Advertisement
Advertisement

More Related Content

Advertisement

Inspiráló ötletek weboldal készítéshez - www.alakformalas-kardiova.hu

 1. Inspiráló ötletek weboldal készítésh ez www.alakformalas-kardioval.hu A Websiker Mentor bemutatja Temesvári Richárd - Websiker-Mentor.hu
 2. Remek domain választás Keresett kulcsszó az alakformálás és a kardió edzés is, így a domain név a két népszerű kulcsszóból kombinálva segíti a természetes megtalálhatóságot.
 3. A logó és a szlogen kijelölhető szöveg és nem egy kép. A Google szemében fontos szöveg, hiszen bal felül ezzel kezdődik az oldal. Ízléses, de nem vacakolták el vele az időt! “Olvasható logó és szlogen”
 4. A legfontosabb kulcsszó az 1. menüpont A Google szereti, ha a gombra az ígéretet írjuk, hogy miről fog szólni az oldal. Nem a “kezdőlap” vagy a “főoldala” a legfontosabb kulcsszavad, ugye?
 5. Kiemelt megjelenés az időpontfoglalásnak Kitűnik a menüpontok közül a “felhívás”, hogy mit kell csinálni, ha edzeni akarsz.
 6. Készül a Blog Mindig jó látnom, amikor nem csak az értékesítésen van a hangsúly, hanem felkészül egy oldal a PR-ra is. Már kapott helyet a BLOG, amelyben megszólíthatnak olyanokat, akik nem ismerik még a módszert.
 7. Mindig az utolsó menüpont... Ez egy íratlan szabály - mindig legyen az utolsó menüpont, mert az emberek akkor is ott keresik, ha nem tudják maguknak megfogalmazni. Egyszerűen megszokás.
 8. hatékony - SEo -címsor Vágyak megjelenítése Az első benyomás nagyon helyesen a vágyaké: Olyan emberek a képen, amilyn lenni szeretnék az edzés hatására. Főcímben a 3 legfontosabb és legkeresettebb kulcsszó. Az alcím pedig sokat mondó: “Megmutatom, hogyan érj el maximális hatékonyságot…” + felhívás cselekvésre.
 9. hatékony - SEo -címsor Vágyak megjelenítése 1. Egy erős probléma - egyetértés megszerzése az első címsorban 2. pozicionálás + fénykép + bemutatkozás 3. figyelemfelkeltő nyitókérdés 1 2 2 3
 10. Jó minőségű jogtiszta fotókkal megjelenített probléma Látványos és jó minőségű képek, ismét visszaköszönnek a kulcsszavak, ráadásul címsor formájában. A szövegben is kiemelten jelennek meg a fontos részek.
 11. Ízlésesen váltakozó blokkok, sok egyetértésre törekvő szöveg 1. sztoris betét: “Ezekre a célokra én is vágytam…” + kiemelt érzelmi kulcsszavak 2. Egyetértés + még több egyetértés 3. saját - jogtiszta - profi fotó a gépről
 12. A termék maga csak most jelenik meg először Amikor megvan a vágy / probléma / és jó néhány egyetértés, akkor kezdődik a “cucc”. Részletes saját képes bemutató a termékről + hiteles ügyfél idézet.
 13. Cselekvésre buzdítás 2 igen és 1 nem leh etőséggel Ha még bizonytalan az olvasó, kérhet egy ingyenes felmérést, aki már ismeri a rendszert, kérhet egyből időpontot. Így nem csak azoknak szól az oldal, akik már képbe vannak, hogy mi az az InfraSlimX gép.
 14. Minden infó egyh elyen - Valódi Google térkép + teljes cím és tervezési lehetőség - nyitva tartás + koronavírus helyzet miatti tájékoztató - vége az oldalnak - van még kérdés?
 15. Helyes Lábléc kialakítás Rendezett jogi oldalak - Facebook Page Plugin beillesztés - azonnali tetszikelés - adatok újra (ergonómia) - ÁSZF - kötbér szerződés + Adatvédelem + Impresszum
 16. Időpontfoglalás kreatív megoldással - Rövid szabályzat a foglaláshoz - Példa edzés foglalás - mi fog történni blokk - megnyugtatás - visszahívás Egyszerű form 2 ingyenes Google táblázat mutatja a foglaltságot A háttérben 3 naptár működik egyetlen Google fiókból - 2 nyilvános - beágyazható - 1 titkos - belső használatra nevekkel Nem látható, de elengedhetetlen mögötte a pontosan megírt irányelv!
 17. A kollégák egy erre a célra készített Gmail fiókban dolgozhatnak...
 18. ...ahonnan 1 kattintás elérni az ingyenes Go ogle naptárat
 19. Inspiráló ötletek weboldal készítésh ez www.alakformalas-kardioval.hu A Websiker Mentor bemutatja Temesvári Richárd - Websiker-Mentor.hu
 20. A teljes videós elemzésért és további inspiráló ötletekért keress itt: Temesvári Richárd - Websiker Mentor A Websiker Mentor bemutatja Temesvári Richárd - Websiker-Mentor.hu
Advertisement