouw Edge 100795, pagina 33 03. Licht GORE-TEX pagina 64 04. Gen Y cap 101004, pagina 28 Werkjack Essential 245 g 05. 100958, pagina 79 06. Gewatteerd thermovest Edge 101024, pagina 34 07. Ergo-bretels 100897, pagina 87 08. Werkbroek Essential 245g 100051, pagina 78.
 41. 41. NIEUWS 47
 42. 42. CRAFTS CRAFTS ORIGINALS, 50 PRO CRAFTS, 58 LIMITED EDITION, 70 ESSENTIAL CRAFTS, 76 GEREEDSCHAPSRIEMEN, 80 LET OP HARDWERKENDE EN KUNDIGE PROFESSIONALS! DEZE KLEDINGSTUKKEN EN GEREEDSCHAPSRIEMEN GEVEN U GEGARANDEERD EEN MAXIMUM COMFORT IN ELKE MOGELIJKE HOUDING. ZE HEBBEN PRECIES DE GOEDE HOEVEELHEID ZAKKEN EN LUSSEN EN ZORGEN VOOR MAKKELIJKE TOEGANG TOT UW BELANGRIJKSTE GEREEDSCHAP. ERVAAR HET ZELF.
 43. 43. CRAFTS ORIGINALS 51 CRAFTS ORIGINALS Gemaakt met buitengewone functionaliteit, zeer sterke materialen en een bijzonder goede pasvorm. Maak uw keuze tussen onze unieke stof van 100 % katoen, duurzamer dan welke stof dan ook, en het 100 % Polydex ® polyester, een stevige en kleurvaste vezel met de beste behandeling die er maar bestaat voor het afstoten van vuil, olie en water. ® Met CORDURA verstevigde spijkeren kniezakken. Gemaakt van originele FAS® -keper, ons sterkste en duurzaamste langvezelige katoen. 100282 FAS WERKBROEK CRAFTS ® ® Met CORDURA verstevigde kniezakken/2 weg te steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/ 2 grote zakken aan voor- en achterzijde/verborgen ID-pashouder/zak voor duimstok/ pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/ 2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop en lus voor timmermansmes. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. Zakken die onderhevig zijn ® aan slijtage zijn verstevigd met 100% CORDURA . GEWICHT 375 g/m². KLEUR 730 Groen, 940 Zwart, 541 Blauw. MAAT C44–C64, C144–C156, D92–D128 (730 Groen C44–C60, C146–C156). OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-255K.
 44. 44. 52 100115 FLANELEN SHIRT CRAFTS 100280 FAS WERKBROEK CRAFTS Met lange mouwen/2 borstzakken met klep. ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 zakken aan voor- en achterzijde met plooi/ ® 2 weg te steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/beenzak met zak voor mobiele telefoon en gereedschapszakje/zak voor duimstok op zijnaad/gereedschapszakje/pennezakje/ knoop en lus voor timmermansmes/kleinere beenzak met klep/2 hamerlussen/ 2 D-ringen. MATERIAAL Geweven, geruitanel, 100% katoen. GEWICHT fl 140 g/m². KLEUR 541 Blauw, 941 Donkergrijs. MAAT S–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads BI-777. ® MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. Zakken die onderhevig zijn , de ® aan slijtage zijn verstevigd met 100% CORDURA . GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 541 Blauw. MAAT C44–C60, C146–C156, D92–D120 . OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-250 . 100281 FAS DAMESBROEK CRAFTS 100286 FAS BROEK CRAFTS ® ® Met CORDURA verstevigde kniezakken/2 weg te steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/ 2 grote zakken aan voor- en achterzijde/verborgen ID-pashouder/zak voor duimstok/ pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/ 2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop en lus voor timmermansmes. ® ® Met CORDURA verstevigde kniezakken/2 weg te steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/ 2 grote zakken aan voor- en achterzijde/verborgen ID-pashouder/zak voor duimstok/ pennezakje/zak voor mobiele telefoon/gereedschapszakje/beenzak met klep/ zak voor tapijtleggers/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop en lus voor timmermansmes. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. Zakken die onderhevig zijn ® aan slijtage zijn verstevigd met 100% CORDURA . GEWICHT 375 g/m². KLEUR 541 Blauw, 940 Zwart. MAAT C34–C50. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-253K . ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. Zakken die onderhevig zijn ® aan slijtage zijn verstevigd met 100% CORDURA. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 941 Donkergrijs. MAAT C44–C60, C146–C156, D92–D120. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-265K .
 45. 45. CRAFTS ORIGINALS 53 100309 FAS VEST CRAFTS 100304 FAS WERKJACK CRAFTS Verlengd rugpand/2 zakken met knoop aan de voorzijde, 1 met klep en verborgen ID-pashouder, 1 met knoop, pennezakje en zak met klep voor mobiele telefoon/ knoop en lus voor timmermansmes/2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 loshangende zakken aan de achterzijde met extra gereedschapszakje/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/riemlussen. Rits tot bovenzijde kraag/ventilatie op rugpand/verstelbare mouwen en taille/ veiligheidszakje/2 zakken aan de voorzijde/2 borstzakken met klep en knoop, 1 met knoop en lus voor timmermansmes, 1 met gereedschapslussen/verborgen ID-pashouder/zak op mouw/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon. MATERIAAL FAS de beste keper van Fristads, 100% katoen. Zakken verstevigd met ® 100% CORDURA GEWICHT . 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 941 Donkergrijs, 541 Blauw. MAAT S–XXL. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-511. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 541 Blauw, 941 Donkergrijs.MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-451. 100288 FAS KORTE BROEK CRAFTS 100291 FAS ¾ BROEK CRAFTS 2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapszakje/2 zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/ zak voor mobiele telefoon/pennezakje/gereedschapszakje/knoop en lus voor timmermansmes/hamerlus/D-ring. Voorgevormde knieën/Onderzijde pijpen verstelbaar/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/2 weg te ® steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan voor- en achterzijde met plooi/ beenzak met zak voor mobiele telefoon en gereedschapszakje/zak voor duimstok op zijnaad/verborgen ID-pashouder/gereedschapszakje/pennezakje/knoop en lus voor timmermansmes/2 hamerlussen/2 D-ringen. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 541 Blauw. MAAT C44–C62. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-275 . ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 541 Blauw. MAAT C44–C62. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-283 .
 46. 46. 54 100629 TIMMERMANSBLOUSE CRAFTS 100321 FAS WINTERJACK CRAFTS Borstzak/boord rond nek/mouwen met knoop/riemen in de taille. Rits tot bovenzijde kraag/mouwen en taille die met knopen verstelbaar zijn/elastische ® manchetten aan de binnenzijde van de mouwen/met CORDURA verstevigde ellebogen/ verlengd rugpand /2 borstzakken met klep/2 zakken aan de voorzijde/verborgen ID-pashouder/2 binnenzakken, 1 met zak voor mobiele telefoon/lus voor headset van mobiele telefoon/Napoleon-zak/2 zakken op de mouwen, 1 met rits, 1 met klep/ rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. MATERIAAL 100% katoen. GEWICHT 220 g/m². KLEUR 550 Blauw/wit. MAAT OUD ARTIKELNR.Fristads VL-431. XS–XXL. ® , MATERIAAL Buitenmateriaal van FAS de beste keper van Fristads, 100% katoen, vuil-, olie- en waterafstotend ((Tefl on® ). Gevoerd met fiberbont. Gewicht 280 g/m². verstevigd met ® 100% CORDURA GEWICHT . Katoen 375 g/m², Fiberbont 280 g/m². KLEUR 541 Blauw, 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads FASI-437. ® FAS – ONZE BESTE KEPER VAN 100 % KATOEN Deze keper is heel dicht geweven. Als het op duurzaamheid aankomt, inclusief schuurvastheid, scheurvastheid en treksterkte, is FAS ® eenvoudigweg uitstekend. 100310 FAS AM. OVERALL CRAFTS « ® Tweewegsrits aan voorzijde/met CORDURA verstevigde kniezakken/2 weg te ® steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/ zak voor duimstok/beenzak met gereedschapszakje/pennezakje/2 loshangende borstzakken met sluiting/knoop en lus voor timmermansmes/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar. ® MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. Zakken die onderhevig zijn aan , de ® slijtage zijn verstevigd met CORDURA . GEWICHT 375 g/m². KLEUR 541 Blauw, 940 Zwart. MAAT 541 Blauw C44–C60, C146–C156, D92–D132, 940 Zwart C44–C60, C146–C156. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-51.
