Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Unicredit tiriac bank_bizsmscamp

360 views

Published on

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Unicredit tiriac bank_bizsmscamp

 1. 1. Ce-si doreste o banca de la o campanie de Social Media?
 2. 2. Adevarul este ca o banca in Social Media, ca sa primeasca like-uri, trebuie sa…
 3. 3. SPORT
 4. 4. PISICI
 5. 5. MANCARE
 6. 6. FLORI
 7. 7. VREME
 8. 8. Dar cand vorbim despre produse si servicii, rezultatele arata altfel.
 9. 9. PROGRAM DE REDUCERI
 10. 10. CSR / CARDURI
 11. 11. APLICATIE MOBILA
 12. 12. Nu ne putem plange. Oamenii socializeaza mai degraba cu o companie atunci cand o percep ca pe un prieten.
 13. 13. Scopul unei companii in Social Media nu este sa fie prietenul cel mai bun al omului, ci sa-i ofere rapid acestuia informatii si sprijin despre produse si servicii.
 14. 14.  Interactiune reala pe produse si servicii;  Crearea unei comunitati pe baza intereselor comune (fotbal, cultura, transport urban alternativ etc.);  Sprijin pentru clienti, fara ca acestia sa fie nevoiti sa faca un drum pana la sucursala. De aceea, UniCredit Tiriac Bank isi propune sa fie in Social Media ceea ce este si in mediul offline: o banca empatica.
 15. 15. Asa a aparut e-Sucursala. Prima sucursala a unei banci din Romania pe Facebook.  Cand am creat pagina de Facebook (martie 2012), ne-am pus intrebarea ce ne dorim sa facem cu acest canal de comunicare.  E-sucursala este pur si simplu o sucursala virtuala in care primesti raspuns in timp real de la consultantii online ai bancii.  98% dintre cei care au vizitat e-Sucursala se declara foarte multumiti de acest serviciu.
 16. 16. UniCredit este Banca Oficiala a UEFA Champions League All work and no play makes Jack a dull boy  Dar, atentie! Oamenii dau Like si se bucura alaturi de noi la fotbal si la jocuri cu premii, dar asta nu inseamna ca dupa ce campania se incheie ei raman acolo.
 17. 17. E ok sa cumperi like-uri? Nu cumperi doar like-uri. Cumperi vizibilitate. Lumea trebuie sa afle de tine. Dar nu te baza pe like-uri cand faci “assesment”. Ei nu sunt baza de oameni carora le poti comunica constant sau care sunt acolo pentru ca te considera util.
 18. 18. Si atunci? Ce vrea UniCredit Tiriac Bank de la o campanie in Social Media?  Implicare, nu doar like-uri  Interactiune prin comentarii, nu doar share-uri

×