Toegevoegde waarde ICTNN

695 views

Published on

Ontmoeting verleidkundige tgv de nieuwjaarsreceptie van de branchevereniging ICT NN

0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
695
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
42
Actions
Shares
0
Downloads
22
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide
 • Toegevoegde waarde ICTNN

  1. 2. Sinds 14 november 2006: <ul><li>s </li></ul>Oprichtster van een award winning institute !!
  2. 3. Moeder van drie zonen & levenspartner Moede
  3. 4. Verleidkunde! Wat is dat nou weer?
  4. 5. Prikkelend Authentiek Creatief Gepassioneerd Speels Waarden Verleidkundig Instituut : Eigenzinnig Onorthodox Plezierig
  5. 6. Van de ratio naar de zin…
  6. 7. Wat wil jij betekenen in 2007 ?
  7. 8. De eerste keer… ICT! ICT? Wat betekende ICT ook alweer? Informatie Communicatie Technologie
  8. 9. Wat liet jij achter in 2006?
  9. 10. Wat dachten jullie van een andere betekenis in 2007… Bijvoorbeeld: Inspireren Creatief zijn Toevoegen Wat dachten jullie van een andere betekenis in 2007….
  10. 11. Inspireren : gebruik je eigen passie om te b(l)oeien
  11. 12. Mijn passie: Argentijnse tango
  12. 13. Mijn passie Wat is jouw passie? Vertel!
  13. 14. E r was eens een koning. Het was een wijze koning. De koning regeerde over een land dat vol zat met kansen en mogelijkheden. Werkelijk, het land was ermee bezaaid maar ze hielden veel van spelletjes. Vooral verstoppertje, dat vonden ze leuk. In alle hoeken en gaten lagen de kansen en mogelijkheden stilletjes te wachten totdat iemand ze zou vinden. Want gevonden worden wilden ze maar al te graag. De koning loofde een beloning uit voor degene die kansen en mogelijkheden bij hem kwam brengen. Want de koning was liever lui dan moe. De koning was ook niet zo goed in het leggen van verbindingen. Ook daar loofde hij beloningen voor uit. Hoge beloningen! Voor iedereen die zo creatief was de kansen en mogelijkheden te vinden en met elkaar te verbinden….
  14. 15. Een idee van de verleidkundige voor een toegevoegde waarde van ICT bedrijven in Noord Nederland
  15. 16. In het noorden van Nederland hebben publieke en private partijen hun handen ineengeslagen om de energie-activiteiten in Noord-Nederland uit te laten groeien tot een cluster van nationale en internationale betekenis. Uitdaging Hoe kunnen noordelijke overheden, kennis-instellingen en bedrijfsleven de energie-economie in Noord-Nederland ondersteunen? Kansen & mogelijkheden voor ICT vereniging NN!! Noord-Nederland omgetoverd tot Energy Valley
  16. 17. Even samen brainstorm over het toevoegen van duur-zame waarde aan de diensten van ICT bedrijven in NN Hoe kunnen ICT bedrijven hun klanten op prikkelende en plezierige wijze uitnodigen een bijdrage leveren aan de versterking van de duurzame Energy Valley propositie in NN?
  17. 18. Wat wil jij betekenen in 2007 ?
  18. 19. Verleid jezelf vooral de zin te prikkelen van mensen in je werkomgeving !
  19. 20. De zin van ’AteMarketing’ Ik weet zeker dat het opnieuw een geweldig event gaat worden. En let op mijn woorden, volgend jaar starten ze de TINE niet zonder ons. Aan het werk en haal de klanten naar Friesland! Beste collega’s, Ze zeggen wel eens ‘praatjes vullen geen gaatjes’ maar het is ons weer gelukt om Friesland te vertegenwoordigen tijdens de TINE! Ja maar… hoe moet dan nou straks zonder Ate? Wie moet volgend jaar het geld uit de zakken van de Amsterdammers lullen?
  20. 21. GRRRR, Laten we wél met elkaar afspreken dat er meer actie moet komen in de vereniging! Anders stapt Erik weer op! Erik neemt het roer van Ate over! De nieuwe kapitein! APPLAUS voor deze dappere mannen!!!!
  21. 22. Een inspirerend en betekenisvol 2007!

  ×