 47. 47. CRAFTS ORIGINALS 55 100473 FIBERBONT SWEATER CRAFTS Korte rits tot bovenzijde kraag/borstzak met rits/2 zijzakken/elastische tailleband en mouwen. 100461 FIBERBONTJACK (AAN BEIDE ZIJDEN TE DRAGEN) CRAFTS Rits tot bovenzijde kraag/duimlus/lang rugpand/aan twee zijden draagbaar. MATERIAAL Fiberbont van 70% acryl, 30% polyester. Verstevigingen op de ellebogen en aan de voor- en achterzijde van de schouderpas van 65% polyester, 35% katoen. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 940 Zwart, 910 Lichtgrijs. MAAT S–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads PH-759 . MATERIAAL 100% polyester, fi berbont . GEWICHT 320 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw. MAAT XS–XXL. OUD ARTIKELNR.Fristads P-762 . > De maattabel voor art. 100717 kunt u vinden op pag. 228 (maattabel B). 100717 FIBERBONTJACK CRAFTS 100136 FLEECEJACK CRAFTS Dubbel gesponnen vezel/glad oppervlak/fl eece-achtige voering/ribgebreide mouwen en taille/2 zijzakken met rits. Rits tot bovenzijde kraag/elastische mouwen/met CORDURA® verstevigde ellebogen/ verlengd rugpand/refl ecterende biezen aan voor- en achterzijde/2 zakken aan de voorzijde/zak op mouw met zak voor mobiele telefoon en pennezakje. MATERIAAL 80% polyamide, 20% polyester. marineblauw. MAAT XS–4XL. OUD ARTIKELNR.Kansas 2-21. GEWICHT 400 g/m.² KLEUR 540 Donker MATERIAAL 100% polyester eece. Schouderpas en mouwen in een buitenmateriaal van fl 100% polyester dat vuil-, olie- en waterafstotend is. Gewatteerde voering in mouwen. ® Ellebogen verstevigd met 100% CORDURA. GEWICHT 430 g/m². KLEUR540 Donker marineblauw. MAAT S–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads BT-401.
 48. 48. 56 1 1 EN 471 100303 HI-VIS FAS JACK CRAFTS 100279 HI-VIS FAS BROEK KLASSE 1 Rits tot bovenzijde kraag/ventilatie op rugpand/verstelbare mouwen en taille/ 2 zakken aan de voorzijde/2 borstzakken met klep en knoop, 1 met knoop en lus voor timmermansmes, 1 met gereedschapslussen/verborgen ID-pashouder/ zak op mouw/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon/zichtbare schouderpas/refl ecterende band op taille & schouder. ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 zakken aan voor- en achterzijde met plooi/ ® 2 weg te steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/beenzak met zak voor mobiele telefoon, gereedschapszakje en ID-pashouder/zak voor duimstok op zijnaad/ gereedschapszakje/pennezakje/knoop en lus voor timmermansmes/2 hamerlussen/ 2 D-ringen/EN 471 klasse 1. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 541 Blauw. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-447. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. Zakken die onderhevig zijn ® aan slijtage zijn verstevigd met 100% CORDURA . GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 541 Blauw. MAAT C44–C60, C146–C156, D92–D120. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-247.
 49. 49. CRAFTS ORIGINALS 57 100305 FAS JACK CRAFTS 100276 FAS KORTE BROEK CRAFTS Rits tot bovenzijde kraag/ventilatie op rugpand/verstelbare mouwen en taille/ veiligheidszakje/2 zakken aan de voorzijde/2 borstzakken met klep en knoop, 1 met knoop en lus voor timmermansmes, 1 met gereedschapslussen/verborgen ID-pashouder/zak op mouw/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon/lus voor headset van mobiele telefoon. 2 loshangende, weg te steken zakken aan de voorzijde, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 grote zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op zijnaad/knoop en lus voor timmermansmes en pennezakje/zak met klep voor mobiele telefoon/beenzak met klep en verborgen ID-pashouder/2 hamerlussen/D-ring. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-459 . ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 941 Donkergrijs. MAAT C44–C62. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-201. 100285 FAS ¾-BROEK CRAFTS 100293 FAS BROEK CRAFTS ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/Onderzijde pijpen verstelbaar/2 weg te ® steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 zakken aan de voorzijde/2 grote, met ® CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok met knoop en lus voor timmermansmes/pennezakje op de zijnaad/zak met klep voor mobiele telefoon/beenzak met klep en verborgen ID-pashouder/2 hamerlussen/D-ring. ® , de MATERIAAL FAS beste keper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT C44–C62. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-264 . ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in ® hoogte verstelbare kniebeschermers/2 weg te steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/ ® 2 zakken aan de voorzijde/2 grote, met CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok met knoop en lus voor timmermansmes en pennezakje op de zijnaad/zak met klep voor mobiele telefoon/beenzak met klep en verborgen ID-pashouder/2 hamerlussen/D-ring. ® , de MATERIAAL FAS beste marinekeper van Fristads, 100% katoen. GEWICHT 375 g/m². KLEUR 940 Zwart, 941 Donkergrijs. MAAT C44–C62, C146–C156, D92–D120. OUD ARTIKELNR.Fristads FAS-288 .
 50. 50. PRO CRAFTS 59 PRO CRAFTS Alles wat u nodig heeft om goed te werken in de bouw. Praktische details zoals kniezakken, zakken voor telefoons en loshangende spijkerzakken in combinatie met eigenschappen zoals voorgevormde knieën helpen u uw prestaties te verbeteren. De collectie Pro Crafts garandeert comfort in alle omstandigheden. ® Met CORDURA verstevigde spijkeren kniezakken. ® 3-laags WINDSTOPPER - materiaal dat winddicht en waterafstotend is en ademt. ® 100372 WINDSTOPPER -BROEK PRO CRAFTS ® WINDSTOPPER -membraan/Voorgevormde knieën/met CORDURA® verstevigde ® kniezakken/2 met CORDURA verstevigde, weg te steken, loshangende zakken, ® 1 met een extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 met CORDURA verstevigde zakken aan voor- en achterzijde/beenzak met klep/zak voor duimstok met klep/verborgen ID-pashouder/zak voor mobiele telefoon/knoop en lus voor timmermansmes/2 hamerlussen/2 D-ringen/Øko-Tex-gecertifi ceerd. ® MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, 3-laags WINDSTOPPER -materiaal, wind- en waterdicht materiaal dat ademt. GEWICHT 410 g/m². KLEUR 940 Zwart, 539 Marineblauw. MAAT 940 Zwart C44–C62, C146–C156, D96–D120 (539 Marineblauw C44–C62, C146–C156, D96–D120). OUD ARTIKELNR. Fristads GWS-226, Kansas 2-792.
 51. 51. 60 100546 PROSTRETCH BROEK 100547 PROSTRETCH BROEK CRAFTS ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 zakken aan voor- en achterzijde/beenzak met zak voor mobiele telefoon - beiden met klep - en verborgen ID-pashouder/zak voor duimstok met pennezakje en knoop en lus voor timmermansmes/D-ring/ 2 hamerlussen. Stretchkwaliteit/ergonomisch gevormde knieën/met CORDURA ® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 met ® CORDURA verstevigde, weg te steken, loshangende zakken aan de buitenzijde, ® 1 met extra zak, 1 met 3 kleinere zakken en gereedschapslussen/2 met CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/schuine zak met extra grote opening/zak voor duimstok met pennezakje ingenaaid op rechter zijnaad/beenzak met zak voor mobiele telefoon/D-ring/2 hamerlussen/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, mechanische stretch, geruwd aan de binnenzijde. ® Kniezakken van CORDURA GEWICHT 300 g/m². . KLEUR210 Khaki, 930 Grijs. MAAT C44–C62, C146–C156, D96–D120. OUD ARTIKELNR.Fristads PS25-251. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, mechanische stretch, aan de binnenzijde geborsteld. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 896 Grijs/zwart, 940 Zwart, 299 Khaki/zwart. MAAT C44–C66, C146–C156, D96–D120 (940 Zwart C44–C62, C146–C156, D92–D116). OUD ARTIKELNR. Fristads PS25-288 , Kansas 2-678.
