Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

ProCom CMADFI 2016

2,293 views

Published on

ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry mukana CMADFI-tapahtumassa 2016! #cmadfi #procomry #viestintä

Published in: Business
  • Login to see the comments

ProCom CMADFI 2016

  1. 1. ProCom yhdistää viestinnän ammattilaiset!
  2. 2. Suomen suurin viestinnän ammattilaisten verkosto. 2800 jäsentä! Riippumaton toimija, joka vastaa viestintäalan säännöistä ja eettisistä ohjeista. Kehitämme ja kouluttamme jäsenistöämme maksuttomissa jäsentapahtumissa sekä koulutuksissaTeemme tutkimuksia ja julkaisuja. Puhumme veistintäalan puolesta mediassa ja yhteiskunnallisissa hankkeissa.
  3. 3. Viestinnän eettiset ohjeet Avoimuus ja vuorovaikutteisuus Vaikuttava viestintä perustuu jatkuvaan vuorovaikutukseen sidosryhmien ja yleisöjen kanssa sekä omien sidonnaisuuksien läpinäkyvyyteen. Rehellisyys Ammattimainen ja vaikuttava viestintä on aina totuudenmukaista. Luotettavuus Luottamus on toimivien sidosryhmäsuhteiden perusta. Arvostus Ammattimaisuuteen kuuluu oman osaamisen kehittäminen ja kyky osoittaa arvostusta sekä oman että muiden alojen ammattilaisia kohtaan.
  4. 4. ProCom kouluttaa – livenä ja verkossa Digitaalinen viestintä Muutos- johtaminen ja viestintä Viestintä ja henkilöstön kehittäminen
  5. 5. Eveliina Kujansuu, päällikkö, koulutus ja projektit Minna-Liisa Nurmilaakso, viestintäpäällikkö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry (09) 135 7774, procom@procom.fi www.procom.fi, www.viestijat.fi

×