Administrative court and public procurement agenda Albanian

262 views

Published on

Workshop in Albania on 26 May 2014 in Albania for the Public Procurement Commission and Administrative Court on legal protection in public procurement. An exploration of real life cases of the Administrative Court in France and Federal Administrative Court in Switzerland. the Public Procurement Commission and Administrative Court on legal protection in public procurement. An exploration of real life cases of the Administrative Court in France and Federal Administrative Court in Switzerland.

Published in: Law
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
262
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
8
Actions
Shares
0
Downloads
1
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Administrative court and public procurement agenda Albanian

  1. 1. 2 Rue André Pascal 75775 Paris Cedex 16 France mailto:sigmaweb@oecd.org Tel: +33 (0) 1 45 24 82 00 Fax: +33 (0) 1 45 24 13 05 www.sigmaweb.org përfaqëson pikëpamjet zyrtare të BE-së, OECD-së ose të vendeve anëtare të saj, apo të përfituesve që marrin pjesë në Programin SIGMA. Opinionet e shprehura dhe argumentet e përdorura janë të autorit/autorëve. Ky dokument dhe çdo hartë të përfshirë në nuk cenojnë statusin apo sovranitetin e ndonjë territori për sa i takon përcaktimit të kufijve ndërkombëtare apo kufijve të tjerë në emër të ndonjë territori, qyteti apo zone. Gjykata Administrative dhe Komisioni i Prokurimit Publik -MBROJTJA LIGJORE NË PROKURIMIN PUBLIK- Raste praktike të Gjykatës Administrative të Francës dhe të Gjykatës Federale Administrative të Zvicrës Seminar 26 Maj 2014 Tirana, Albania 9:40 - 10:00 10:00 - 10:15 Regjistrimi i pjesëmarrësve Hapja e seminarit Z. Zoran Blazevic 10:15 - 11:15 Mbrojta ligjore në prokurimin publik – Praktika e Gjykatës Federale Administrative, Zvicër. - Raste praktike dhe shembuj vendimesh. Z. Marc Steiner 11:15 - 12:15 Praktika e shqyrtimit të ankesave të prokurimit publik në Francë -Raste praktike të Gjykatës Administrative në Strasburg. Z. Philippe Rees 12:15 - 13:00 Pushim për kafe 13:00 - 14:00 Rolet e organeve të shqyrtimit të ankesave dhe të Gjykatave Administrative në prokurimin publik - Dëgjesat verbale dhe të drejtat e palëve në procedurën e ankimit. Z. Marc Steiner 14:00- 14:45 Procedura e dëgjesës verbale në prokurimin publik: Eksperiencë praktike nga Franca. - Shembuj praktik nga Gjykata Administrative Z. Philippe Rees 14:45 - 15:30 Pyetje dhe përgjigje Lektorë: Z. Philippe Rees, Gjyqtar ne Gjykatën Administrative të Strasburgut,France. Z. Marc Steiner, Gjyqtar në Gjykatën Federale Administrative, Zvicër. Z. Zoran Blazevic, Republika e Kroacisë. - Përkthim simultan në shqip dhe anglisht -

×