Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Beoordeeld als ‘beste overview’ voor iedereen in organisaties in
de dynamische en snel veranderende wereld waarin we leven...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Agile FUNdation Workshop Factsheet

707 views

Published on

NNagility heeft haar kennis en kunde gebundeld en dit samen met eigen gecreëerde marketing uitingen gevormd tot fantastische educatie en coaching producten. Middels een overview van de diverse Agile onderwerpen willen wij jou laten kennismaken met onze uitzonderlijke en zeer effectieve aanpak. Voor al deze onderwerpen hebben wij ook diepgaande vervolgopleidingen.

Het is algemeen bekend aan het worden, zelfs met een Nobelprijs, dat spelelementen toevoegen aan leermateriaal erg doeltreffend is. Wij gaan echter nog een stapje verder, door traditionele spel elementen als kaart- en bordspelen te combineren met zeer geavanceerde gaming technologie.

Mogen wij jou ook verrassen?

Naast Agile (in de teams) wordt Agile tegenwoordig op de totale organisatie ingericht (Scaled Agile). Veel elementen worden vaak naast elkaar aangereikt en dienen in elkaars verlengde te werken. Wij hebben gemeend dat de basiskennis van al deze elementen voor iedereen aanwezig zou moeten zijn. Dit was onze doelstelling voor het samenstellen van deze ‘overview’ workshop van één dag.

Het FUN element gebruiken we om de kennis ‘spelenderwijs' te borgen, waardoor de opgedane kennis beter blijft hangen.

De open Agile FUNdation Workshop geven we maandelijks. Meer informatie over de workshop vind je hier: http://tinyurl.com/Agile-FUNdation

Wil je nu of de volgende keer ook deelnemen aan deze workshop? Neem dan nu contact op.

Published in: Business
  • Be the first to comment

Agile FUNdation Workshop Factsheet

  1. 1. Beoordeeld als ‘beste overview’ voor iedereen in organisaties in de dynamische en snel veranderende wereld waarin we leven. In één dag ben je helemaal bij op het gebied van Agile en hoe te transformeren om toekomstbestendig te worden en te blijven. Middels deze overview van de diverse Agile (Agile, Scrum, Lean en SAFe) onderwerpen willen wij jou laten kennismaken met onze uitzonderlijke en zeer effectieve aanpak. Wij combineren traditionele spel-elementen zoals kaart- en bordspelen met zeer geavanceerde gaming technologie. De verschillende FUN elementen gebruiken we om de kennis ‘spelenderwijs' te borgen, waardoor de opgedane kennis beter blijft hangen. Naast Agile in de teams wordt Agile tegenwoordig bij de totale organisatie ingericht (Scaling Agile). Veel elementen worden vaak naast elkaar aangereikt en dienen in elkaars verlengde te werken. De markt heeft aangetoond dat de basiskennis van al deze elementen voor iedereen aanwezig zou moeten zijn. Dit stond een tijd geleden ook al in Harvard Business Review: Embracing Agile to get ahead and transform your organization to the NNext level. https://hbr.org/2016/05/embracing-agile Geïnteresseerd?!? Wil je ook deelnemen aan een Agile FUNdation workshop en op spelende wijze een Agile mindset creëren? Neem dan nu contact met ons op over de mogelijkheden! Playing Agile for Scaling Agile! Website: www.NNagility.com Mail: info@NNagility.com Telefoon: 036-76 76 564 “The secret of getting ahead is getting started” Mark Twain

×