 52. 52. PRO CRAFTS 61 100545 ZIP-OFF BROEK PROSTRETCH 100513 VEST PRO CRAFTS Stretchkwaliteit/afneembare pijpen/ergonomisch gevormde knieën/met CORDURA ® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/ ® 2 met CORDURA verstevigde, weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleinere zakken en gereedschapslussen/2 opgenaaide zakken aan de voorzijde/2 zakken met inzet aan de achterzijde/zak voor duimstok met gereedschapszakje/ pennezakje ingenaaid op rechter zijnaad/beenzak met zak voor mobiele telefoon/ 2 hamerlussen/D-ring/Øko-Tex-gecertifi ceerd. Verlengd rugpand/2 loshangende borstzakken met knoop/zak voor mobiele telefoon/pennezakje/2 zijzakken/2 loshangende zakken/2 zakken voor duimstokken/ meerdere gereedschapslussen/2 hamerlussen/riemlussen/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, aan de binnenzijde geborsteld.GEWICHT 300 g/m². KLEUR 930 Grijs, 940 Zwart, 210 Khaki, 539 Marineblauw, 530 Koningsblauw.MAAT S–XXL. OUD ARTIKELNR. Fristads PR25-511, Kansas 2-586. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, mechanische stretch, aan de binnenzijde geborsteld. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 210 Khaki, 940 Zwart. MAAT C44–C66, C146–C156, D96–D120. OUD ARTIKELNR. Fristads PS25-242, Kansas 2-607. 100548 AMERIKAANSE WERKOVERALL PROSTRETCH « Stretchkwaliteit/tweewegsrits/met CORDURA ® verstevigde kniezakken met met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/ergonomisch gevormde knieën/borstzakken die vastgeknoopt kunnen zitten of los kunnen hangen/2 met ® CORDURA verstevigde, weg te steken, loshangende zakken aan de buitenzijde, 1 met extra zak, 1 met 3 kleinere zakken en gereedschapslussen/2 opgenaaide zakken aan de voorzijde/2 zakken met inzet aan de achterzijde/zak voor duimstok met gereedschapszakje/pennezakje ingenaaid in rechternaad/beenzak met zak voor mobiele telefoon/2 hamerlussen (waarvan één verstelbaar)/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, mechanische stretch, aan de binnenzijde geborsteld. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 539 Marineblauw, 530 Koningsblauw, 210 Khaki, 940 Zwart, 930 Grijs, 900 Wit. MAAT C44–C66, C146–C156, D96–D120. OUD ARTIKELNR. Fristads PS25-41, Kansas 2-584. STRETCH VOOR COMFORT De stretch in onze broeken en Amerikaanse overalls zorgt voor meer comfort wanneer u veel beweegt tijdens uw werk. PS25 is een mix van 65 % polyester en 35 % katoen en is rekbaar langs de inslag, d.w.z. in de breedte.
 53. 53. 62 100544 PROSTRETCH WERKBROEK CRAFTS Stretchkwaliteit/ergonomisch gevormde knieën/met CORDURA ® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 met ® CORDURA verstevigde, weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleinere zakken en gereedschapslussen/2 opgenaaide zakken aan de voorzijde/ ® 2 met CORDURA verstevigde zakken met inzet aan de achterzijde/zak voor duimstok met gereedschapszakje/pennezakje ingenaaid op rechter zijnaad/beenzak met zak voor mobiele telefoon/hamerlus/D-ring/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, mechanische stretch, aan de binnenzijde geborsteld. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 539 Marineblauw, 530 Koningsblauw, 210 Khaki, 930 Grijs, 940 Zwart. MAAT C44–C66, C146–C156, D96–D120 . OUD ARTIKELNR. Fristads PS25-241. Kansas 2-585. 100772 PROSTRETCH ¾-BROEK CRAFTS 100543 PROSTRETCH DAMESBROEK CRAFTS ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken voor in hoogte ® verstelbare kniebescherming/2 met CORDURA verstevigde, loshangende zakken ® die weggestoken kunnen worden/2 met CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/beenzak met zak voor mobiele telefoon/zak voor duimstok met gereedschapszakje, pennezakje en knoop en lus voor mes/2 D-ringen/2 hamerlussen/ Øko-Tex-gecertifi ceerd. Stretchkwaliteit/ergonomisch gevormde knieën/met CORDURA ® verstevigde kniezakken met in hoogte verstelbare kniebeschermers/2 met CORDURA® verstevigde, weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleinere zakken en gereedschapslussen/2 opgenaaide zakken aan de voorzijde/2 met ® CORDURA verstevigde zakken met inzet aan de achterzijde/zak voor duimstok met gereedschapszakje/pennezakje ingenaaid op rechter zijnaad/beenzak met zak voor mobiele telefoon/hamerlus/D-ring/Øko-Tex-gecertifi ceerd. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, mechanische stretch. Opgeruwde binnenzijde. ® Kniezakken van CORDURA GEWICHT . 300 g/m². KLEUR Khaki, 940 Zwart. 210 MAAT C44–C62 . OUD ARTIKELNR. Kansas 2-788. MATERIAAL 65% polyester, 35% katoen, mechanische stretch, geruwd aan de binnenzijde. ® Kniezakken van CORDURA GEWICHT . 300 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT C34–C50 . OUD ARTIKELNR. Fristads PS25-240.
 54. 54. PRO CRAFTS 63 ® 100083 POLYDEX -BROEK PRO CRAFTS ® ® 100082 POLYDEX -BROEK PRO CRAFTS Met CORDURA verstevigde kniezakken/2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/pennezakje/zak voor mobiele telefoon/ gereedschapszakje/beenzak met klep/zak voor tapijtleggers/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/knoop en lus voor timmermansmes. ® Met CORDURA verstevigde kniezakken/2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/pennezakje/zak voor mobiele telefoon/ gereedschapszakje/beenzak met klep/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/ knoop en lus voor timmermansmes. Fristads Polydex ® , 100% polyester, geruwd aan de binnenzijde. Kniezakken van MATERIAAL ® .GEWICHT CORDURA 245 g/m². KLEUR 930 Grijs. MAAT C44–C60, C146–C156, D92–D116. OUD ARTIKELNR. Fristads AD-265K. MATERIAAL Fristads Polydex ® , 100% polyester, geruwd aan de binnenzijde. Kniezakken van ® CORDURA GEWICHT . 245 g/m². KLEUR Zwart, 520 Middenblauw. MAAT 0C44–C60, 940 C146–C156, D92–D116 . OUD ARTIKELNR. Fristads AD-255K. ® FRISTADS KANSAS POLYDEX Het materiaal is stevig en kleurvast en is gemaakt van de vezel Polydex® van 100 % polyester. De kledingstukken zijn vuil-, olie- en waterafstotend. De binnenkant is zacht geborsteld voor perfect comfort. 100085 POLYDEX AM. OVERALL PRO CRAFTS ® Met CORDURA verstevigde kniezakken/tweewegsrits aan de voorzijde/ 2 weg te steken, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/zak voor duimstok/ beenzak met gereedschapszakje/zak voor mobiele telefoon/2 hamerlussen, waarvan één verstelbaar/pennezakje/2 loshangende borstzakken met sluiting/ knoop en lus voor timmermansmes. MATERIAAL Fristads Polydex ® , 100% polyester, geruwd aan de binnenzijde. Kniezakken van ® CORDURA GEWICHT 245 g/m². . KLEUR520 Middenblauw, 940 Zwart. MAAT 520 Middenblauw C44–C60, C146–C156. 940 Zwart C44–C60 . OUD ARTIKELNR. Fristads AD-51.
