SlideShare a Scribd company logo
1 of 5
Download to read offline
Scanned by TapScanner
Scanned by TapScanner
Scanned by TapScanner
Scanned by TapScanner
Scanned by TapScanner

More Related Content

More from Portalb.mk

More from Portalb.mk (20)

Vendimi i Gjykatës Administrative për kompetencat e gjimnazit "Kiril Pejçinov...
Vendimi i Gjykatës Administrative për kompetencat e gjimnazit "Kiril Pejçinov...Vendimi i Gjykatës Administrative për kompetencat e gjimnazit "Kiril Pejçinov...
Vendimi i Gjykatës Administrative për kompetencat e gjimnazit "Kiril Pejçinov...
 
Kërkesat dhe lutja e studentëve për siguri në Fakultetin e Shkencave Natyrore...
Kërkesat dhe lutja e studentëve për siguri në Fakultetin e Shkencave Natyrore...Kërkesat dhe lutja e studentëve për siguri në Fakultetin e Shkencave Natyrore...
Kërkesat dhe lutja e studentëve për siguri në Fakultetin e Shkencave Natyrore...
 
Ankesa e Portalbit ndaj Higjienës Komunale Shkup
Ankesa e Portalbit ndaj Higjienës Komunale ShkupAnkesa e Portalbit ndaj Higjienës Komunale Shkup
Ankesa e Portalbit ndaj Higjienës Komunale Shkup
 
Suad Bajrami.pdf
Suad Bajrami.pdfSuad Bajrami.pdf
Suad Bajrami.pdf
 
Kërkesa për qasje të lirë tek informatat me karakter publik
Kërkesa për qasje të lirë tek informatat me karakter publikKërkesa për qasje të lirë tek informatat me karakter publik
Kërkesa për qasje të lirë tek informatat me karakter publik
 
Договор за закуп со НОНЕ КОМЕРЦ.pdf
Договор за закуп со НОНЕ КОМЕРЦ.pdfДоговор за закуп со НОНЕ КОМЕРЦ.pdf
Договор за закуп со НОНЕ КОМЕРЦ.pdf
 
Marrëveshja për qira e MEGA LTD SH.P.K. dhe Ndërmarrja Publike për Menaxhim m...
Marrëveshja për qira e MEGA LTD SH.P.K. dhe Ndërmarrja Publike për Menaxhim m...Marrëveshja për qira e MEGA LTD SH.P.K. dhe Ndërmarrja Publike për Menaxhim m...
Marrëveshja për qira e MEGA LTD SH.P.K. dhe Ndërmarrja Publike për Menaxhim m...
 
Aktvendim për ndarjen e mjeteve financiare për organizata dhe projekte nga Ko...
Aktvendim për ndarjen e mjeteve financiare për organizata dhe projekte nga Ko...Aktvendim për ndarjen e mjeteve financiare për organizata dhe projekte nga Ko...
Aktvendim për ndarjen e mjeteve financiare për organizata dhe projekte nga Ko...
 
04. Predlog-Odluka meguopstinska O. Chair-Cvetan Dimov.doc
04. Predlog-Odluka meguopstinska O. Chair-Cvetan Dimov.doc04. Predlog-Odluka meguopstinska O. Chair-Cvetan Dimov.doc
04. Predlog-Odluka meguopstinska O. Chair-Cvetan Dimov.doc
 
Propozim-ligji për shkollat e mesme të bashkësive fetare
Propozim-ligji për shkollat e mesme të bashkësive fetarePropozim-ligji për shkollat e mesme të bashkësive fetare
Propozim-ligji për shkollat e mesme të bashkësive fetare
 
Vendimi i Higjienës Komunale Shkup për publikimin e listës me emrat dhe mbiem...
Vendimi i Higjienës Komunale Shkup për publikimin e listës me emrat dhe mbiem...Vendimi i Higjienës Komunale Shkup për publikimin e listës me emrat dhe mbiem...
Vendimi i Higjienës Komunale Shkup për publikimin e listës me emrat dhe mbiem...
 
Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi ka miratuar mendim me të cilën ka kon...
Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi ka miratuar mendim me të cilën ka kon...Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi ka miratuar mendim me të cilën ka kon...
Komisioni për Mbrojtje nga Diskriminimi ka miratuar mendim me të cilën ka kon...
 
Vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri tek Inf...
Vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri tek Inf...Vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri tek Inf...
Vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e të Drejtës për Qasje të Lirë deri tek Inf...
 
Emri i të punësuarve në Higjienën komunale që nuk u janë vazhduar kontratat
Emri i të punësuarve në Higjienën komunale që nuk u janë vazhduar kontratatEmri i të punësuarve në Higjienën komunale që nuk u janë vazhduar kontratat
Emri i të punësuarve në Higjienën komunale që nuk u janë vazhduar kontratat
 
Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...
Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...
Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...
 
Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...
Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...
Lista e marrëveshjeve dhe memorandumeve të nënshkruara mes Maqedonisë së Veri...
 
Konkursi për kontrollues të fluturimit, MNAV
Konkursi për kontrollues të fluturimit, MNAVKonkursi për kontrollues të fluturimit, MNAV
Konkursi për kontrollues të fluturimit, MNAV
 
Propozim-vendim për themelimin e shoqërisë tregtare “ELEKTRO TETOVA“ SHPKPV
Propozim-vendim për themelimin e shoqërisë tregtare “ELEKTRO TETOVA“ SHPKPVPropozim-vendim për themelimin e shoqërisë tregtare “ELEKTRO TETOVA“ SHPKPV
Propozim-vendim për themelimin e shoqërisë tregtare “ELEKTRO TETOVA“ SHPKPV
 
Letër Komunës - Social Cultural Space Tetova
Letër Komunës - Social Cultural Space TetovaLetër Komunës - Social Cultural Space Tetova
Letër Komunës - Social Cultural Space Tetova
 
Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Tetovës dhe Space Tetova
Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Tetovës dhe Space TetovaMemorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Tetovës dhe Space Tetova
Memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Tetovës dhe Space Tetova
 

Recently uploaded

Crime Detection/Prevention and Narco-Analysis Test
Crime Detection/Prevention and Narco-Analysis TestCrime Detection/Prevention and Narco-Analysis Test
Crime Detection/Prevention and Narco-Analysis Test
AJAYPRATAPSINGHTOMAR2
 

Recently uploaded (20)

Starbucks Corp. v. Sardarbuksh Coffee Co.
Starbucks Corp. v. Sardarbuksh Coffee Co.Starbucks Corp. v. Sardarbuksh Coffee Co.
Starbucks Corp. v. Sardarbuksh Coffee Co.
 
Streamline Legal Operations: A Guide to Paralegal Services
Streamline Legal Operations: A Guide to Paralegal ServicesStreamline Legal Operations: A Guide to Paralegal Services
Streamline Legal Operations: A Guide to Paralegal Services
 
Trending Topics in ITC Litigation with Knobbe Martens
Trending Topics in ITC Litigation with Knobbe MartensTrending Topics in ITC Litigation with Knobbe Martens
Trending Topics in ITC Litigation with Knobbe Martens
 
(Hamad khadam ) ENGLISH LEGAL 2.0.docx
(Hamad khadam )   ENGLISH LEGAL 2.0.docx(Hamad khadam )   ENGLISH LEGAL 2.0.docx
(Hamad khadam ) ENGLISH LEGAL 2.0.docx
 
Supreme Court Regulation No. 3 of 2023 on Procedure for Appointment of Arbitr...
Supreme Court Regulation No. 3 of 2023 on Procedure for Appointment of Arbitr...Supreme Court Regulation No. 3 of 2023 on Procedure for Appointment of Arbitr...
Supreme Court Regulation No. 3 of 2023 on Procedure for Appointment of Arbitr...
 
