The strange stones

399 views

Published on

Een "happy family" Waarin uiteindelijk een aantal vreemde dingen gebeuren. Ze zoeken het wel uit maar zijn eigenlijk te druk bezig met hun kids. Veel leesplezier!

Published in: Travel, Entertainment & Humor
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
399
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
19
Actions
Shares
0
Downloads
0
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

The strange stones

 1. 1. The strange stones
 2. 2. Dit is de familie Thomas. Dit gezinnetje bestaat uit Faye en Jason, de ouders, en Brandon, hun zoontje. Faye en Jason zijn gelukkig getrouwd, Jason werkt bij de politie en Faye is huisvrouw.
 3. 3. ‘ S ochtends staat iedereen op, weer een dag zoals altijd. Jason gaat naar zijn werk en Faye verzorgt Brandon. Toch voelt Faye zich een beetje anders dan normaal maar waarom weet ze niet.
 4. 4. Jason doet een paar klusjes en vertrekt dan naar zijn werk. Hij moet werken van 9:00 uur tot 15:00 uur.
 5. 5. Terwijl Brandon slaapt gaat Faye maar even in de tuin werken. Het is tenslotte prachtig weer. Alles gaat zoals het in een gezinnetje hoort te gaan.
 6. 6. Een aantal dagen later is Brandon jarig geweest, inmiddels is hij al flink gegroeid en heeft zijn eigen kamer gekregen beneden in het huis.
 7. 7. Wanneer Brandon opstaat ziet hij iets vreemds! “Hoe kan dat hier trecht gekomen zijn?!” Hij roept: “Mam, kom snel!”
 8. 8. Een enorme ruimte steen ligt voor hem, maar hoe is het daar trecht gekomen? Er is geen schade te bekennen! Niet eens een plek op de vloer.
 9. 9. Faye bekijkt de steen goed. “Brandon, heb je toevallig vannacht ook iets gemerkt?” “Nee, niet eens een geluidje!” antwoord Brandon. Faye besluit de steen op te rapen, maar dan…
 10. 10. “ Jason, moet je kijken!” riep ze met een angstige toon in haar stem. Nadat Faye de steen oppakte ging de deur open maar geen spoor te bekennen.
 11. 11. Jason komt zo snel mogelijk naar beneden. “Wat is er aan de hand!” Faye:”Er lag een enorme ruimte steen hier in de gang, op het moment dat ik hem oppakte ging de voordeur open!” Jason kijkt haar vol verbazing aan. “Dat is onmogelijk!” “ Toch is het gebeurt, geloof je me soms niet?”
 12. 12. Brandons eerste schooldag is begonnen en hij wordt met de schoolbus naar school gebracht. Hij vindt het erg spannend maar heeft er ook veel zin in. Hij hoopt veel nieuwe vrienden te ontmoeten.
 13. 13. De krant wordt, zoals elke ochtend, netjes bezorgt. Wanneer Jason thuis komt van zijn werk neemt hij de krant mee naar binnen maar wat hij niet merkt…
 14. 14. Is dat er zodra hij omdraait wéér zo’n misterieuze steen tevoorschijn komt! En weer zonder enig spoor.
 15. 15. De volgende dag moet iedereen zich weer klaarmaken. Aan de tafel nemen Brandon en Jason de afgelopen dag door. “Brandon, hoe ging het gister op school?” vraagt Jason. “Goed, ik heb mijn eerste huiswerk meegekregen.” Jason: “zijn de kinderen in je klas aardig?” Brandon: “Ja, de meeste wel, maar is het goed als Kjell na school langs komt?” Jason: “Dat lijkt me prima, als je dan ook nog even tijd overhoud voor je huiswerk.” Brandon zucht, “Ja pap”.
 16. 16. En zoals afgesproken kijken Kjell en Brandon na school even tv en kletsen wat. Ondertussen haalt Faye de krant van vanmorgen en doet dan een vonst.
 17. 17. Ze snapt er niks van. “Weer zo’n steen!” Faye kan haar ogen niet geloven! “Maar doe ik er goed aan om dit aan Jason en Brandon te vertellen? Straks raken ze in paniek of kan Brandon niet meer slapen!” Ze besluit om deze steen te verbergen en geheim te houden.
 18. 18. Een aantal dagen later is ze zwanger! Ze is zo blij dat ze de rare gebeurtenissen van de afgelopen weken alweer vergeten is.
 19. 19. “ Echt waar?!” vraagt Jason verbaasd. “Ja, echt waar.” Jason springt bijna een gat in de lucht! Het hele gezin is blijverrast. Brandon vindt het ook heel leuk.
 20. 20. Faye is even heerlijk aan het relaxen. Dan ziet ze iets tussen de struiken…
 21. 21. Ze loopt er heen en ziet …… een trap! Het leidt naar een ondergrondse kamer. Maar wat is daar beneden?
 22. 22. Ze komt in een soort tombe. “Wat is dit toch allemaal!” Ze kijkt om zich heen. “Nog een kamer! Het is afgesloten door middel van een soort glazen muur!”
 23. 23. Er staat zelfs een bed en wasbak. “Ik denk dat hier vast nog wel mensen zullen komen want deze kamer ziet er nog niet zo oud uit!”
 24. 24. “ Nee toch! Niet wéér!” De steen weet ook nu Faye weer te vinden, maar waar komen ze toch steeds vandaan!
 25. 25. Ze besluit om het aan Jason en Brandon te vertellen. Eenmaal binnen krijgt ze enorme buikpijn. Jason brengt haar snel naar het ziekenhuis.
 26. 26. Weer een jongen! Iedereen is dol gelukkig. Hij heet Brian! Ze zal wel zien wanneer ze Jason gaat vertellen van haar vondst maar eerst nog maar even wachten.

×