Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Upcoming SlideShare
What to Upload to SlideShare
Next
Download to read offline and view in fullscreen.

Share

Stage vacature marketing & communicatie so/creatie en ZusenZo

Download to read offline

De sociale ondernemingen so/creatie en Zus&Zo Gebak zijn samen op zoek naar een ondernemende marketing en communicatiestagiair. Het gaat om een meewerkstage van ongeveer een half jaar waarbij je kennis kunt maken met diverse uitdagingen die sociaal ondernemers in de praktijk tegenkomen. En mede door jouw inzet weten wij die uitdagingen te overwinnen! Binnen so/creatie doe je kennis op over sociaal ondernemerschap die je vervolgens bij Zus&Zo in de praktijk mag brengen. #SamenMeerWaarde

Related Books

Free with a 30 day trial from Scribd

See all

Related Audiobooks

Free with a 30 day trial from Scribd

See all
  • Be the first to like this

Stage vacature marketing & communicatie so/creatie en ZusenZo

  1. 1. so/creatie Vleutenseweg 382 hallo@socreatie.nl 3532 HW UTRECHT 088 - 598 37 72 1 De sociale ondernemingen so/creatie en Zus&Zo Gebak zijn samen op zoek naar een ondernemende marketing en communicatiestagiair. Het gaat om een meewerkstage van ongeveer een half jaar waarbij je kennis kunt maken met diverse uitdagingen die sociaal ondernemers in de praktijk tegenkomen. En mede door jouw inzet weten wij die uitdagingen te overwinnen! Binnen so/creatie doe je kennis op over sociaal ondernemerschap die je vervolgens bij Zus&Zo in de praktijk mag brengen. #SamenMeerWaarde so/creatie wil de impact van het online magazine so/magazine vergroten. Door sociaal ondernemers een podium te bieden maken we het fenomeen sociaal ondernemen bekender bij het grote publiek. We inspireren anderen om ook sociaal te ondernemen en versterken hiermee de sector. Binnen Zus&Zo is er aan creativiteit geen gebrek. Op dit moment wordt er gewerkt aan een bezorgservice, maar daarvoor is startkapitaal en een businessplan nodig. Zo kan de impact maar ook de zelfstandigheid van het bedrijf groeien. sociaal ondernemende stagiair marketing/communicatie uren per week en periode in overleg, bij voorkeur vanaf september 2018 Wat ga je doen? Jouw stage zal bestaan uit de volgende werkzaamheden: Voor so/creatie (kennis maken met de sociaal ondernemende sector in Nederland):  Adviseren over hoe het podium van so/creatie slimmer en effectiever ingezet kan worden om de impactboodschap breder te verspreiden. Dit leidt tot een marketing- en acquisitieplan. Waar mogelijk help je mee aan de uitvoering daarvan.  Maken van een communicatieplan en adviseren over de inzet van de huidige en toekomstige communicatiekanalen.  Uitvoeren van de communicatie (met nadruk op social media). Als je het leuk vindt en het past binnen de werkzaamheden dan geven we je graag de ruimte om mee te werken aan het maken van mooie verhalen voor ons platform. Voor Zus&Zo (leren hoe de dagelijkse gang van zaken in een social startup eruit ziet):  Onderzoek naar geschikte fondsen (startkapitaal) die passen bij de te ontwikkelen projecten.  Beschrijven van deze projecten in een businessplan.  Assisteren bij de aanvraag van fondsen voor deze projecten.
  2. 2. so/creatie Vleutenseweg 382 hallo@socreatie.nl 3532 HW UTRECHT 088 - 598 37 72 2 Wie ben jij? Je bent een sociaal ondernemer in wording. Als je nadenkt over je toekomst, dan is impact maken één van de eerste dingen waar je aan denkt. We houden van enthousiasme en je weet van aanpakken. Daarnaast is flexibiliteit een fijne eigenschap voor een ondernemer. Je houdt van netwerken en nieuwe mensen leren kennen, want dat zal zeker gebeuren tijdens je stageperiode. Als je affiniteit hebt met onderwerpen zoals voedsel, inclusiviteit en sociaal ondernemerschap dan is dat een absolute pré. Wie zijn wij? so/creatie draagt bij aan de groei van sociaal ondernemerschap in Nederland door het identificeren en dichten van gaten in het ecosysteem. Alles begint bij goede verhalen over goede zaken. Deze verhalen halen we op en worden gedeeld via so/magazine, hét online magazine over sociaal ondernemerschap in Nederland. Bij so/creatie staat de mens centraal. In so/magazine zijn dit de sociaal ondernemers. Zus&Zo bakt zoet en hartig gebak. Al onze producten zijn vegan en gemaakt van biologische ingrediënten. Het is gebak met een verhaal, want Zus&Zo is opgezet om Anemoon (25) het werk te kunnen laten doen dat zij het liefste doet. Vanwege haar beperkingen heeft zij daarbij veel hulp nodig. Anemoon werkt vanuit huis. Anemoon kan inmiddels veel meer werk aan dan een paar jaar geleden, dus wij zijn op zoek naar uitbreiding van de werkzaamheden. Wat bieden wij jou?  Een unieke inkijk achter de schermen bij twee sociale startups met een informele en jonge cultuur;  De mogelijkheid om zelf het verschil te maken, door samen met ons onze impact te vergroten én door zelf impactvolle initiatieven te nemen;  Een werkplek bij Villa Jaffa in Utrecht. Villa Jaffa is een hotspot voor sociaal ondernemers, tot stand gekomen op initiatief van so/creatie. Hier werken impactmakers so/creatie, Kyver, Instock en Slow Food Nederland/Slow Food Youth Network.  Begeleiding door ervaren sociaal ondernemers met een passie voor hun organisatie.  Een stage vanaf de start van het nieuwe schooljaar, duur en aantal dagen in overleg.  Ruimte en tijd om aan stageopdrachten te werken.  Een onkostenvergoeding. Voel jij je aangesproken om met ons samen te werken? Stuur dan voor 29 juni een korte motivatie (we laten ons graag verrassen door de vorm waarin jij je motivatie giet) en jouw cv naar Rutger van Weeren: rutger@socreatie.nl. Als het klikt, nodigen we je graag uit voor een nadere kennismaking. Hopelijk tot snel! Meer weten? Kijk op www.socreatie.nl en www.zusenzogebak.nl.

De sociale ondernemingen so/creatie en Zus&Zo Gebak zijn samen op zoek naar een ondernemende marketing en communicatiestagiair. Het gaat om een meewerkstage van ongeveer een half jaar waarbij je kennis kunt maken met diverse uitdagingen die sociaal ondernemers in de praktijk tegenkomen. En mede door jouw inzet weten wij die uitdagingen te overwinnen! Binnen so/creatie doe je kennis op over sociaal ondernemerschap die je vervolgens bij Zus&Zo in de praktijk mag brengen. #SamenMeerWaarde

Views

Total views

369

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

6

Actions

Downloads

1

Shares

0

Comments

0

Likes

0

×