437 Facebook

1,313 views

Published on

Marta Bracko; OŠ Veliki Bukovec

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,313
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
1,057
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

437 Facebook

  1. 1. Marta Bračko
  2. 2. * Facebook je društvena mreža.* Omogućuje nam brzo i lako komuniciranje i razmjenjivanje informacija s prijateljima, obitelji i rodbinom.
  3. 3. * Mnoga se djeca koriste Facebookom* Facebook može biti koristan, ali i opasan. Nikad se ne zna što se može dogoditi.* Moramo biti vrlo oprezni.
  4. 4. *
  5. 5. * Potrebno je složiti si postavke privatnosti.* Ne smijemo prihvaćati za prijatelje osobe koje ne poznamo.* Opasno je sastati se sa osobom koju smo upoznali preko Facebooka, jer oni se mogu predstaviti da su vam prijatelji, a zapravo imaju opasne namjere.
  6. 6. * Moguće je da primimo prijeteće poruke, u tom slučaju trebamo reći roditeljima ili nekoj starijoj i zajedno donijeti odluku što treba napraviti.* Nije poželjno pisati velikim tiskanim slovima jer tada osoba s kojom se dopisujemo ima osjećaj kao da vičemo.* Ne smijemo vrijeđati druge osobe i stavljati neprimjerene sadržaje.
  7. 7. * Sigurnost je na prvom mjestu.* Ne činite drugima ono što ne želite da drugi čine vama!* Potrebno je biti vrlo pažljiv jer ništa nije onako kako izgleda.
  8. 8. Animaciju izradila:Marta Bračko

×