Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Exercicis proposats tema 3

 • Be the first to comment

Exercicis proposats tema 3

 1. 1.  1.Explica la diferencia entre un usuarilimitat i un usuari administrador-Limitat: Només permet les d’algunesopcions.-Administrador: Permet el control total del’equip informàtic.
 2. 2.  2. Quins usuaris poden canviar i crear laseva pròpia contrasenya?-Tant l’administrador de l’equip coml’ordinador poden canviar i crear la sevacontrasenya.
 3. 3.  3. Quants usuaris es poden crear durantel procés dinstal·lació.-Durant el procés dinstal·lació es podencrear fins i tot 5 usuaris.
 4. 4.  Podem crear un usuari el nom del qualcontingui qualsevol mena de caràcter?-No es pot crear un usuari amb qualsevolmena de caràcter, els caràcters que no espoden utilitzar són: ^[]’:;I<>+=,?*
 5. 5.  5.Quines precaucions haurem dependre a l’hora d’escollir unacontrasenya per al nostre compte?-Haurem de tenir en compte que lescontrasenyes més segures han de tenirgairebé tota mena de caràcters diferents,amb la qual cosa protegirem força bé elnostre equip. Alguns d’aquests caràcterssón: majúscules, minúscules, * . , _ / - =, etc.
 6. 6.  6. Quin és el procés d’autentificació?-El procés d’autorització per part del’usuari administrador que permet utilitzarl’ordinador, als altres usuaris.
 7. 7.  7. Quina utilitat creus que podria tenirocultar la llista d’usuaris en la pantallade benvinguda?-Ocultar la llista d’usuaris en la pantalla debenvinguda serviria per mantenir la pròpiaprivacitat de saber quines persones utilitzal’ordinador.
 8. 8.  8.Quin ús li donaries al compte d’invitat?-El compte d’invitat és bastant útil quan elnostre equip el faran servir altres personesque seran els nous usuaris de l’equip.
 9. 9.  9. Què succeeix si en esborrar un usuari lidiem que no esborri la informacióassociada a aquest usuari?-Es crea una carpeta en el nostre escriptoriamb el nom de l’usuari anteriormentesborrat, i a dins es trobará tota lainformació d’aquest usuari.
 10. 10.  10.Quina combinació de teclesempraries per canviar ràpidamentd’usuaris?-La combinació de tecles que emprariaper canviar ràpidament d’usuari seria lasegüent: [Windows + I].

  Be the first to comment

  Login to see the comments

 • RalucaVonicaG

  May. 17, 2013

Views

Total views

182

On Slideshare

0

From embeds

0

Number of embeds

2

Actions

Downloads

2

Shares

0

Comments

0

Likes

1

×