IRDA role in Insurance sector in India .pptx
IRDA role in Insurance sector in India .pptxIRDA role in Insurance sector in India .pptx
IRDA role in Insurance sector in India .pptx
 
Sedition Offences against Property 20-5-2024.pptx
Sedition  Offences against Property 20-5-2024.pptxSedition  Offences against Property 20-5-2024.pptx
Sedition Offences against Property 20-5-2024.pptx
 
File Taxes Online Simple Steps for Efficient Filing.pdf
File Taxes Online Simple Steps for Efficient Filing.pdfFile Taxes Online Simple Steps for Efficient Filing.pdf
File Taxes Online Simple Steps for Efficient Filing.pdf
 
Embed-6 (1).pdfc p;p;kdk[odk[drskpokpopo
Embed-6 (1).pdfc p;p;kdk[odk[drskpokpopoEmbed-6 (1).pdfc p;p;kdk[odk[drskpokpopo
Embed-6 (1).pdfc p;p;kdk[odk[drskpokpopo
 
TTD - PPT on social stock exchange.pptx Presentation
TTD - PPT on social stock exchange.pptx PresentationTTD - PPT on social stock exchange.pptx Presentation
TTD - PPT on social stock exchange.pptx Presentation
 
Crime Detection/Prevention and Narco-Analysis Test
Crime Detection/Prevention and Narco-Analysis TestCrime Detection/Prevention and Narco-Analysis Test
Crime Detection/Prevention and Narco-Analysis Test
 
How Can an Attorney Help With My Car Accident Claim?
How Can an Attorney Help With My Car Accident Claim?How Can an Attorney Help With My Car Accident Claim?
How Can an Attorney Help With My Car Accident Claim?
 
HOW LAW FIRMS CAN SUPPORT MILITARY DIVORCE CASES
HOW LAW FIRMS CAN SUPPORT MILITARY DIVORCE CASESHOW LAW FIRMS CAN SUPPORT MILITARY DIVORCE CASES
HOW LAW FIRMS CAN SUPPORT MILITARY DIVORCE CASES
 
Does Apple Neurotechnology Patents Go To Far?
Does Apple  Neurotechnology Patents Go To Far?Does Apple  Neurotechnology Patents Go To Far?
Does Apple Neurotechnology Patents Go To Far?
 
Dabholkar-matter-Judgement-1.pdfrefp;sdPp;
Dabholkar-matter-Judgement-1.pdfrefp;sdPp;Dabholkar-matter-Judgement-1.pdfrefp;sdPp;
Dabholkar-matter-Judgement-1.pdfrefp;sdPp;
 
CHP 5 OF OFFENCES AGAINST WOMEN AND CHILDREN.pptx
CHP 5 OF OFFENCES AGAINST WOMEN AND CHILDREN.pptxCHP 5 OF OFFENCES AGAINST WOMEN AND CHILDREN.pptx
CHP 5 OF OFFENCES AGAINST WOMEN AND CHILDREN.pptx
 
Mergers and Acquisitions in Kenya - An explanation
Mergers and Acquisitions in Kenya - An explanationMergers and Acquisitions in Kenya - An explanation
Mergers and Acquisitions in Kenya - An explanation
 
Embed-1-4.pdf Decision of the High Court
Embed-1-4.pdf Decision of the High CourtEmbed-1-4.pdf Decision of the High Court
Embed-1-4.pdf Decision of the High Court
 
REVIVING OUR STAR GOD IMAGES FROM MARRYING OUR 4 HOLY LAWS OF STAR GODS
REVIVING OUR STAR GOD IMAGES FROM MARRYING OUR 4 HOLY LAWS OF STAR GODSREVIVING OUR STAR GOD IMAGES FROM MARRYING OUR 4 HOLY LAWS OF STAR GODS
REVIVING OUR STAR GOD IMAGES FROM MARRYING OUR 4 HOLY LAWS OF STAR GODS
 
Rights of Consumers under Consumer Protection Act, 1986.
Rights of Consumers under Consumer Protection Act, 1986.Rights of Consumers under Consumer Protection Act, 1986.
Rights of Consumers under Consumer Protection Act, 1986.
 

Kontrata mes Komunës së Tetovës dhe kompanisë për sanimin e rrugëve