 55. 55. 64 Zachte en lichte NIEUW! gewatteerde voering. Refl ecterende print op de schouders. Nieuw, zacht materiaal van ® 2-laags GORE-TEX. ® 100968 LICHT GORE-TEX -JACK PRO CRAFTS Ademend, water- en winddicht/Primaloft-vulling in de voering/Verstevigd met GORE-TEX ripstop aan onderzijde mouw en taille/Met fl eece gevoerde kraag/Rits met stormfl ap aan de voorzijde/Dubbele zakken aan de voorzijde met logo op rits/2 binnenzakken/Refl ecterende print op schouders/Verstelbaar trekkoord aan capuchon/Verstelbare band aan mouwen. ® MATERIAAL 100 % polyester, 2-laags GORE-TEX-laminaat, winddicht, waterdicht en ademend. GEWICHT 150+105 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. Tweewegritsen met logo aan de voorkant.
 56. 56. PRO CRAFTS 65 > Ga naar pagina 36, 59, 143, 169, 184, 207 en 215–216 voor meer ® ® GORE-TEX - en WINDSTOPPER-producten (inclusief schoenen). 3 3 EN 343 ® 100378 GORE-TEX SHELLJACK PRO CRAFTS ® Verstevigd met CORDURA/waterdichte zak met rits/rits tot bovenzijde kraag/ lang rugpand/verstelbare, afneembare capuchon met klep/met klittenband verstelbare mouwen/trekkoord in de taille/2 zijzakken, 1 met D-ring aan binnenzijde/ 1 napoleon-zak/1 zak op mouw met rits/zak voor mobiele telefoon aan binnenzijde/ binnenzak met rits aan de voorzijde van de taille/lus voor headset/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren/D-ring/EN 343 klasse 3/3. MATERIAAL 100% polyester, 2-laags GORE-TEX -® laminaat, winddicht, waterdicht en ® ademend. Verstevigd met CORDURA ripstop. Voering van gaas. GEWICHT 220 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads GXB-487, Kansas 2-561. > Nieuwe kleuren: koningsblauw en rood. ® 101035 WINDSTOPPER -FLEECE PRO CRAFTS Rits tot bovenkant kraag/borstzak met rits/2 steekzakken met rits/binnenzak/ binnenzak voor telefoon/lus voor headset/duimlus/stretchmouwen/trekkoord in taille. ® MATERIAAL 100 % polyester, microfl eece, 3-laags GORE-TEX -laminaat, winddicht, waterdicht maar ademend. GEWICHT 245 g/m² KLEUR 540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw, 940 Zwart, 331 Rood. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads 6-50181, Kansas 2-564.
 57. 57. 66 100497 PARKA PRO CRAFTS 100495 PILOTJACK BONTVOERING PRO CRAFTS Tweewegsrits tot bovenzijde kraag/afneembare, gevoerde capuchon/lus voor headset mobiele telefoon/verstelbare band in taille/elastische manchetten aan binnenzijde mouwen/kraag gevoerd met fi berbont/2 zakken voor het verwarmen van de handen/ A4-zak met binnenzak voor mobiele telefoon/verborgen ID-pashouder/2 zakken met klep aan de voorzijde en 2 zakken voor het verwarmen van de handen/zak op mouw met zak voor mobiele telefoon en pennezakje/zak met rits op mouw/ binnenzak/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. Rits tot bovenzijde kraag/elastische tailleband en mouwen/2 borstzakken met rits/2 zakken met knoop aan de voorzijde/zak op mouw met pennezakje en zak voor mobiele telefoon/2 binnenzakken en zak voor mobiele telefoon/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren/D-ringen. ® MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend. Gewatteerde , voering. GEWICHT 445 g/m². KLEUR540 Donker marineblauw. MAAT S–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PP-457. ® MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend, gewatteerde , voering in mouwen. GEWICHT 520 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw, 930 Grijs, 940 Zwart. MAAT XS–XXL (540 Donker marineblauw XS–3XL). OUD ARTIKELNR. Fristads PP-442. 100494 JACK MET BONTVOERING PRO CRAFTS 100502 BODYWARMER PRO CRAFTS Rits tot bovenzijde kraag/verstelbaar trekkoord in de taille/met knoop verstelbare taille en mouwen/elastische manchetten aan binnenzijde mouwen/weg te steken, ongevoerde capuchon/lang rugpand/2 borstzakken met klep/2 zakken aan de voorzijde/2 binnenzakken en zak voor mobiele telefoon/zak op mouw met pennezakje en zak voor mobiele telefoon/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. Rits tot bovenzijde kraag/lang rugpand/2 borstzakken, 1 met drie zakken voor gereedschap en pennen/2 verborgen borstzakken met rits/verborgen ID-pashouder/ 2 zakken met klep aan de voorzijde/2 zakken voor het verwarmen van de handen/ binnenzak/lus voor headset mobiele telefoon/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. ® , MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend, gevoerd met fi berbont. GEWICHT 520 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw. MAAT S–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PP-428. ® , MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend. Voering van fi berbont. GEWICHT 520 g/m². KLEUR 530 Koningsblauw, 540 Donker marineblauw. 640 Flessengroen, 930 Grijs, 331 Rood, 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PP-505.
 58. 58. PRO CRAFTS 67 100498 PILOTJACK PRO CRAFTS 100493 WINTERJACK PRO CRAFTS Met nylon verstevigde schouders en ellebogen/rits tot bovenzijde kraag/elastische tailleband en mouwen/kraag gevoerd met fi berbont/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren/refl ecterende biezen aan voor- en achterzijde/2 borstzakken met rits/verborgen ID-pashouder/2 zakken met rits aan de voorzijde/zak met rits op mouw en pennezakje/zak met klittenbandsluiting op mouw /2 binnenzakken/ lus voor headset mobiele telefoon/2 D-ringen. Rits tot bovenzijde kraag/verstelbaar trekkoord in de taille/met knoop verstelbare taille en mouwen/elastische manchetten aan binnenzijde mouwen/weg te steken, ongevoerde capuchon/lang rugpand/2 borstzakken met klep/2 zakken aan de voorzijde/2 binnenzakken en zak voor mobiele telefoon en lus voor headset/zak met knoop op mouw/verborgen ID-pashouder/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. ® MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend. Gewatteerde , voering. Plekken onderhevig zijn aan slijtage zijn verstevigd met nylon. GEWICHT 445 g/m². KLEUR 331 Rood, 530 Koningsblauw, 540 Donker marineblauw, 930 Grijs, 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PP-464. ® , MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend. Gevoerd met fi berbont. Gewatteerde voering in mouwen. GEWICHT 520 g/m². KLEUR540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw, 640 Flessengroen, 930 Grijs, 940 Zwart. MAAT S–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PP-418. 100474 WINTERJACK PRO CRAFTS 100710 WERTEX-PILOTJACK PRO CRAFTS Ribgebreide en elastische mouwen en taille/fl eece in kraag/gewatteerde voering/ rits tot bovenzijde kraag/2 borstzakken met rits/opening en lus voor headset/2 zakken aan de voorzijde/pennezakje/binnenzak. Waterbestendig/duurzaam en scheurvast/voering van fi berbont op het lichaam/ gladde, thermische voering in de mouwen/2 borstzakken met schuine ritssluiting/ gekruiste zakken/zakken op mouw. MATERIAAL 100% polyester. GEWICHT Niet gevoerd 230 g/m², Gevoerd 420 g/m². KLEUR 331 Rood, 940 Zwart, 540 Donker marineblauw. MAAT XS–4XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PJ-465, Kansas 2-668. MATERIAAL Wertex, 50% polyamide, 50% katoen, vuil-, olie- en waterafstotend, voering van fi berbont. GEWICHT Niet gevoerd 240 g/m², Gevoerd 520 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw. MAAT S–4XL. OUD ARTIKELNR. Kansas 2-11.
