Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Viestintä-Pirittan esittely ja CMAD 2018

430 views

Published on

Viestintä-Piritta on viestintään keskittyvä asiantuntijatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen tukea, koulutusta ja analyyttista apua viestinnän, verkkoviestinnän ja sosiaalisen median aihepiirien tiimoilta. Koulutamme henkilöstöä, johtajia ja viestijöitä, autamme hiomaan viestinnän ja somen strategioista tavoitteellisia, toimimme julkishallinnon organisaatioiden, järjestöjen ja oppilaitosten parissa sekä jaamme asiantuntijuuttamme verkossa, somessa, koulutuksissa, webinaareissa ja seminaareissa. Vuonna 2018 meitä on yhteensä 9: Piritta ja Heidi yrityksen ydintekijöinä, lisäksi kouluttajamme sekä bloggarimme.

Viestintä-Piritta toimii myös vuonna 2018 CMAD-tapahtuman kahvituntisponsorina. Tämä esitys on kahvituntisponsorien esittelyä varten tehty yhteenveto yrityksestä. Jos olet kiinnostunut siitä, mitä yrityksemme tekee ja ketä toiminnassamme on mukana, selaa ihmeessä esityksen alkudiat läpi.

  • Login to see the comments

  • Be the first to like this

Viestintä-Pirittan esittely ja CMAD 2018

  1. 1. Viestintä-Piritta CMAD - kahvituntisponsori 22.1.2018 #viestintäpiritta 
 www.viestintapiritta.fi
  2. 2. + Helmi + Susanna
  3. 3. Palveluitamme Asiantuntija ja johtaja somessa -koulutukset Some-strategiat ja nykytila-analyysit: konsultaatiot ja kehittämistyöpajat Some-linjaukset organisaatiolle Viestinnän suunnittelu, mittaaminen ja raportointi: tuki ja analyysit Blogikoulutukset: blogi organisaatiolle ja blogin kirjoittaminen Verkkokirjoittamisen koulutukset: luennot ja käytännön työpajat Verkkosivu-uudistusten konsultointi: pohjatyöt, uudistustyön ohjaus ja tuki Tapahtumaviestinnän tuki verkkoon ja someen (ennen, aikana, jälkeen) Yhteisömanagerointi ja mediakasvatusluennot Koulutukset, webinaarit, etätuki ja työpajat
  4. 4. Mitä yhteisömanagerin työ on? Keräämme CMADissa 2018 yhteisömanagerien 
 näkemyksiä siitä, mitä työnne on tänä päivänä.
 Vastaa Twitterissä hashtageilla #viestintäpiritta #yhteisömanageri
 
 Eniten reaktioita Twitterissä 22.1.18 klo 15.55 mennessä saanut vastaus kysymykseen voittaa yllätyspalkinnon, joka on noudettavissa ständiltämme.
  5. 5. Mail:  www:  Blogi:  Facebook:  LinkedIn:  Twitter:  Slideshare:  Pinterest: Storify: Soita minulle: Ota yhteyttä! piritta@viestintapiritta.fi www.viestintapiritta.fi www.viestintapiritta.fi/blogi www.facebook.com/viestintapiritta fi.linkedin.com/in/pirittaseppala  @Piritta www.slideshare.net/Piritta www.pinterest.com/pirittas/ www.storify.com/Piritta +358 400 622 046 Periscope: @viestintapiritta Instagram: @viestintapiritta

×