Регистрация на ЕООД от Profirms.bg

342 views

Published on

Published in: Business
1 Comment
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
342
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
3
Actions
Shares
0
Downloads
3
Comments
1
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Регистрация на ЕООД от Profirms.bg

  1. 1. Какво е ЕООД?  Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД) е дружество, което се регистрира от едно лице, което отговаря за задълженията на дружеството с дяловата си вноска в капитала.
  2. 2. Какво е ЕООД?  Едноличното ООД е капиталово дружество, чийто капитал е разделен на дялове, като кредиторите не могат да се удовлетворяват от личното имущество на едноличния собственик на капитала.
  3. 3. Кой може да регистрира ЕООД?  ЕООД може да се регистрира от всяко дееспособно лице (18 г.), друго търговско дружество или организация с нестопанска цел. Едноличният собственик на капитала управлява и представлява фирмата лично или чрез определен от него управител.
  4. 4. Какво Ви предлагаме?  Услугата по регистрация на ЕООД е изцяло завършена и не прави изключение от останалите. Profirms.bg изготвя цялата необходима документация, съветва Ви по теми, по които имате въпроси, входира документите по електронен път и плаща вместо Вас държавната такса, която влиза в крайната цена.
  5. 5. Какво Ви предлагаме?  От Вас се изискват 15-20 мин., за да се заверят нотариално някои от документите и да откриете банкова сметка за внасяне на капитала, с който сте решили да започнете. И на двете места ще бъдете придружени от наш служител.
  6. 6. Какво Ви предлагаме?  Регистрацията на ЕООД отнема 3 до 5 дни в зависимост от натовареността на служителите в Агенцията. Ние подготвяме документите в деня, в който сте ни потърсили.
  7. 7.  Уважаеми клиенти, екипът на Profirms.bg гарантира за високото качество на предлаганите услуги с възможността да получите парите си обратно в случай, че услугата, за която сте ни потърсили не бъде изпълнена според предварителната уговорка.
  8. 8. Контакти  За повече информация посетете нашия уебсайт www.profirms.bg, страницата ни във facebook – facebook.com/profirms или страницата ни в Google+.

×