264 klara nensi_internet

1,032 views

Published on

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
1,032
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
715
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

264 klara nensi_internet

 1. 1. SIGURNOST NA INTERNETU UZIVANA I MARIJU  Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 2. 2. Marija želi napraviti svoj profil na facebook-u, no još nije suočena sa opasnostima koji vrebaju na internetu. U tome će joj pomoći njezin prijatelj Ivan! Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 3. 3. Ivane, možeš Naravno li mi reći koje Marija, sve su prednosti a ti piše na koji nedostatci laptopu interneta?! PREDNOSTI NEDOSTATCI -Izvor zabave -pedofili -brza -hakeri komunikacija -izloženost -brza neprimjerenim dostupnost sadržajima informacijaPREDNOSTI I NEDOSTATCI Klara Žakić i Nensi Živković,INTERNETA  veljača 2013.
 4. 4. KAKO SE KORISTITI INTERNETOM  Ništa lakše,Ivane, a kako samo pročitaj se pravilno što piše na laptopu i sve koristiti će ti biti jasno internetom? KAKO SE PRAVILNO KORISTITI INTERNETOM? -Nikome ne daj svoje osobne informacije -nikome ne daj svoju lozinku osim roditeljima -I na internetu poštuj pravila ponašanja kao i u svakodnevnom životu! Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 5. 5. ANONIMNOST Od nekoga sam čula pojam Nemaanonimnost problema. Što je to? objasnit ću ti… ANONIMNOST -Glavna karakteristika interneta -koriste se nadimci koje posjetitelji sami izaberu Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 6. 6. Ivane je li to Ne, to nije sve,sve što trebam dat ću ti još znati o savjeta o sigurnosti na internetu? sigurnosti na internetu SAVJETI… -oprez sa slikama -ako se na nekim tvojim slikama može prepoznati tvoje lice onda si u opasnosti!!! Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 7. 7. ZAKLJUČAK I na krajuzaključak ZAKLJUČAK -naučili smo kako se ponašati na internetu -koje su prednosti i nedostatci -što je anonimnost? Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 8. 8. PONOVIMO  MARIJA PITA •Nabroji prednosti i nedostatke interneta! POMOĆ Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 9. 9. Ivane, možeš Naravno li mi reći kojeMarija, sve su prednosti a ti piše na koji nedostatci laptopu interneta?! PREDNOSTI NEDOSTATCI -Izvor zabave -pedofili -brza -hakeri komunikacija -izloženost -brza neprimjerenim dostupnost sadržajima informacija Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 10. 10. MARIJA PITA •Smijemo li prijateljma davati lozinke od vaših privatnih stvari? POMOĆKlara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 11. 11. Ništa lakše,Ivane, a kako samo pročitaj se pravilno što piše na laptopu i sve koristiti će ti biti jasno internetom? KAKO SE PRAVILNO KORISTITI INTERNETOM? -Nikome ne daj svoje osobne informacije -nikome ne daj svoju lozinku osim roditeljima -I na internetu poštuj pravila ponašanja kao i u svakodnevnom životu! Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 12. 12. MARIJA PITA •Smijemo li stavljati svoje slike ako se na njima može prepoznati vaše lice? POMOĆKlara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 13. 13. Ivane je li to Ne, to nije sve,sve što trebam dat ću ti još znati o savjeta o sigurnosti na internetu? sigurnosti na internetu SAVJETI… -oprez sa slikama -ako se na nekim tvojim slikama može prepoznati tvoje lice onda si u opasnosti!!! Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.
 14. 14. Evo Marija sad smo naučili i provjerili svoje znanje o sigurnosti na Hvala ti internetu i sad možeš Ivane. Ne bih sama bez problema pristupiti facebook-u uspjela bez tvoje pomoćiTO BI BILO SVE OD IVANA I MARIJE  Klara Žakić i Nensi Živković, veljača 2013.

×