Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
PRIJEVOD elektroničke poruke iz Finske, 14. 3. 2011.Pozdrav!Hvala na vašoj elektroničkoj poruci. Lijepo je opet primiti po...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

PRIJEVOD elektroničke poruke iz Finske, 14. 3. 2011.

1,911 views

Published on

Naslov: PRIJEVOD elektroničke poruke iz Finske, 14. 3. 2011.

Marlena Bogdanović, učiteljica razredne nastave
OŠ Tučepi, Tučepi

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

PRIJEVOD elektroničke poruke iz Finske, 14. 3. 2011.

  1. 1. PRIJEVOD elektroničke poruke iz Finske, 14. 3. 2011.Pozdrav!Hvala na vašoj elektroničkoj poruci. Lijepo je opet primiti poruku od vas! Odlične su vam slikes vašeg velikog školskog karnevala, kao i vaši crteži! :-)Prošli tjedan smo svi bili na odmoru, imali smo jedan tjedan zimskog godišnjeg odmora.Danas sam pitala moje učenike što su radili za vrijeme praznika. Neki su posjetili djedove ibake i drugu rodbinu, neki su otišli na skijališta sa svojim obiteljima dok su neki išli u prirodu ipekli kobasice na otvorenoj vatri u šumi ili uz rijeku. Drugi su jednostavno ostali kod kuće iopuštali se. Ja sam radila cijeli tjedan kao instruktor skijanja u Ylläs skijalištu - to je moj hobi.Vrijeme je bilo super, sunce je sijalo, na samo par stupnjeva ispod nule. Prije tri tjedna smoimali rekord ispod nule, najhladnije vrijeme do sada ove zime, -38 C. Jedan od mojih učenikaje rekao kako je njihov termometar pokazao -42 C. To je bio vrlo hladan dan, ali ipak, neki oddječaka htjeli su ići van i igrati nogomet. I oni su i otišli!Tjedan dana prije zimskog odmora imali smo natjecanje u našoj školi: skulpture od snijega.Ideja je bila da svaki razred napravi skulpturu od velikih snježnih kocaka. Tema je bila"Prijateljstvo". Na početku su moji učenici nacrtali plan na papir i onda su išli vani izrađivatiskulpture. Moj je četvrti razred dobio treću nagradu. Oni su izradili stolicu u obliku srca, nakoju možete sjesti sa svojim prijateljem. U prilogu šaljem slike naše „stolice prijateljstva".Ugodan tjedan i ostanimo u kontaktu!

×