Programme, Legal Protection in Public Procurement, Pristina, 10 July 2014_alb

144 views

Published on

Programme in Albanian for the SIGMA workshop on 'Legal Protection in Public Procurement - National implementation in Germany and practical cases', being held in Pristina, Kosovo on 10 July 2014. The purpose of the workshop is to initiate discussions with the procurement review bodies of Kosovo* on Legal Protection in public procurement. *This designation is without prejudice to positions on status, and is in line with UNSCR 1244/1999 and the ICJ Opinion on the Kosovo declaration of independence.

Published in: Government & Nonprofit
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
144
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Programme, Legal Protection in Public Procurement, Pristina, 10 July 2014_alb

  1. 1. 2 Rue André Pascal 75775 Paris Cedex 16 France mailto:sigmaweb@oecd.org Tel: +33 (0) 1 45 24 82 00 Fax: +33 (0) 1 45 24 13 05 www.sigmaweb.org Ky dokument është përgatitur me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian. Ai nuk duhet të citohet si përfaqësim i pikëpamjeve zyrtare të BE-së, OECD-së ose vendeve anëtare të saj, apo të përfituesve që marrin pjesë në Programin SIGMA. Mendimet e shprehura dhe argumentet e përdora janë vetëm të autorit (ve). Ky dokument dhe ndonjë hartë e përfshirë në të nuk e paragjykojnë statusin apo sovranitetin e ndonjë territori, demarkacionin e kufijve ndërkombëtarë apo administrativë, si dhe emrin e ndonjë territori, qyteti apo rajoni. *Ky emërtim nuk i paragjykon qëndrimet lidhur me statusin, si dhe është në përputhje me RKSKB 1244/1999 dhe me Mendimin e GJND-së për shpalljen e pavarësisë së Kosovës. Gjykata Themelore/e Apelit/Supreme dhe Organi Shqyrtues i Prokurimit MBROJTJA LIGJORE NË PROKURIMIN PUBLIK Zbatimi në nivel kombëtar në Gjermani dhe shembuj praktikë Punëtori 10 korrik 2014 Hotel Sirius, Prishtinë 9:40 - 10:00 10:00 - 10:15 Regjistrimi i pjesëmarrësve Prezantimi i punëtorisë 10:15 - 11:15 Mbrojtja ligjore në prokurimin publik në Gjermani – Raste dhe shembuj praktikë të vendimeve të Odave për Shqyrtim dhe Gjykatave të Apelit dr. Peter Braun 11:15 - 12:00 Prokurimi publik nga këndvështrimi i përfaqësuesve të sektorit privat - Procedura e tenderimit dhe sistemi i shqyrtimit; si të respektohet fshehtësia afariste Z. Zoran Blazevic 12:00 - 13:00 Dreka 13:00 - 13:45 Procedurat administrative kundrejt procedurave civile në sistemin e masave korrigjuese - Fokusi në dëmet gjatë procedurës së shqyrtimit dr. Peter Braun 13:45 - 14:45 Interesi ligjor në prokurimin publik - Rastet e organeve shqyrtuese në prokurimin publik Z. Zoran Blazevic 14:45 - 15:45 Pyetje dhe përgjigje Ligjëruesit: Znj. Erika Bozzay, OECD/Sigma, Paris, Francë Mr. Zoran Blazevic, Temporis savjetovanje Ltd, Republika e Kroacisë, dr. Peter Braun, Partner në Orrick Herrington & Sutcliffe LLP, Germany - Përkthimi simultan për gjuhën shqipe, serbe dhe angleze -

×