Pardoseli epoxidice decorative
“Emex”
Avantaje
1
Pardoselile epoxidice
sunt produse
profesionale cu
rezistenta foarte
mare la trafic,uzura
si variatii mari de
t...
Apropierea sezonului estival ne face, inevitabil, sa ne gandim la si la terase.
Majoritatea restaurantelor, cafenelelor sa...
Pardoselile epoxidice decorative dezvoltate de Romtehnochim in gama
specializata de produse si solutii Emex, vin sa ofere ...
Singura operatiune pe care va trebui sa o efectueze proprietarul pe durata de
exploatare a pardoselii este curatarea. Proc...
Daca planuiti amenajarea unei terase, folositi datele de mai jos, pentru a lua
legatura cu unul dintre angajatii Romtehnoc...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Pardoseli epoxidice decorative

874 views

Published on

Romtehnochim propune ca alternativa pentru pardoselile teraselor o pardoseala epoxidica decorativa, care poate genera un efect estetic special si ofera o serie de avantaje din punctul de vedere al durabilitatii si rezistentei in conditii de trafic intens, un produs profesional conceput dupa cele mai riguroase criterii de performanta pe care trebuie sa le indeplineasca un astfel de produs. Acest tip de pardoseli face fata cu brio pana si aplicatiilor industriale, unde fortele corozive, fizice si chimice care intervin la nivelul pardoselii sunt mult mai agresive decat in aplicatiile civile. In plus, caracterul profesional se resimte si in fazele de aplicare, permitand a utilizare facila, chiar pentru cei care nu au mai folosit astfel de produse.

Pardoselile epoxidice decorative dezvoltate de Romtehnochim in gama specializata de produse si solutii Emex, vin sa ofere un raspuns calitativ din punct de vedere structural si estetic al aplicatiilor civile, in acest caz terasele. Spre deosebire de mediul industrial, unde atributele estetice ale solutiei nu sunt o prioritate, segmentul de aplicatii civile impune aceste caracteristici. Tocmai de aceea, au fost introduse in structura pardoselilor epoxidice elemente decorative care lasa beneficiarului, constructorului sau arhitectului libertatea unui concept de design unic. Solutiile de pardoseala decorativa pot incorpora granule sau plachete de diferite forme si culori care pot crea un design cu totul deosebit. De asemenea si variantele de culori pentru aceste pardoseli sunt foarte vaste, astfel incat sa poata fi incadrate in ansamblul conceptual al terasei.

Pardoselile epoxidice decorative au avantajul durabilitatii. Astfel, pe o terasa chiar expusa, pardoseala se va conserva pe timpul iernii, fara sa fie nevoie ca beneficiarul sa intervina cu lucrari suplimentare. Pardoselile pentru exterior sunt concepute astfel incat sa reziste ciclului inghet-dezghet, precum si perioadelor prelungite de temperaturi scazute sau precipitatii abundente. Singura operatiune pe care va trebui sa o efectueze proprietarul pe durata de exploatare a pardoselii este curatarea. Procesul de curatare nu presupune operatiuni speciale; este suficient daca se foloseste un mop, apa si, eventual o solutie de curatare pentru a oferi un plus de luciu.

Pentru a beneficia de maximul performantelor oferite de pardoselile epoxidice din gama Emex, este foarte important sa respectati indicatiile producatorului in momentul aplicarii. Daca sunt urmate fazele de pregatire a suprafetei, premergatoare aplicarii propriu-zise, solutia va avea create conditiile optime pentru a-si manifesta potentialul maxim al proprietatilor sale.

Spre deosebire de pardoselile din lemn sau cele ceramice, pardoselile epoxidice decorative exceleaza la capitolul durabilitate si rezistenta la factorii care ar putea afecta integritatea structurala a suprafetei.

