Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Bmd2 opdracht 3 (1)

373 views

Published on

Huize Verbeek

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Bmd2 opdracht 3 (1)

 1. 1. Ik sta er vandaag alleen voor, ik zal het vakantiehuis zelf moeten presenteren. David is namelijk als de dood voor vliegtuigen, en heeft mij dus mooi met deze klus laten zitten. Ik vind het niet erg, voor een keertje… Het huis staat aan de achterkant van het kasteel in Champs les Sims. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben het huis in een redelijk traditionele stijl te laten bouwen. Dit is te zien door de grote stenen buitenmuren.
 2. 2. Hier de gezellige entree en het toilet.
 3. 3. Dan lopen we nu door naar de heerlijk gezellige woonkamer. Er is gekozen voor een landelijke stijl in combinatie met een lichte frisse blauw-tint.
 4. 4. De leuke compacte keuken met een gezellige bar.
 5. 5. Hier is de heerlijk rustige slaapkamer van de ouders. Toegankelijk door de deur naast de keuken. Het is een kamer waarin de stijl van de woonkamer doorloopt om zo de rust in de kamer te bewaren. Op de volgende foto’s is te zien dat er een inloopbadkamer aan deze slaapkamer grenst.
 6. 6. De ouders hebben een eigen badkamer. Met mooie traditionele wasbak, toilet, douche en een prachtige designradiator.
 7. 7. Aan de ouderlijke slaapkamer grenst een traditioneel tuinkamertje. Hier volgen de foto’s van dit schattige geheel:
 8. 8. Als we door de boog achterin de woonkamer gelopen zijn komen we in het gedeelte helemaal alleen voor de kids. Hier is de badkamer te zien met 2 wasbakken, een toilet, een inloopdouche en een bad.
 9. 9. Hier is de slaapkamer van de oudste dochter. Er is gekozen voor een chique stijl, met als hoofdkleur donkerpaars. En het felbegeerde tweepersoonsbed staat er natuurlijk ook! De diva die deze kamer straks mag bezetten heeft ook nog een prachtig uitzicht over de stad.
 10. 10. Dit schattige kinderkamertje is natuurlijk voor jullie jongste dochtertje. De kleur is een beetje paars/roze een geeft zo een lekker meisjesachtige sfeer. Ze heeft hier een genoeg ruimte voor al haar speelgoed. Ze kan zich hier vast prima vermaken!
 11. 11. En als laatste natuurlijk de slaapkamer voor jullie oudste zoon. Hier is gekozen voor een nette stijl. We hebben de kleuren donkergrijs, donkerblauw en wit gehanteerd. De jongen kan zich hier even rustig terugtrekken en op de volgende foto’s laten we het uitzicht op de tuin vanuit deze kamer nog even zien.
 12. 12. Hier volgt de tuin. Ik laat jullie je gang even gaan in dit geheel, en zal dus even geen commentaar geven. De foto’s spreken voor zich.
 13. 13. u, ik hoop dat jullie noten hebben van n ontwerp. En ik hoop k dat David mij de gende keer wel weer assisteren!

×