Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

SANTA EULARIETA

1,613 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

SANTA EULARIETA

 1. 1. COLÒNIES A SANTA EULARIETA 22 I 23 DE NOVEMBRE
 2. 2. Els pirates ja estan preparats
 3. 3. Ja hem arribat!
 4. 4. Ens organitzam
 5. 5. Inspeccionam el terreny Correm d’un costat a l’altre.
 6. 6. UN PONT! UN BOTI BOTI
 7. 7. EL CAMP DE FUTBOL
 8. 8. DIMARTS MATÍ TALLER D’ORIENTACIÓ AMB EN TONI MAPES I BRUÍXOLES
 9. 9. A dinar!
 10. 10. Ja no podem més volem trobar el tresor!Abans de partir un pirataens ha fet arribar aquestmissatge: ALS GRUMETS DE PRIMER DE MARE DE DÉU DEL TORO, VAM ENTERRAR EL TRESOR A LILLA I VAM DIBUIXAR EL MAPA PER PODER-LO TROBAR.
 11. 11. Na Paula troba la primera pista al seu llitPer als grumets de primer,Per a ser uns bons pirates heu de saber llegir, comptar i seguir les següents instruccions:Idò si el meu tresor voleu trobarBen preparats heu d’estarQue des de la meva darrera aventuraA Santa Eularieta perdura.Un capell al capI a l’ull un pedaçUna alzina heu de trobarQue fa molts d’anysLa vostra escola va sembrarI si bé cerqueuAllà un missatge trobareuEl botí no esta perdutPerò s’ha de ser ben astut.EL CAPITÀ BARBA ROJA
 12. 12. Seguim la primera pistai trobam la següent:Un missatgesecret
 13. 13. Enshemd’organitzar per calcular i descubrir l’enigma BOTA, BOTA…ARRIBARÀS AL CEL
 14. 14. AL LLIT ELÀSTIC O BOTI BOTI “EL TIMONER DEL BARCO PIRATA PUJA AL PONT PER CONDUIR. A SANTA EULARIETA TAMBÉ HI HA UN PONT. ALLÀ HI TROBAREU UNA ALTRA PISTA”
 15. 15. “SOU UNS BONS GRUMETS!DES DEL PONT, CAMINAU CAP A LA DRETA FINS QUETROBAREU UN CARTELL DE LA “MATA LLENTRISCLA”ALLÀ TENIU LA PRÒXIMA PISTA!”
 16. 16. FELICITATS!AQUÍ TROBAREU EL TRESOR DE BARBAROJA QUE HAUREU DE REPARTIR COM ABONS PIRATES.
 17. 17. Estones de jugar, xalar, de complicitat…
 18. 18. XALAM MOLT!FEM DIBUIXOS UNA EXPOSICIÓ
 19. 19. TOCA FER ELS PUDDINGS PER DEMÀ MATÍ
 20. 20. També pintam i fem polseres amb na Marta. Alguns ja no aguantam dins i anam a fer una volteta amb ses llanternes!
 21. 21. Una vetllada curta i a dormir...Alguns com troncs, altres desvetllats i altres enyoradissos (molt poc). I BON DIA!
 22. 22. Mmmmmmquina gana,esperam elberenar.
 23. 23. Per acabar taller de plantes amb en Toni.
 24. 24. I… A L’ARRIBARA S’ ESCOLA…..
 25. 25. CRUIXITS!
 26. 26. Aquest dos diesenshohempassatmoltbé, hemconviscut ienshemconegut un pocmés !Hem descobert coses de nosaltres i delsaltres que nosabiem: sabem escurar, cuinar, botar a la corda,inventar jocs a la natura, tenimbonsjugadors debutboli el mésimportant: quanensfem mal semprehi haalgunamic que ensajuda.HEM XALATMOLT!!

×