 59. 59. 68 100551 JACK MET BONTVOERING PRO CRAFTS 100367 GEVOERD JACK PRO CRAFTS Voering van fiberbont aan de bovenzijde/gewatteerde voering in mouwen en aan de onderzijde/rits tot bovenzijde kraag/trekkoord in de taille/refl ectie aan de achterzijde/ 2 borstzakken met rits, waarvan 1 met zak voor mobiele telefoon met opening en lus voor headset/2 zakken met knoop aan de voorzijde/zak met rits op mouw/ 2 binnenzakken, 1 met knoop, 1 met rits/verborgen ID-pashouder/A4-zak met rits/ rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. Voering van fiberbont aan de bovenzijde/gewatteerde voering in mouwen en aan de onderzijde/rits tot bovenzijde kraag/trekkoord in de taille/refl ectie aan de achterzijde/ 2 borstzakken met rits, 1 ervan met zak voor mobiele telefoon met opening en lus voor headset/2 zakken met knoop aan de voorzijde/zak met rits op mouw/ 2 binnenzakken, 1 met knoop, 1 met rits/verborgen ID-pashouder/A4-zak met rits/ rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. MATERIAAL Buitenzijde 80% polyester, 20% katoen. Versteviging met ripstop van 95% polyester, 5% spandex. Gewatteerde voering. GEWICHT 425 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads PV-468, Kansas 2-812. MATERIAAL Buitenzijde 65% polyester, 35% katoen. Versteviging met ripstop van 95% polyester, 5% spandex. GEWICHT 425 g/m². KLEUR 941 Donkergrijs. MAAT XS–3XL. OUD ARTIKELNR. Fristads GV-468, Kansas 2-794. 100503 AM. WINTEROVERALL PRO CRAFTS 100492 WINTERBROEK PRO CRAFTS Tweewegsrits/verstelbare taille/voorgevormde knieën/verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/rits met plooi van de knie tot aan de onderzijde van de pijpen/Onderzijde pijpen verstelbaar/2 borstzakken, waarvan 1 met klep/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken met klep en klittenbandsluiting aan de achterzijde/beenzak met zak voor duimstok en pennenhouder/beenzak met zak voor mobiele telefoon en pennezakjes. Voorgevormde knieën/verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/rits met plooi van de knie tot aan de onderzijde van de pijpen/Onderzijde pijpen verstelbaar/2 zakken aan de voorzijde/2 zakken met klep en klittenbandsluiting aan de achterzijde/beenzak met zak voor duimstok en pennenhouder/beenzak met zak voor mobiele telefoon en pennezakjes. ® MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend. Gewatteerde , voering. GEWICHT 390 g/m². KLEUR 940 Zwart. MAAT S–XXL. OUD ARTIKELNR.Fristads PP-67. ® MATERIAAL Fristads Polydex 100% polyester, vuil-, olie- en waterafstotend. Gewatteerde , voering. GEWICHT 350 g/m². KLEUR 940 Zwart, 540 Donker marineblauw. MAAT C44–C62, C146–C156. OUD ARTIKELNR. Fristads PP-267.
 60. 60. PRO CRAFTS 69 100323 WINDDICHTE FLEECE PRO CRAFTS Verstevigde schouders en ellebogen/rits tot bovenzijde kraag/verstelbaar trekkoord in de taille/elastische mouwen/2 zakken met rits aan de voorzijde/zak met rits op mouw/binnenzak/rits in voering voor eenvoudiger bedrukken en borduren. MATERIAAL 100% polyester, polarfl eece, wind- en waterbestendig met ademende Airtech ® -voering. Verstevigd met polyester en ribgebreid materiaal. GEWICHT 400 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw, 930 Grijs, 940 Zwart.MAAT S–4XL. OUD ARTIKELNR.Fristads FE-712 . > Vind deze kniebeschermers en meer accessoires op pagina 208–213. 100391 KNIEBESCHERMING 18 MM 100253 BROEK MET CORDURA PRO CRAFTS Dikte 18 mm/breedte 150 mm/lengte 240 mm/EN 14404. ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 grote zakken aan voor- en achterzijde/ ® 2 weg te steken, met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken en gereedschapslussen/beenzak met gereedschapszakje en zak voor mobiele telefoon/zak voor duimstok op zijnaad/gereedschapszakje/ pennezakje/kleine beenzak met klep/knoop en lus voor timmermansmes/ 2 hamerlussen/2 D-ringen. MATERIAAL 100% polyetheen. KLEUR 540 Donker marineblauw. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads KP-954, Kansas 2-791. ® MATERIAAL 55% katoen, 45% CORDURA , vuil-, olie- en waterafstotend. Zakken die ® onderhevig zijn aan slijtage zijn verstevigd met CORDURA . GEWICHT 260 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw. MAAT C44–C60, C146–C156, D92–D116. OUD ARTIKELNR. Fristads CORD-250.
 61. 61. 70 LIMITED EDITION 2012: T-SHIRTS EN SWEATERS MET CAPUCHON 100827 LIMITED EDITION TRUI MET CAPUCHON. jersey gevoerde capuchon/Trekkoord/Buidelzak/Ribgebreide Met manchet en taille/Grafi sche print aan de voorzijde. MATERIAAL 80 % katoen, 20 % polyester. GEWICHT 280 g/m². KLEUR 331 Rood, 541 Blauw, 940 Zwart, 941 Donkergrijs. MAAT XS-3XL.
 62. 62. LIMITED EDITION 71 100826 LIMITED EDITION T-SHIRT. Ronde hals/Getapete halsrand/Grafi sche print aan de voorzijde. MATERIAAL 100 % katoen. GEWICHT 180 g/m². KLEUR 331 Rood, 530 Koningsblauw, 541 Blauw, 900 Wit, 940 Zwart, 941 Donkergrijs. MAAT XS-3XL .
 63. 63. 72 WITTE COLLECTIE > Aan twee zijden draagbaar! 100587 SOFTSHELL JACK PRO CRAFTS Rits tot bovenzijde kraag/ritscover aan bovenzijde kraag/zak met rits voor mobiele telefoon/mouwen en zoom met boord van stretchmateriaal/duimlus/lang rugpand/ aan twee zijden draagbaar/2 zakken aan de voorzijde. MATERIAAL 100% polyester, Softshell. GEWICHT 220 g/m². KLEUR 941 Donkergrijs. MAAT XS–XXL. OUD ARTIKELNR. Fristads SSL-758.