Published in: Lifestyle
0 Comments
1 Like
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

No Downloads
Views
Total views
874
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
0
Likes
1
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Pardoseli epoxidice decorative

  1. 1. Pardoseli epoxidice decorative “Emex”
  2. 2. Avantaje 1 Pardoselile epoxidice sunt produse profesionale cu rezistenta foarte mare la trafic,uzura si variatii mari de temperatura. 2 Pardoselile epoxidice asigura o protectie maxima suprafetelor pe care sunt aplicate, asigurand in acelasi timp un aspect estetic superior. 3 Pardoselile epoxidice au garantia unei indelungate durate de viata, superioare majoritatii sistemelor clasice, avand in plus si avantajul pastrarii aspectului in timp.
  3. 3. Apropierea sezonului estival ne face, inevitabil, sa ne gandim la si la terase. Majoritatea restaurantelor, cafenelelor sau cluburilor, sunt in plina cursa de amenajare a teraselor. Nu doar localurile se gandesc la cum sa-si amenajeze terasele, ci si proprietarii care au o curte, cat de mica, in jurul casei. Pe piata exista o serie de solutii pentru amenajarea pardoselii unei terase, de la solutiile pentru terase din lemn, la pardoselile ceramice sau din mozaic; toate sunt potrivite pentru realizarea unei terase cu design special. Romtehnochim propune ca alternativa pentru pardoselile teraselor o pardoseala epoxidica decorativa, care poate genera un efect estetic special si ofera o serie de avantaje din punctul de vedere al durabilitatii si rezistentei in conditii de trafic intens, un produs profesional conceput dupa cele mai riguroase criterii de performanta pe care trebuie sa le indeplineasca un astfel de produs. Acest tip de pardoseli face fata cu brio pana si aplicatiilor industriale, unde fortele corozive, fizice si chimice care intervin la nivelul pardoselii sunt mult mai agresive decat in aplicatiile civile. In plus, caracterul profesional se resimte si in fazele de aplicare, permitand a utilizare facila, chiar pentru cei care nu au mai folosit astfel de produse.
  4. 4. Pardoselile epoxidice decorative dezvoltate de Romtehnochim in gama specializata de produse si solutii Emex, vin sa ofere un raspuns calitativ din punct de vedere structural si estetic al aplicatiilor civile, in acest caz terasele. Spre deosebire de mediul industrial, unde atributele estetice ale solutiei nu sunt o prioritate, segmentul de aplicatii civile impune aceste caracteristici. Tocmai de aceea, au fost introduse in structura pardoselilor epoxidice elemente decorative care lasa beneficiarului, constructorului sau arhitectului libertatea unui concept de design unic. Solutiile de pardoseala decorativa pot incorpora granule sau plachete de diferite forme si culori care pot crea un design cu totul deosebit. De asemenea si variantele de culori pentru aceste pardoseli sunt foarte vaste, astfel incat sa poata fi incadrate in ansamblul conceptual al terasei. Pardoselile epoxidice decorative au avantajul durabilitatii. Astfel, pe o terasa chiar expusa, pardoseala se va conserva pe timpul iernii, fara sa fie nevoie ca beneficiarul sa intervina cu lucrari suplimentare. Pardoselile pentru exterior sunt concepute astfel incat sa reziste ciclului inghet-dezghet, precum si perioadelor prelungite de temperaturi scazute sau precipitatii abundente.
  5. 5. Singura operatiune pe care va trebui sa o efectueze proprietarul pe durata de exploatare a pardoselii este curatarea. Procesul de curatare nu presupune operatiuni speciale; este suficient daca se foloseste un mop, apa si, eventual o solutie de curatare pentru a oferi un plus de luciu. Pentru a beneficia de maximul performantelor oferite de pardoselile epoxidice din gama Emex, este foarte important sa respectati indicatiile producatorului in momentul aplicarii. Daca sunt urmate fazele de pregatire a suprafetei, premergatoare aplicarii propriu-zise, solutia va avea create conditiile optime pentru a-si manifesta potentialul maxim al proprietatilor sale. Spre deosebire de pardoselile din lemn sau cele ceramice, pardoselile epoxidice decorative exceleaza la capitolul durabilitate si rezistenta la factorii care ar putea afecta integritatea structurala a suprafetei.
  6. 6. Daca planuiti amenajarea unei terase, folositi datele de mai jos, pentru a lua legatura cu unul dintre angajatii Romtehnochim, care va va oferi solutia optima: Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638 Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro Pagina de contact Ne puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim.

×