Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Професионална поддръжка на уеб сайтове от SEOMAX.BG

11 views

Published on

Професионална поддръжка на уеб сайтове от SEOMAX.BG

Повече информация: https://seomax.bg/services/support/

Дигитална агенция SEOMAX
Град: Пловдив, ул. Булаир 1А
Телефон: +359 889 833 433
Email: office@seomax.bg

Published in: Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Професионална поддръжка на уеб сайтове от SEOMAX.BG

  1. 1. ПРИМЕРНА ОФЕТА ЗА ПОДДРЪЖКА НА УЕБ САЙТ На вниманието на: ….. Компания: ….. Дата: 11 април 2018 г.
  2. 2. 1 Нашето предложение Уеб сайт: ........... Платформа: .............. ПОДДРЪЖКА НА САЙТОВЕ Когато оставите автомобила си без поддръжка, Вие виждате как бързо се превръща в скрап. Знаете, че ако не сменяте маслото, филтрите, не го карате на годишни прегледи, не плащате данъците… ще стане неизползваем и ще изгубите няколко хиляди лева. Ясно е, че трябва да инвестирате в поддръжката. За съжалание, сайтът е нещо нематериално и не е очевидно какво се случва, когато не го поддържате. Но аналогията с автомобил е много точна. В дигиталния свят нещата се менят не с дни, а с часове. Търсачките постоянно имат нови изисквания, а платформите стават податливи на хакерски атаки. Постепенно сайтът Ви, подобно на автомобил, оставен без поддръжка, спира да работи. Освен това, спира и да е актуален. Клиентите попадат на старо съдържание, което ги кара да губят доверие в бизнеса. КАКВИ ВАШИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ РЕШИМ? ПРОМЕНИ В САЙТА - Искате да добавите нови страници, да смените банери или добавите галерия към сайта си. НОВИ ФУНКЦИИ В САЙТА - Подобрете сайта си с нови методи за плащане, нови бутони, промяна на менюто, добавяне на езикова версия или инсталиране на SSL сертификат. АКТУАЛИЗАЦИЯ НА САЙТА - Сайтът Ви се нуждае от обновяване на платформата, архивиране или възстановяване на сайт. ЗАЩИТА ОТ ХАКЕРИ - Ще пречистим сайта и ще го предпазим от всякаква хакерска намеса през цялото денонощие. УЕБ КОРЕНСПОНДЕНЦИЯ – Ние ще комуникираме от ваше лице с хостинг/домейн компанията при нужда. Ние ще поддържаме вашия сайт в добро състояние и ще даваме предложения за подобрението му.
  3. 3. 2 Подробната ни оферта PROMO Цена за поддръжка на 1 уебсайт: *Препоръчваме пакет „M“ или „L“, ако искате да обновяваме и качваме съдържание над 5 пъти на месец. NB! Снимки, текстове съдържание, информация от трети страни и друга информация се предоставят от клиента предварително! Достъп до CRM системата ни „MAX“: CRM система „MAX“ Ви дава възможност да зададете различни задачи към нашите разработчици и да видите прогреса на тези задачи в последствие. Опцията за промени на вече изграден сайт е изградена на базата на тикет система, като всеки наш клиент има правото на определен брой билети месечно. Тези билети кореспондират на безплатни промени по сайта.
  4. 4. 3 Тикетите по Вашите желания позволяват структуриране на цялата информация за едно място за по-добра проследимост. Вече няма нужда да търсите служител от компанията по телефона, единственото, което трябва да направите е, да влезете в портала и с няколко клика вече можете да заявите промяна и да проверите прогреса. Разгледайте демо на заден панел за онлайн магазин: user test@seomax.bg; pass: test123Seomax Допълнителни предложения: Техническа поддръжка на сайт/онлайн магазин Уеб дизайн (Бизнес сайтове/oнлайн магазини) Интернет маркетинг и управление на социални мрежи SEO оптимизация на сайт/онлайн магазин Дигитални стратегии и консултации
  5. 5. 4 Рекламиране в мрежата на Google AdWords Рекламиране във Facebook Развитие на бранд в интернет (SX Ефект - цялостен маркетинг) Графичен дизайн (банери, слайдери, каталози и др.) Имейл маркетинг ПОВЕЧЕ ЗА НАС: I. Наши Case Study-та по наши проекти:  SEO оптимизация на сайт:  Управление на фейсбук страница и рекламен бюджет: II. Референции от клиенти:  Референции от наши клиенти можете да гледате тук.  Част от нашите клиенти:
  6. 6. 5 III. Представяне Зад SEOMAX стои екипът на Internet Media Group, който е развил 5 успешни собствени бранда в различни сектори от 2007 насам. Успоредно с това, сме помогнали на над 300 клиенти в България и по света да стартират и наберат популярност в интернет. SEOMAX е нашият бранд за вътрешния и международния пазар, който се фокусира изключително върху дигитален маркетинг. Целта на SEOMAX e постигане на максимален ефект за Вашия бизнес в рамките на маркетинговия бюджет. Иначе казано, не се впускаме в това да “правим SEO”, а подбираме действията, които биха донесли най-добри резултати за Вашия бранд в момента. Нашата специалност са брандовете - помогнали сме на над 300 бранда да израснат IV. Сертификати: V. Дигитална презентация на нашите услуги Поддръжка на уеб сайт и онлайн магазин от Seomax.bg

×