 64. 64. PRO CRAFTS 73 IN SAMENWERKING MET U GEPRODUCEERD We luisteren nauwkeurig naar wat de gebruikers van onze producten zeggen en hebben de details en functies van onze reeks voor schilders/ metselaars daar perfect aan aangepast. Ons basismateriaal is gemaakt van stevig, comfortabel, 100 % voorgekrompen katoen. 100490 GEVOERD JACK PRO CRAFTS Rits tot bovenkant kraag/kraag gevoerd met fi berbont/borstzak met rits/borstzak met knoop/2 zakken met knoop aan de voorzijde/verborgen ID-pashouder/ binnenzak met knoop/binnenzak voor telefoon met klittenbandsluiting/lus voor headset/verstelbare tailleband en manchetten/verlengd rugpand/rits in voering voor makkelijk borduren. MATERIAAL100 % polyester, vuil-, olie- en waterafstotend. Gewatteerde voering. GEWICHT 420 g/m². KLEUR 900 Wit. MAAT XS–XXL. OUD ARTIKELNR. Fristads PMV-478. > De maattabel voor art. 100758 kunt u vinden op pag. 228 (maattabel B). 100758 BROEK PRO COTTON Extra duurzaam bij de dijen/versteviging loopt door tot de kniezak aan de buitenzijde/ ® met CORDURA verstevigde zak voor duimstok/beenzak met drukknopen/hamerlus/ gereedschaplussen. MATERIAAL 100% katoen. GEWICHT 350g/m². KLEUR900 Wit. MAAT 82 cm: 72–120, 92 cm:72–140 . OUD ARTIKELNR. Kansas 2-656. 100120 HEREN 100121 DAMES WERKBROEK PRO COTTON CRAFTS ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in ® hoogte verstelbare kniebescherming/2 met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken/2 grote zakken aan de voorzijde/ ® 2 met CORDURA verstevigde, grote zakken aan de achterzijde/zak met klep voor mobiele telefoon/zak voor duimstok op de zijnaad met gereedschapshouder en pennezakje/beenzak met klep met extra zak met verborgen ID-pashouder/knoop en lus voor timmermansmes/D-ring/hamerlus. MATERIAAL 100% katoenkeper. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 900 Wit. MAAT C44–C60, C146–C156, D96–D116. 100121 Dames C34–C50. OUD ARTIKELNR. Fristads BM-258 (heren) BM-259 (dames). 100120 Heren
 65. 65. 74 WITTE COLLECTIE 100123 JACK PRO COTTON 100118 ¾ WERKBROEK PRO COTTON Rits tot bovenzijde kraag/verlengd rugpand/verstelbare mouwen en taille/2 zakken met knoop aan de voorzijde/2 borstzakken, 1 met knoop, 1 met rits/verborgen ID-pashouder/binnenzak met knoop/binnenzak voor mobiele telefoon met klittenbandsluiting/lus voor headset van mobiele telefoon. Voorgevormde knieën/pijpen met verstelbare onderzijde/met CORDURA® verstevigde ® kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine zakken/2 grote ® zakken aan de voorzijde/2 grote, met CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op de zijnaad met gereedschapshouder en pennezakje/ beenzak met klep/Beenzak met klep, extra zak en verborgen ID-pashouder/knoop en lus voor timmermansmes/D-ring/hamerlus. MATERIAAL 100% katoenkeper. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 900 Wit. MAATXS–XXL. OUD ARTIKELNR.Fristads BM-458. MATERIAAL 100% katoenkeper. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 900 Wit.MAAT C44–C60 . OUD ARTIKELNR. Fristads BM-245. 100773 PRO COTTON ¾ TIMMERMANSBROEK 100122 BROEK PRO COTTON ® Voorgevormde, schuingeplaatste knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken ® met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 met CORDURA verstevigde, loshangende zakken die weggestoken kunnen worden/1 met extra zak/ beenzak met zak voor mobiele telefoon/zak voor duimstok met gereedschapszakje, pennezakje en knoop en lus voor mes/2 D-ringen/2 hamerlussen. MATERIAAL 100% katoenkeper. GEWICHT 300 g/m². OUD ARTIKELNR. Kansas 2-789. KLEUR 900 Wit. MAAT C44–C62 . ® Voorgevormde knieën/met CORDURA verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/2 zijzakken/2 grote, met CORDURA ® verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op zijnaad met gereedschapshouder en pennezakje/zak met klep voor mobiele telefoon/ beenzak met klep en extra zak met verborgen ID-pashouder/knoop en lus voor timmermansmes/D-ring/hamerlus. MATERIAAL 100% katoenkeper. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 900 Wit.MAAT C44–C60, C146–C156, D92–D116 . OUD ARTIKELNR. Fristads BM-268.
 66. 66. PRO CRAFTS 75 > Zie pagina 80–87 voor meer gereedschapsriemen. 100119 KORTE WERKBROEK PRO COTTON 100902 HOUDER VOOR BEHANGERS/SCHILDERS ® 2 met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, 1 met 3 kleine ® zakken//2 grote zakken aan de voorzijde/2 grote, met CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op de zijnaad met gereedschapshouder en pennezakje/beenzak met klep met extra zak met verborgen ID-pashouder/knoop en lus voor timmermansmes/D-ring/hamerlus. Voor schilders en decorateurs/riem van 25 mm nylon met metalen gesp/Verstevigd met klinknagels/5 vakken voor gereedschap, schaar, behangmes, meetlat etc./Grote zak voor behangborstel, plamuursel etc. MATERIAAL 100% katoenkeper. GEWICHT 300 g/m². OUD ARTIKELNR. Fristads BM-257. MATERIAAL Polyester. KLEUR900 Wit. MAAT Een maat. OUD ARTIKELNR. Fristads 2113. KLEUR 900 Wit.MAAT C44–C60 . 100125 PRO COTTON COMBI-OVERALL « Voorgevormde knieën/stretch rugpand/met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening voor in hoogte verstelbare kniebescherming/tweewegsrits aan voorzijde/ 2 borstzakken, 1 met extra zak, pennezakje en knoop, 1 met rits/verborgen ® ID-pashouder/2 met CORDURA verstevigde, loshangende zakken, 1 met extra zak, ® 1 met 3 kleine zakken/2 grote zakken aan voorzijde/2 grote, met CORDURA verstevigde zakken aan de achterzijde/zak voor duimstok op de zijnaad met gereedschapshouder en pennezakje/zak met klep voor mobiele telefoon/beenzak met klep en extra zak/knoop en lus voor timmermansmes/D-ring/hamerlus. MATERIAAL 100% katoenkeper. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 900 Wit.MAAT C44–C60, C146–C156, D96–D120 . OUD ARTIKELNR. Fristads BM-58.
 67. 67. ESSENTIAL CRAFTS 77 ESSENTIAL CRAFTS We hebben een nieuwe werkkledinglijn ontworpen met de nadruk op pasvorm, kwaliteit en functionaliteit. De collectie Essential Crafts is gemaakt van een mix van zware kwaliteit katoen en polyester en een lichte mix van polyester en katoen. De collectie is beschikbaar in onze populairste kleuren en de producten kunnen makkelijk gecombineerd worden met alle Essential-producten. Dit kan uiteraard ook met andere Fristads Kansas artikelen. 300 g zware kwaliteit keper > Meer artikelen van 300 g katoen/polyester worden getoond onder Essential Industry, pagina 114–115. van katoen en polyester. 100049 WERKBROEK ESSENTIAL 300 G Met polyamide verstevigde kniezakken. 2 loshangende zakken aan de buitenzijde met 1 groot vak en 3 kleine vakken/2 zakken aan de achterzijde/Linkerbeenzak met klep en zak voor telefoon/Zak met knoop voor duimstok, pennenzakje en lus aan de rechterkant/2 hamerlussen/D-ring op riemlus aan de voorzijde/polyamide kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/ Contrasterende stiksels. MATERIAAL 65 % katoen, 35 % polyester. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 940 Zwart, 900 Wit, 540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw. MAAT C44–C66, C144–C158.
 68. 68. 78 100050 BROEK ESSENTIAL 300 G 100052 BROEK ESSENTIAL 245G 2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/Linkerbeenzak met klep en zak voor telefoon/Zak met knoop voor duimstok, pennenzakje en lus aan de rechterkant/2 hamerlussen/D-ring op riemlus aan de voorzijde/polyamide kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/Contrasterende stiksels. 2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/Linkerbeenzak met klep en zak voor telefoon/Zak met knoop voor duimstok, pennenzakje en lus aan de rechterkant/2 hamerlussen/D-ring op riemlus aan de voorzijde/polyamide kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/Contrasterende stiksels. MATERIAAL 65 % katoen, 35 % polyester. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 940 Zwart, 540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw, 900 Wit. MAAT C44-C66, C144-C158. MATERIAAL 65 % polyester, 35 % katoen. GEWICHT 245 g/m². KLEUR 940 Zwart, 540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw. MAAT C44–C66, C144–C158. 100051 WERKBROEK ESSENTIAL 245G 100053 KORTE BROEK ESSENTIAL 245 G 2 loshangende zakken aan de buitenzijde met 1 groot vak en 3 kleine vakken/2 zakken aan de achterzijde/Linkerbeenzak met klep en zak voor telefoon/Zak met knoop voor duimstok, pennenzakje en lus aan de rechterzijde/2 hamerlussen/D-ring op riemlus aan de voorzijde/polyamide kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers/ Contrasterende stiksels. 2 zakken aan de voorzijde/2 zakken aan de achterzijde/Linkerbeenzak met klep en zak voor telefoon/Zak met knoop voor duimstok, pennenzakje en lus aan de rechterzijde/Hamerlus/D-ring op riemlus aan de voorzijde/Contrasterende stiksels. MATERIAAL % polyester, 35 % katoen. GEWICHT 65 245 g/m². KLEUR 940 Zwart, 540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw. MAAT C44–C66, C144–C158. MATERIAAL 65 % polyester, 35 % katoen. GEWICHT 245 g/m². KLEUR 540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw, 940 Zwart. MAAT C44–C66.
