Successfully reported this slideshow.

Te koop exclusief eigendom Ardennen

804 views

Published on

In de streek van La Roche kunnen we u een exclusief domein aanbieden. Gelegen op de helling van La Roche op een terrein van 16 are.

Op dit moment in gebruik als Bed & Breakfast. Bewoonbare oppervlakte = 330m², op 2 niveaus.

Het privatief gedeelte is ingedeeld als volgt: inkomhal met vestiaire, ingerichte keuken met ontbijthoek, toilet, berging en een gezellige leefruimte rond de open haard. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote kamers en nog een toilet.

Voor meer informatie kijk op: www.redstones.be

Published in: Real Estate
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Te koop exclusief eigendom Ardennen

  1. 1. WoningbrochureWarempage 18, 6980 te La Roche Exclusief Domein Terrein van 16 are Verwarmd Zwembad Kinderspeeltuin
  2. 2. Gedetailleerde beschrijvingIn de streek van La Roche kunnen we u een exclusief domein aanbieden.Gelegen op de helling van La Roche op een terrein van 16 are.Op dit moment in gebruik als Bed & Breakfast. Bewoonbare oppervlakte =330m², op 2 niveaus.Het privatief gedeelte is ingedeeld als volgt: inkomhal met vestiaire, ingerichtekeuken met ontbijthoek, toilet, berging en een gezellige leefruimte rond deopen haard. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote kamers en nog eentoilet.Er is een gîte die is onderverdeeld in 3 appartementen. Deze worden verhuurdaan 350 EUR/week. Elk appartement is ingedeeld met een leefruimte,ingerichte keuken, 2 slaapkamers met meerdere bedden, badkamer, terras enTUIN.De zolder is eventueel in te richten als een extra appartement om te verhuren.◦ overal dubbele beglazing◦centrale verwarming op mazout◦garage voor één wagen◦ruime parking op het domein◦verwarmd zwembad◦kinderspeeltuinDit domein is volledig ingericht en gerenoveerd in de typische Ardense stijl.Een prachtig eigendom voor wie van de natuur en de omgeving houdt.
  3. 3. Oppervlakten, maten en verdiepingenGrondoppervlakte: 16 are Woonoppervlakte: 330m² GegevensGerenoveerd: Ja Parkeerplaatsen: Ruime parkingGarage: Ja Tuin: JaBerging: Ja Terras: Ja Extra gegevensZwembad: Ja Openhaard: Ja Financieel Vraagprijs: € 325.000,--
  4. 4. Ligging•Gelegen op de helling van La Roche•Omgeven door de prachtige natuur van de Ardennen
  5. 5. Foto impressieMeer foto’s kijk op www.redstones.be
  6. 6. DankwoordNamens de verkoper(s) bedanken wij u voor uw interesse. Wenst u devoorwaarden van de aankoop te kennen of een bod uit te brengen? Aarzel nietons te contacteren. Wij staan steeds tot uw dienst.Is dit niet de woning die u zoekt? Stuur per mail uw zoekcriteria door en wijcontacteren u als eerste om een nieuw aangeboden woning te gaan bekijken.Of wenst u uw huidige woning te verkopen? Een samenwerking met onsbegint immers altijd met een vrijblijvend bezoek, gratis advies en een gratiswaardebepaling. Contacteer voor al uw vragen gerust: Erkend Vastgoedmakelaar B.I.V. 505.976 Redstones Real Estate Plantinkaai 1A 2000 Antwerpen paul@redstones.be www.redstones.be 0489 / 034 000 Paul Voerman

×