Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cele 7 chakre

277 views

Published on

Exista 7 chakre majore sau centre de energie in corpul nostru, fiecare fiind in corespondenta cu frecventa vibrationala de o anumita culoare din Univers, influentandu-ne la nivel emotional, spiritual si la nivelul starii de bine. Atunci cand chakrele noastre sunt aliniate cu aceasta curgere de energie universala, fiecare aspect al vietii noastre devine armonios si plin de fericire. Atunci cand chakrele tale sunt in echilibru, iti recapeti sanatatea, iar pasiunea si dragostea fata de viata renasc.

Published in: Spiritual
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Cele 7 chakre

  1. 1. 1 7 afirmatii pentru echilibrarea celor 7 Chakre Exista 7 chakre majore sau centre de energie in corpul nostru, fiecare fiind in corespondenta cu frecventa vibrationala de o anumita culoare din Univers, influentandu-ne la nivel emotional, spiritual si la nivelul starii de bine. Atunci cand chakrele noastre sunt aliniate cu aceasta curgere de energie universala, fiecare aspect al vietii noastre devine armonios si plin de fericire. Atunci cand chakrele tale sunt in echilibru, iti recapeti sanatatea, iar pasiunea si dragostea fata de viata renasc. Prin intermediul afirmatiilor pozitive repetitive, reusim sa restabilim curgerea energiei vibrationale prin cele 7 chakre. 1. MULADHARA, Chakra Radacina Chakra radacina este localizata la baza coloanei si ii corespunde culoarea rosu. Aceasta chakra are legatura cu instinctele umane de baza, cum ar fi instinctul pentru supravietuire, securitatea si stabilitatea. Afirmatie: „Sunt o fiinta divina de lumina si sunt in pace, protejata si in siguranta.” 2. SVADHISTHANA, Chakra Sacrala
  2. 2. 2 Chakra Sacrala este localizata in zona abdomenului inferior, iar culoarea sa este oranj. Aceasta chakra are legatura cu sistemul reproducator, la nivel fizic, cu creativitatea, cu bucuria si relatiile, la nivel emotional; de asemenea reprezinta eneregia si pasiunea noastra, la nivel spiritual. Afirmatie: „Radiez, sunt frumos/oasa si puternic/a si ma bucur de o viata sanataosa si pasionanta.” 3. MANIPURA, Chaka Plexului Solar Chaka Plexului Solar este localizata in zona stomacului, de aceea joaca un rol important in digestie si straluceste in galben. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea noastra si apartine intelectului, puterii noastre personale, controlului si evolutiei spirituale. Afirmatie: „Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce intreprind.” 4. ANAHATA, Chakra Inimii Chakra inimii este localizata in centrul pieptului si straluceste intr-un verde vibrant, ca cel de primavara. In meditatie, aceasta chakra este accesata pentru acurata dezechilibrele spirituale. Elementele cheie ale acestei chakre sunt dragostea neconditionata, compasiunea si buna-starea. Afirmatie: „Iubirea este raspunsul pentru orice in viata; dau si primesc iubire fara efort si neconditionat.”
  3. 3. 3 5. VISHUDDA, Chakra Gatului Aceasta chakra este localizata in gat si este de culoare albastru deschis. Aceasta chakra guverneaza abilitatea noastra de a exprima si comunica ganduri si idei clare. Este de asemenea in legatura cu maturitatea, independenta si abilitatea de a avea incredere in ceilalti. Afirmatie: „Gandurile mele sunt pozitive si ma exprim mereu cu sinceritate si claritate.” 6. AJNA, Chakra celui de-al Treilea ochi Chakra Ajna este pozitionata in centrul fruntii, intre sprancene si straluceste in albastru inchis. Ne ajuta sa ne conectam la viziunea divina si la instincte. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea claritatii intuitive, eliberand emotii reprimate si provocand auto-realizarea. Afirmatie:„Ma conectez la intelepciunea divina universala si inteleg mereu adevaratul sens al vietii si al situatiilor.”
  4. 4. 4 7. SAHASRARA, Chakra coroanei Chakra coroanei este localizata in varful capului si ii corespunde culoarea violet. Rolul acestei chakre este sa trezeasca constiinta si ajuta sa ajute la obtinerea iluminarii prin integrarea sinelui intr-o singura, universala forma de inteligenta. Afirmatie: „Sunt unul cu energia divina.”

×