 69. 69. ESSENTIAL CRAFTS 79 100958 WERKJACK ESSENTIAL 245 G 100056 TRUI MET CAPUCHON ESSENTIAL Rits over de gehele lengte aan de voorzijde/Zakken aan de voorzijde/Linkerborstzak met klep en lussen/Rechterborstzak met zak voor telefoon en pennenzakje/ Verstelbare band in de taille/Verstelbaar manchet met drukknoop/Contrasterende stiksels. Kunststof rits aan de voorzijde/Buidelzak/Trekkoord capuchon/Ribgebreide manchet en taille. MATERIAAL 80 % katoen, 20 % polyester. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 940 Zwart, 540 Donker marineblauw, 331 Rood. MAAT S–XXL. MATERIAAL 65 % polyester, 35 % katoen. GEWICHT 245 g/m². KLEUR 940 Zwart, 540 Donker marineblauw, 530 Koningsblauw. MAAT XS–XXL. 100054 FLEECE ESSENTIAL 100055 SOFTSHELL JACK ESSENTIAL Kunststof rits aan de voorzijde/2 zakken met rits aan de voorzijde/Borstzak met rits/Verstelbare, elastische taille/Elastisch manchet. Ademend, winddicht en waterafstotend/Rits over de gehele lengte aan de voorzijde/2 zakken met rits aan de voorzijde/Verstelbare banden op manchet. MATERIAAL 100 % polyester. GEWICHT 300 g/m². KLEUR 940 Zwart, 540 Donker marineblauw, 900 Wit. MAAT XS–XXL. MATERIAAL 100% polyester. GEWICHT 320 g/m². KLEUR 940 Zwart, 900 Wit. MAAT XS–XXL.
 70. 70. GEREEDSCHAPSRIEMEN 81 GEREEDSCHAPSRIEMEN Creëer uw eigen gepersonaliseerde gereedschapsriem die voldoet aan uw behoeften. Kies eerst een riem of band. Ga dan naar onze uitgebreide selectie zakjes, gereedschapshouders en holsters. Of kies een complete gereedschapsriem zoals hieronder. Met het juiste materiaal is het makkelijk om het belangrijkste gereedschap bij de hand te houden. Verstevigd met nagels voor duurzaamheid en een lange levensduur. Gemaakt van zware kwaliteit splitleder. 100900 SPLITLEDEREN GEREEDSCHAPSR. 70 MM Voor electriciens, plaatwerkers, monteurs, timmerlui etc./riem met voering van 70 mm en metalen gesp/verstevigd met klinknagels/3 loshangende zakken/ 6 gereedschapszakjes, waarvan er één ook voor spijkers is/Houder voor grote hamer/Houder voor timmermansmes/Tapehouder. MATERIAAL Zware kwaliteit splitleder.KLEUR 240 Bruin. MAAT Een maat. OUD ARTIKELNR. Fristads 1232.
 71. 71. ZAKJE VOOR HAAKJES 100916 X X X X X X TUINIER TELECOMMUNICATIE LASSER/SMID STEIGERBOUWER TIMMERMAN/HOUTHAKKER LOODGIETER/ISOLATIEWERKER PLAATWERKER DAKLEGGER/TEGELZETTER METSELAAR MONTEUR/SERVICEMONTEUR TAPIJT/VLOERLEGGER ELEKTRISCHE LEIDING/KABELWERKER INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN INDUSTRIEARBEIDER STRAAT/WEGWERKER ONROERENDE GOEDEREN/CONCIËRGE ELEKTRICIEN/INSTALLATEUR ARTIKELNUMMERS BETON-/STAALWERKER PRODUCTEN PLOEGBAAS Hieronder vindt u wat ideeën over hoe u zakken, holsters en houders voor verschillende doeleinden kunt combineren. Begin met het uitkiezen van een Ergo-riem of -band, ga naar de volgende pagina en creëer dan uw persoonlijke gereedschapsriem. BOUW/INSTALLATEUR FRISTADS KANSAS COMFORT SYSTEEM KANTOOR/MAGAZIJN/ONDERHOUDSMONTEUR 82 X GEREEDSCHAPSHOUDER VOOR ELEKTRICIENS 100016 X X X X X X GEREEDSCHAPSHOUDER VOOR ELEKTRICIENS 100017 X X X X X X X X X X GEREEDSCHAPSHOUDER ELEKTRICIEN S 100917 X X SPLITLEDEREN ZAKJE VOOR MATERIAAL 100903 X SPLITLEDEREN ZAKJE VOOR MATERIAAL 100014 X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X LEDEREN ZAKJE VOOR MATERIAAL 100015 NYLON/LEREN MATERIAALZAKJE 100905 X ZAKJE VOOR MATERIAAL X X 100013 HAMERHOUDER X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X DRAADLOZE SCHROEVENDRAAIER-/BOORHOUDER 100037 X X X X X X X 100868 X X X X X X X X X X X LEREN SCHROEVENDRAAIERHOUDER S 100034 X X X X X X LEREN SCHROEVENDRAAIERHOUDER M 100036 X X X X X X X X X SNOEISCHAARHOUDER 100038 LEDEREN ZAKJE ZAKJE 100021 TELEFOONHOUDER GEREEDSCHAPSHOUDER SPLITLEDER LEREN GEREEDSCHAPSHOUDER UNIVERSELE GEREEDSCHAPSHOUDER SCHUIFMAATHOUDER ZAKJE VOOR VOLTAGETESTER X X X X X X X X 100906X 100020 X 100011 X 100012 X 100039 X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X 100023 100919 X X X X 100918 VERSTEVIGING VOOR ZAK X X 100867 LASSCHORT X X 100033 BESCHERMEND SCHORT X X 100920 X MESHOUDER X X 100032 ZAKJE VOOR INSTRUMENTEN X X 100031 STALEN HAMERHOUDER X X X X X X X X X X X X X X X X
 72. 72. GEREEDSCHAPSRIEMEN 83 VOORDELEN VAN HET ERGO-SYSTEEM • Ergonomisch ontworpen: beter voor uw rug, schouders en nek. • Verdeelt het gewicht van uw gereedschap op een evenwichtige manier. • Gereedschap en sluitingen zijn makkelijk toegankelijk. • Meer bewegingsvrijheid. • Makkelijk om en af te doen. Alle zakjes en holsters kunnen makkelijk worden vervangen indien nodig. • Geschikt voor alle kleding, bij alle weersomstandigheden en in ieder seizoen. • U kunt precies de dingen met u meedragen die u nodig heeft. 100910, 100911, 100912 ZACHTE RIEM Gepolsterde riem die ontlast en de druk naar de taille verplaatst 70 mm polyester/nylon band van 40 mm met metalen gesp/Warmte-refl ecterende voering/Voor zakjes met Quickgrip en QuickSnap, houders en holsters. MATERIAAL Polyester/polyetheen schuim. KLEUR 940 Zwart. MAAT 100910 135cm, 100911 125cm, 100912 115cm. OUD ARTIKELNR. Fristads 6420, 6421, 6422. 100045 ERGO-RIEM Voor het ergonomische systeem “Comfort”/leer met dubbele laag met zacht, plantaardig gelooid splitleder vanbinnen/band van 40 mm/gesp die aan de zijkant opengaat. MATERIAAL Tuigleder, zacht splitleder en polypropyleen.KLEUR 940 Zwart. MAAT S(83-87cm), M (88-93cm), L (94-103cm), XL (>104cm). OUD ARTIKELNR. Fristads 64331, 64332, 64333, 64334. 100016 GEREEDSCHAPSHOUDER VOOR ELECTRICIËNS 10 zakken voor schroevendraaiers, buigtangen, scharen, nijptangen etc./Knoop en lus voor timmermansmes/Tapehouder/Quickgrip. MATERIAAL Zware kwaliteit splitleder. KLEUR 240 Bruin. MAAT Een maat. OUD ARTIKELNR.21931. HOE QUICK-GRIP TE GEBRUIKEN: Doe het deel met de drukknoop over uw riem heen. Druk dan en maak het aan de achterkant vast. 100903 MATERIAALTAS SPLITLEDER Zak voor schroeven, spijkers etc./Verstevigd met klinknagels/Quickgrip. MATERIAAL Zware kwaliteit splitleder. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 2331. KLEUR Bruin. 240 100906 VERSTEVIGING VOOR ZAK Voor werknemers in de staalindustrie, monteurs etc./1 zak voor spijkers, schroeven, binddraad/ 3 gereedschapszakjes/Houder voor timmermansmes/ Met klinknagels verstevigd/Quickgrip. MATERIAAL Zware kwaliteit splitleder. KLEUR 240 Bruin. MAAT Een maat. OUD ARTIKELNR. Fristads 2831.
