Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Order aanname rolcontainers: bij de standplaats staat aangegeven welke containertypes er bij de betreffende relatie staan.
Op het scherm met bij ‘afroep plannen’ komt er een staatje met data, waarop de container volgens de routeplanning geledigd...
Als een lediging afwijkt van een vast route dan kan in het scherm ‘afroep lediging’ worden geselecteerd om daarna een will...
In dit scherm kan een datum voor een extra ledigingen worden ingegeven (naast de vaste ledigingsdagen).
Als eventuele afroep en extra ledigingen zijn aangemaakt, moet de route worden gegenereerd.
Na het genereren van de orders, staan de ledigingen in de planning.
Ongeplande orders die in het onderst deel van het scherm staan, kunnen naar de juiste wagen (in het bovenste gedeelte van ...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Afzet-, rol- en minicontainers inplannen met PB-Rolcontainer van PieterBas

416 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Afzet-, rol- en minicontainers inplannen met PB-Rolcontainer van PieterBas

  1. 1. Order aanname rolcontainers: bij de standplaats staat aangegeven welke containertypes er bij de betreffende relatie staan.
  2. 2. Op het scherm met bij ‘afroep plannen’ komt er een staatje met data, waarop de container volgens de routeplanning geledigd zal worden.
  3. 3. Als een lediging afwijkt van een vast route dan kan in het scherm ‘afroep lediging’ worden geselecteerd om daarna een willekeurige datum in te geven.
  4. 4. In dit scherm kan een datum voor een extra ledigingen worden ingegeven (naast de vaste ledigingsdagen).
  5. 5. Als eventuele afroep en extra ledigingen zijn aangemaakt, moet de route worden gegenereerd.
  6. 6. Na het genereren van de orders, staan de ledigingen in de planning.
  7. 7. Ongeplande orders die in het onderst deel van het scherm staan, kunnen naar de juiste wagen (in het bovenste gedeelte van het scherm) worden gesleept. Nadat de route correct is, kan er een routelijst geprint worden (* is een afroeplediging of extra lediging.

×