Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Tervetuloa The Family Tree Hua Hin, Thailand

2,527 views

Published on

Tervetuloa Family Tree -kauppaan!

Erikoiskauppamme noudattaa Reilun Kaupan periaatteita. Ostamme tuotteemme suoraan paikallisilta tuottajilta, ympäristöön keskittyviltä projekteilta ja erityisiltä thai-tailteilijoilta. Tällä tavoin voimme olla mukana tukemassa, että perinteinen thaimaalainen käsityö ja taide säilyy elävänä.

Samalla tahdomme varmistaa, että Thaimaan maaseudun ja kaupunkien köyhtyneen kansanosan artisaanit saavat reilun korvauksen työstään. Tuottajiamme ovat myös naisten osuuskunnat ja eräät nuorten projektit. Osa tuloista menee puunistutusprojektiimme.

Tuotteissamme on mm. luonnonmukaisin värein värjättyjä silkkituotteita, thaikulttuuria kuvaavia maalauksia sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja laukkuja ja koruja.
Jokainen asiakas auttaa istuttaa puun.

Olemme pahoillamme ettemme puhu suomen kieltä, mutta ole tervetullut ja katsele vapaasti ympärillesi. Autamme parhaan kykymme mukaan.

The Family Tree
7 Naresdumri Road,
Hua Hin.
Prachuab Khirikhan,
Thailand 77110.

+66 (0) 32 511 716

premruethai.t@familytree-huahin.com

www.familytree-huahin.com

Published in: Travel, Business
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Tervetuloa The Family Tree Hua Hin, Thailand

  1. 1. Tervetuloa Family Tree kauppaan!
  2. 2. Erikoiskauppamme noudattaa Reilun Kaupan periaatteita. Ostamme tuotteemme suoraan paikallisilta tuottajilta, ympäristöön keskittyviltä projekteilta ja erityisiltä thai-tailteilijoilta. Tällä tavoin voimme olla mukana tukemassa, että perinteinen thaimaalainen käsityö ja taide säilyy elävänä.
  3. 3. Samalla tahdomme varmistaa, että Thaimaan maaseudun ja kaupunkien köyhtyneen kansanosan artisaanit saavat reilun korvauksen työstään. Tuottajiamme ovat myös naisten osuuskunnat ja eräät nuorten projektit. Osa tuloista menee puunistutusprojektiimme.
  4. 4. Tuotteissamme on mm. luonnonmukaisin värein värjättyjä silkkituotteita, thaikulttuuria kuvaavia maalauksia sekä kierrätysmateriaaleista valmistettuja laukkuja ja koruja. Jokainen asiakas auttaa istuttaa puun. Olemme pahoillamme ettemme puhu suomen kieltä, mutta ole tervetullut ja katsele vapaasti ympärillesi. Autamme parhaan kykymme mukaan.
  5. 5. Thai government Green initiatives Inspired, independent, Great work green hearted artisans By NGOs
  6. 6. Tervetuloa Family Tree!!
  7. 7. www.familytree-huahin.com The Family Tree 7 Naresdamri Road, Hua Hin, Thailand, 77110. Premruethai.t@familytree-huahin.com Tel / Fax +66 (0) 32 511 716 Mobile: +66 (0) 81 809 5083 Open 10.00 – 22.00 Daily

×