Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

Az elme szerepe és műkődése spirituális nézőpontból

More Related Content

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Az elme szerepe és műkődése spirituális nézőpontból

 1. 1. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme szerepe és működése - Spirituális nézőpontból www.ssrf.org/hu
 2. 2. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme szerepe és működése | Az elmét alkotó részek 1. Tudat 2. Tudatalatti 3. Tudattalan
 3. 3. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme szerepe és működése | Az elmét alkotó részek 1. Tudat 2. Tudatalatti 3. Tudattalan
 4. 4. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme szerepe és működése | Szemléltető diagramm Tudat (10%) Tudatalatti (90%)
 5. 5. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu A jéghegy analógiája Tudat (10%) Tudatalatti (90%)
 6. 6. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu A tudatalatti szerepe a boldogság ill. boldogtalanság érzékelésében Tudatalatti (90%) Mindennapi életünkben, a cselekedeteink irányításában a tudatalatti szerepe meghatározó.
 7. 7. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu A tudatalatti szerepe a boldogság ill. boldogtalanság érzékelésében Benyomások milliói Tudatalatti
 8. 8. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Mi a benyomás és mi a központ? Erős inger/ Ismétlődő inger Tudatos elme Tudatalatti elme Egy benyomás keletkezik
 9. 9. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Mi a benyomás és mi a központ? Erős inger/ Ismétlődő inger Tudatos elme Tudatalatti elme Az újra és újra megerősített benyomásból keletkezik a központ.
 10. 10. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Mi a benyomás és mi a központ? | A kitaposott ösvény analógiája
 11. 11. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Mi a benyomás és mi a központ? Tudatos elme Tudatalatti elme Az ismételt benyomás megerősíti a központot.
 12. 12. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Mi a benyomás és mi a központ? Tudatos elme Tudatalatti elme Hasonló központok csoportosulnak és egy nagyobb központot – mint amilyen a temperamentum központ is – hoznak létre.
 13. 13. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme főbb központjai Beazonosító ill. értelmező központ Ez a központ analizálja a minket érő hatások természetét.
 14. 14. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme főbb központjai Beazonosító ill. értelmező központ Szeret, nem-szeret központ Ez a központ határozza meg, hogy az adott személy mit kedvel és mit nem.
 15. 15. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme főbb központjai Beazonosító ill. értelmező központ Szeret, nem-szeret központ Ösztön és vágy központ Ez a központ az ösztöneink és vágyaink tárháza.
 16. 16. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme főbb központjai Beazonosító ill. értelmező központ Szeret, nem-szeret központ Ösztön és vágy központ Temperamentum és alaptermészet központ Ez a központ hordozza azokat a személyiségjegyeket, melyek meghatározzák egyéni viselkedésünket és jellemvonásainkat.
 17. 17. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme főbb központjai Beazonosító ill. értelmező központ Szeret, nem-szeret központ Ösztön és vágy központ Temperamentum és alaptermészet központ Adok – Kapok (Karma) központ Ez a központ tartja számon az összes adok-és-kapok számlát, mely különböző embertársainkkal áll fenn.
 18. 18. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Az elme főbb központjai Szeret, nem-szeret központ Következő szeminárium – Miért cselekszünk úgy, ahogy?
 19. 19. Spiritual Science Research Foundation Híd az ismert és az ismeretlen világ között SSRF.org/hu Kérjük, látogasson el honlapunkra: www.SSRF.org/hu www.ssrf.org/hu

×