 73. 73. 84 SNIKKI HEEFT EEN NIEUWE NAAM Naar aanleiding van de lancering van onze nieuwe merknaam, zullen we de merknaam Snikki langzaam veranderen in Fristads Kansas. Maar maak u geen zorgen. De producten blijven precies hetzelfde en behouden dezelfde fantastische kwaliteit van de afgelopen 40 jaar. 100014 MATERIAALTAS SPLITLEDER 2 zakken voor schroeven, spijkers etc./Houder voor timmermansmes/Met klinknagels verstevigd/ Quickgrip. Zware kwaliteit splitleder. KLEUR MATERIAAL MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 21331. 240 Bruin. 100015 MATERIAALTAS LEER 2 zakken voor schroeven, spijkers etc./Houder voor timmermansmes/Met klinknagels verstevigd/ Quickgrip. MATERIAAL Zware kwaliteit leer.KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 21332. 100902 HOUDER VOOR BEHANGERS/SCHILDERS 100905 NYLON/LEREN MATERIAALTAS Voor schilders en decorateurs/riem van 25 mm nylon met metalen gesp/Verstevigd met klinknagels/ 5 vakken voor gereedschap, schaar, behangmes, meetlat etc./Grote zak voor behangborstel, plamuursel etc. Voor notitieblokken, markeerstiften, tekeningen, 5 zakken voor schroevendraaiers/Houder voor instrumenten etc./Klep met klittenbandsluiting/ timmermansmes en tapehouder/Zak voor duimstok 3 zakken aan de buitenzijde/Met klinknagels of kleine, draadloze schroevendraaier/3 zakken voor verstevigd/Quickgrip. Polyester-polyamide laminaat. geïsoleerde buigtang etc./Hamerhouder/Met klinknagels verstevigd/Quickgrip. MATERIAAL Polyester. KLEUR 900 Wit. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 2113. 100012 LEREN GEREEDSCHAPSHOUDER Voor electriciens, plaatwerkers, monteurs etc./ Quickgrip. MATERIAAL Zware kwaliteit leer. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 21232. KLEUR 940 Zwart. MATERIAAL KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 2511. 100017 GEREEDSCHAPSHOUDER VOOR ELECTRICIËNS MATERIAAL Zware kwaliteit splitleder. KLEUR 240 Bruin. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 22031. 100011 GEREEDSCHAPSHOUDER 100037 DRAADLOZE SPLITLEDER SCHROEVENDRAAIER-/ Voor steigerbouwers, timmerlui, monteurs etc./ BOORHOUDER 4 gereedschapszakjes/Houder voor hamer en timmermansmes/Met klinkklinknagels verstevigd/ Quickgrip . Voor grotere schroevendraaiers/Boren/Met klinknagels verstevigd/Quickgrip. MATERIAAL Zware kwaliteit splitleder. KLEUR240 Bruin. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 21231. MATERIAAL Voorgevormd plastic. KLEUR940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 53611.
 74. 74. GEREEDSCHAPSRIEMEN 85 100031 HAMERHOUDER 100032 HAMERHOUDER Temperatuur- en weerbestendige hamerhouder/ QuickSnap. Draaibare haak, stalen lus/Quickgrip/voor stalen hamer. Zware kwaliteit leer. KLEUR 940 Zwart. MATERIAAL Voorgevormd plastic. KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 50511. MATERIAAL MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 50632. HOE HET QUICK-SNAP SYSTEEM TE GEBRUIKEN Met de unieke clip kunt u op een snelle en makkelijke manier zakken aan uw Ergo-riem of andere riem vastmaken of verwijderen. 100033 MESHOUDER Klik uw riem op z'n plaats onder de haak. Om het Quick-Snap systeem van uw riem te verwijderen maakt u eenvoudigweg de haak een beetje los en drukt u het naar boven. 2 zakken voor universele messen/Voor Fristads broek 265K en 266K. MATERIAAL Leer. KLEUR 940 Zwart. OUD ARTIKELNR.Fristads 52232. MAAT maat . Een 100917 GEREEDSCHAPSHOUDER 100013 MATERIAALTAS 2 zakken voor schroeven, spijkers etc./Houder voor ELECTRICIËN 4 schroevendraaierhouders/3 gereedschapszakjes/ Tapehouder/Met klinknagels verstevigd/QuickSnap. MATERIAAL Polyester/polyamide laminaat. KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 7204. timmermansmes/Met klinknagels verstevigd/ QuickSnap. MATERIAAL Polyester/polyamide laminaat. KLEUR 940 Zwart. MAAT maat . Een OUD ARTIKELNR.Fristads 21311. 100038 SNOEISCHAARHOUDER Voor hoveniers/Ook geschikt voor vele buigtangen en gereedschap/QuickSnap. MATERIAAL Polyester-polyamide laminaat. KLEUR 940 Zwart. MAAT maat . Een OUD ARTIKELNR. Fristads 53711.
 75. 75. 86 100919 ELECTRICIËNSTAS 100918 SERVICETAS Voor electriciens, telecommunicatie-ingenieurs etc./ QuickSnap. Voor winkel- en magazijnmedewerkers/ 5 gereedschapszakjes/Houder voor meetlint/ Zak voor telefoon/QuickSnap. MATERIAAL Polyester-polyamide laminaat. KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 7206. MATERIAAL Polyester-polyamide laminaat. KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 7205. 100916 TAS (VOOR BIJV. 100034 LEREN SCHROEVENDRAAIERHOUDERHAAKJES) Voor kleine zakschroevendraaiers/Met klinknagels verstevigd/Sluiting met elastisch koord/QuickSnap. MATERIAAL Polyester-polyamide laminaat/Leer. KLEUR940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 53011. Voor electriciens, plaatwerkers, monteurs etc./Grote zakken voor haakjes, schroeven, stekkers etc./ QuickSnap. Polyester/polyamide laminaat. MATERIAAL KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 7202 . 100020 TELEFOONHOUDER 100021 MATERIAALTAS Voor draadloze telefoons, mobiele telefoons, kleine walkietalkies/Klep met klittenbandsluiting/ QuickSnap. Polyester-polyamide laminaat/leer. Voor winkel- en magazijnmedewerkers etc./Zakken voor telefoon, gereedschap, pennen, notitieblokken etc./Houder voor kleine zaklamp/QuickSnap. MATERIAAL KLEUR940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 22229. MATERIAAL Polyester-polyamide laminaat/leer. KLEUR 940 Zwart.MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR.Fristads 22611. 100039 UNIVERSELE GEREEDSCHAPSHOUDER Voor plaatschaar/electricienshamer, grote schroefsleutel, snoeischaar, ratelsleutel, beugtang etc./QuickSnap. MATERIAAL Zware kwaliteit leer.KLEUR940 Zwart. MAAT Een maat . OUD ARTIKELNR. Fristads 53832. 100920 TAS VOOR INSTRUMENTEN Voor instrumenten, gps, smetlijn etc./Vergrendeling met klittenbandsluiting/QuickSnap. MATERIAAL Polyester-polyamide laminaat/leer. KLEUR 940 Zwart. MAAT Een maat. OUD ARTIKELNR.Fristads 7209 .

×