Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

III Jornades d'enriquiment curricular

12 views

Published on

III Jornades d'enriquiment curricular per a l'alumnat excel.lent en llengües clàssiques

Published in: Education
  • Be the first to comment

III Jornades d'enriquiment curricular

  1. 1. Sociedad Española de Estudios Clásicos Sección de Castellón y Valencia SEEC Castellón y Valencia Av. Blasco Ibáñez 32 E-46010 VALENCIA seecvalc@gmail.com • https://sites.google.com/view/seeccasval • seecvalc.blogspot.com • facebook.com/SEEC.Valencia.Castellon • @SEEC_ValCast III Jornades d’enriquiment curricular per a l’alumnat excel.lent en llengües clàssiques Amb l’objecte de motivar a l’alumnat de batxillerat a participar en les proves de llatí i grec que organitza la SEEC i com a complement a la formació que els proporciona el seu professorat als respectius centres, us presentem de nou aquesta iniciativa que tambè els permetrà un contacte directe amb la universitat, ja que les sessions formatives estaran impartides tant per professorat de secundària com per professorat universitari. Programa de les jornades: Certamen Ciceronianum SEEC 11 de gener de 2020 9,30 a 10,30 h. Prof. Jaime Siles: “Ciceró i la seua producció literària” 10,30 a 11,30 Prof. Mª Luisa Aguilar: “Traducció i anàlisi d’un text de l’antologia proposada” 11,30 a 12 h. Pausa 12 a 13 h. Prof. Fco. Javier Casinos: “Ciceró als tribunals” 13 a 14 h. Prof. Esteban Bérchez: “Traducció i anàlisi d’un text de l’antologia proposada” Prova de grec Parnaso 8 de febrer de 2020 9,30 a 10,30 h. Prof. Mayte Beltrán: “Traducció i anàlisi d’una part del fragment de l’obra seleccionada” 10,30 a 11,30 Prof. Manuel Albaladejo: “Context històric, social i polític de la Ciropèdia de Xenofont” 11,30 a 12 h. Pausa 12 a 13 h. Prof. Carlos Monzó: “Traducció i anàlisi d’una part del fragment de l’obra seleccionada” 13 a 14 h. Prof. Antonio Melero: “Contingut i gènere de la Ciropèdia de Xenofont” Distribució horària: Cada jornada es desenvoluparà de 9,30 a 14 h., amb dues conferències i dos tallers de textos sobre l’antologia proposada per cada prova. Termini d’inscripció: del 11 de noviembre al 17 de desembre de 2019. Les jornades estan dirigides tant a l’alumnat com al professorat. Es podran inscriure professors interessats amb o sense els seus alumnes, o també els professors podran inscriure els seus alumnes perquè vagen pel seu compte. La inscripció serà per a les quatre jornades o només per a les dos d’una de les proves. La inscripció i assistència a les jornades és gratuïta. En finalitzar les jornades es lliurarà un certificat d’assistència. La ubicació es comunicarà a la nostra web amb suficient antelació. Coordinadora: Mª Dolores Limo Escura marilolimo@gmail.com Poden consultarse les bases de las proves en la pàgina de la SEEC nacional: Certamen Ciceronianum SEEC y Prueba de griego Parnaso.
  2. 2. Sociedad Española de Estudios Clásicos Sección de Castellón y Valencia SEEC Castellón y Valencia Av. Blasco Ibáñez 32 E-46010 VALENCIA seecvalc@gmail.com • https://sites.google.com/view/seeccasval • seecvalc.blogspot.com • facebook.com/SEEC.Valencia.Castellon • @SEEC_ValCast FITXA D’INSCRIPCIÓ III Jornades d’enriquiment curricular per a l’alumnat excel.lent en llengües clàssiques Omplir i enviar per correu electrònic seecvalc@gmail.com Nom del centre Correu electrònic i telèfon del centre Nom i cognoms del professor/a Correu electrònic i telèfon del professor/a Nom i cognoms de l’alumnat Jornada Certamen Ciceronianum SEEC 11 de gener de 2020 Jornada Prova de grec Parnaso 8 de febrer de 2020 Termini d’inscripció: del 11 de noviembre al 17 de desembre de 2019.

×