Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Reztart Natural Focus Mellanmål och kostkomplement

1,569 views

Published on

Reztart Natural Focus är ett mellanmål och ett kostkomplement med enbart naturliga ingredienser och ett mycket lågt GI. Basen i produkterna är patentet NGC, Natural Glycemic Control, framforskat i samband med Lunds universitetssjukhus.

  • Login to see the comments

Reztart Natural Focus Mellanmål och kostkomplement

  1. 1. För dig som vill hålla dig skärpt hela dagen
  2. 2. Gör en reztart med ett naturligt Mellanmål ÄNTLIGEN kommer en produkt som löser det stora dilemma som så många har i dessa tider: Hur ska man orka med att prestera på topp hela arbetsdagen – utan att stoppa i sig en massa onyttigheter? Eller, om man vänder på det: Hur ska man hitta ett mellanmål som ger energi och fokus på ett helt naturligt sätt? REZTART ÄR svaret på dessa frågor. En produkt som är framforskad i samarbete med Lunds Universitetssjukhus och som inte innehåller några artificiella ingredienser. Vars effekt du känner direkt, och som håller dig mentalt pigg, mätt och belåten i tre timmar. Utan att du får onödigt högt blodsocker. Och därmed slipper du också de djupa dipparna. REZTART GÖR att du kan komplettera dina vanliga måltider med naturlig näring och energi. Med lågt GI och jämn blodsockernivå.
  3. 3. Reztart Mix – blanda själv din favorit-smoothie Multipack – ger 21 portioner Portion – 14 portionsför- packningar som är lätta att ta med sig REZTART GER DIG ett enkelt sätt att förbättra din kost, hälsa och prestationsnivå. Det låga GI-värdet i kombination med en utmärkt protein och fettbalans gör att du får energi på ett naturligt sätt som är bra för blodsockret. Du får energi utan onödigt höga blodsockertoppar. Och Reztart Natural Focus kommer i tre olika format, så du kan välja vilken produkt som passar din situation bäst. Naturligt fokus för ditt använd- ningsområde
  4. 4. Vad gör Reztart så speciellt? VI HAR ALLA läst i medierna om kritiken mot ohälsosamma mellanmål och sötningsmedel. Reztart ger dig effekten du vill ha, utan att höja blodsockret och med naturliga ingredienser.
  5. 5. SVENSKT PATENT NUMMER SE526943 En svensk forsknings- insats REZTART BYGGER PÅ ett svenskt patent, framforskat i samarbete med Lunds Universitetssjukhus av professor Stig Steen, en av världens främsta transplantationskirurger. Problemet som han och hans team ville lösa var hur man kan få näring och energi för att prestera hårt, utan att höja blodsockret och därmed få det farliga insulinsvaret som följer på varje sockertopp. Och som ger den djupa dal som kommer efter sådana toppar. De dalar som vi försöker kompensera med vår förmiddagsfika, mellanmål och snacks.
  6. 6. Över 70% tyckte att Reztart fick dem att orka mycket mer. Och de ville genast veta var produkterna gick att köpa! ONE RIVER är det nystartade företag som utvecklat Reztart-produkterna och som producerar dem. Produktutvecklingen sker i Saltsjöbaden utanför Stockholm och produktionen i Skåne och Göteborg. VI HAR OCKSÅ genom fört en stor beta-test på tre företag med högpresterande medarbetare: Aktiemäklare på stor affärsbank, advokatkontor i Stockholm och IT-konsult företag i Örebro. RESULTATET Över 70% tyckte att Reztart fick dem att orka mycket mer mentalt under hela arbetsdagen och att undvika ”dipparna”. Och de ville genast veta var produkterna gick att köpa!
  7. 7. Reztart Your Life! FÖR DRYGT ETT ÅR sedan sade tre unga, otränade killar till varandra att det vore intressant att se om man kunde gå från noll i hälsa och kondition till att klara av en triatlon. På bara ett år. Och för några veckor sedan gick de alla i mål i Ironman, Sydafrika. VI SPONSRADE deras satsning och under träningen och själva loppet använde de Reztart Natural Energy. Vi tycker att det är härligt att se att helt vanliga människor kan åstadkomma underverk. REZTART GER DIG extra energi, hjälper dig att vara fokuserad och tar bort sötsuget. Effekten är omedelbar och mättnadskänslan varar i cirka tre timmar. Främsta fördelarna med Reztart: • Ökar den mentala och fysiska prestationsförmågan • Sänker sockerberoendet • Lågt GI • Ger inga blodsockertoppar och lågt insulinsvar • Minskar hungern och ger en långsiktig och hälsosam vikthållning • Inga kemiska tillsatser, endast naturliga ingredienser • Kan ej överdoseras
  8. 8. Finns som DRYCK som BARS och som PULVERMIX för att blanda själv – multipack och portionsförpackat
  9. 9. <ul><li>Besök oss på www.reztart.se </li></ul>

×