Successfully reported this slideshow.
Your SlideShare is downloading. ×

ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΘΕΡΩΣΗ (1).pdf

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
ΕΙΣΑΓΩΓΉ
Αυτό είναι ένα μικρό μάθημα , στούντιο, για την δαιμονική
απελευθέρωση από το όνομα του κυρίου μας Ιάσουα
Χαμασία...
• Μια από τις αμαρτίες που δίνουνε περισσότερη
ισχία στο σατανάς και στα δαιμόνια του είναι ή
μοιχεία, και θα εξηγήσουμε τ...
Στην κάρτα του Ιούδα εδάφιο έξι και επτά, υπάρχει μια
αναφορά ότι τα δαιμόνια πράττουν τη μοιχεία, δηλαδή
έχουνε αυτή την ...
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Check these out next

1 of 75 Ad

ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΘΕΡΩΣΗ (1).pdf

Download to read offline

Όλα τα βιβλία και το υλικό μας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Είμαστε μια ομάδα πιστών στον Γιαχσούα ως Μεσσία του Ισραήλ και όλου του κόσμου. Μας ενδιαφέρει να γνωρίζουν οι άνθρωποι τον λόγο του Ελοχίμ ώστε να ζήσουν μια ζωή αρμονική και χωρίς ναρκωτικά, αλκοόλ, συζυγικά προβλήματα, προβλήματα με τα παιδιά τους κ.λπ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΛΟΧΙΜ. Σας προσκαλούμε να κατεβάσετε όλο το υλικό μας στη σελίδα: gozoypaz.mx

Όλα τα βιβλία και το υλικό μας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Είμαστε μια ομάδα πιστών στον Γιαχσούα ως Μεσσία του Ισραήλ και όλου του κόσμου. Μας ενδιαφέρει να γνωρίζουν οι άνθρωποι τον λόγο του Ελοχίμ ώστε να ζήσουν μια ζωή αρμονική και χωρίς ναρκωτικά, αλκοόλ, συζυγικά προβλήματα, προβλήματα με τα παιδιά τους κ.λπ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΛΟΧΙΜ. Σας προσκαλούμε να κατεβάσετε όλο το υλικό μας στη σελίδα: gozoypaz.mx

Advertisement
Advertisement

More Related Content

Similar to ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΘΕΡΩΣΗ (1).pdf (20)

More from PatriciaMorgado10 (20)

Advertisement

Recently uploaded (10)

ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΘΕΡΩΣΗ (1).pdf

 1. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΉ Αυτό είναι ένα μικρό μάθημα , στούντιο, για την δαιμονική απελευθέρωση από το όνομα του κυρίου μας Ιάσουα Χαμασίαχ . Ησ 58:6: "Η νηστεια την οποιαν εγω εξελεξα, δεν ειναι αυτη; το να λυης τους δεσμους της κακιας, το να διαλύεις τα βαρεα φορτια και το να αφινης ελευθερους τους καταδεδυναστευμενους και το να συντριβης παντα ζυγον;" Βρίσκουμε λοιπόν μια ερώτηση στο εδάφιο, που ανέφερα προηγουμένως που ο λαός του Ισραήλ έκανε στον Γιαχβέ (Θεός), και είπε διότι του, ο λαός του Ισραήλ νήστευε αλλά με έναν τρόπο αρκετά λανθασμένο. Υπάρχουνε τέσσερις σημαντικές ερωτήσεις, που ο Κύριος κάνει στο λαό του, και η νηστεία πρέπει να συνοδεύεται από: 1. Λύνοντας τους δεσμούς της ανομίας. Διώχνουμε την αμαρτία. 2. Αφήνουμε το φορτίο όλοι αυτοί της πίεσης. Αυτός που μας πίεση είναι ό σατανάς τόν όποιο διώχνουμε στο όνομα του Ιάσουα Χαμασίαχ. 3. Ελευθερώνουμε τους συντετριμμένους. Αυτό είναι μία εργασία που χρειάζεται να κάνει ό κάθε ροε (πάστορας), αλλά όχι μόνο τους ποιμένες, αλλά και σε όλα τα μέλη μιας εκκλησίας (κειλά). Τα άτομα λοιπόν που έρχονται και διακατέχονται από δαιμόνια , τους ελευθερώνουμε, αυτός που τους ελευθερώνει είναι ο Ιάσουα, εμείς το χρησιμοποιούμε το άγιο όνομα του Ιάσουα ούτως ώστε τα δαιμόνια να φύγουνε τρέχοντας. 4. Είναι να σπάσετε κάθε ζυγό. Είναι σημαντικό να σπάμε το ζυγούς .
 2. 2. • Μια από τις αμαρτίες που δίνουνε περισσότερη ισχία στο σατανάς και στα δαιμόνια του είναι ή μοιχεία, και θα εξηγήσουμε τους δεσμούς όλους αυτός που φέρνει αυτή η πράξη ανομίας. Γεν 2:24: "Δια τουτο θελει αφησει ο ανθρωπος τον πατερα αυτου και την μητερα αυτου, και θελει προσκολληθη εις την γυναικα αυτου· και θελουσιν εισθαι οι δυο εις σαρκα μιαν." Μετά στην Γένεση 34 βρίσκουμε ότι η ψυχές ενώνονται δηλαδή πλέον δεν είναι δύο, αλλά ένας. Γεν 34:1-3: "Και εξηλθε Δεινα η θυγατηρ της Λείας, την οποιαν εγεννησεν εις τον Ιακώβ, δια να ιδη τας θυγατερας του τόπου. Και ιδων αυτην Συχεμ, ο υιος του Εμμωρ του Ευαιου, αρχοντος του τόπου, ελαβεν αυτην, και εκοιμηθη μετ' αυτης και εταπεινωσεν αυτην. Και η ψυχη αυτου προσεκολληθη εις την Δειναν, την θυγατερα του Ιακώβ· και ηγαπησε την κορην και ελαλησε κατα την καρδιαν της κορης." Γεν 34:8: "Και ελαλησε προς αυτους ο Εμμωρ, λέγων, Η ψυχη του Συχεμ του υιου μου προσηλωθη εις την θυγατερα σας· δοτε αυτην εις αυτόν, παρακαλώ, εις γυναικα·" Εδώ βλέπουμε σύμφωνα με την Βίβλο, ότι η ψυχές ενώνονται. Στη Παροιμίες 6:32 λέι: "Όστις όμως μοιχευει με γυναικα, είναι ενδεης φρενων· απωλειαν φέρει εις την ψυχην αυτου, οστις πραττει τουτο."
 3. 3. Στην κάρτα του Ιούδα εδάφιο έξι και επτά, υπάρχει μια αναφορά ότι τα δαιμόνια πράττουν τη μοιχεία, δηλαδή έχουνε αυτή την ικανότητα να παίρναμε από το ένας σώμα του άλλο. Ιούδα 1:6-7: "και αγγέλους, οι οποίοι δεν φύλαξαν το δικό τους αξίωμα, αλλά εγκατέλειψαν το ίδιο τους κατοικητήριο, τους φύλαξε με παντοτινά δεσμά κάτω από το σκοτάδι, για την κρίση τής μεγάλης ημέρας· όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, και οι ολόγυρα απ' αυτές πόλεις, που, κατά τον ίδιο τρόπο μ' αυτούς, παραδόθηκαν στην πορνεία, και ακολούθησαν πίσω από άλλη σάρκα, αποτελούν μπροστά μας παράδειγμα, που πρόκειται να τιμωρηθούν με την αιώνια φωτιά." Μκ 6:12-13: "Και αφού βγήκαν έξω, κήρυτταν να μετανοήσουν· και έβγαζαν πολλά δαιμόνια· και άλειφαν με λάδι πολλούς αρρώστους, και τους θεράπευαν." Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι υγεία έχει πολύ να κάνει με την απελευθέρωση των δαιμόνων. • άλλη μεγάλη αλυσίδα μέσα μας, είναι της έκτρωσης διότι εκεί κινούνται πολύ δυνατά τα πνεύμα του θανάτου. Όταν εμείς λοιπόν κηρύττουμε την δαιμονική απελευθέρωση πρέπει να ρωτήσουμε εάν το άτομο έχει διαπράξει έκτρωση και πολλές φορές το ίδιο το άτομο δεν μας το λέει, αλλά Το Άγιο πνεύμα (ρουαχακοδες) όντως μας το λέει, και τότε αρχίζουμε να κηρύττουμε και το λέμε : ότι το ρουαχακοδες μας λέει να σπάσεις αυτό το δεσμό του
 4. 4. θανάτου πλέον επιβεβαιώνεται αυτό το άτομο ότι έχει διαπράξει έκτρωση και τότε πρέπει να σπάσει αυτό το σατανικό δεσμό του θανάτου. Η έκτρωσης προκαλούναι πολύ μεγάλο πρόβλημα και πολύ δαιμονική κυριαρχία στο άτομο. • άλλη αιτία για δαιμονική η κατοχή στο άνθρωποι είναι σχέσεις με τα ζώα, ζωοφιλία λέγεται αυτό. Λευ 18:23: "Ούτε θα συνευρεθείς με οποιοδήποτε κτήνος, ώστε να μολυνθείς μαζί του· ούτε γυναίκα θα σταθεί μπροστά σε κτήνος, για να βατευτεί· είναι βέβηλο." Στην πρακτική σαν γιατρός χειρούργος και σαν ρόε (πάστορας) βρίσκεται ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο υπάρχουνε δέκα πόιντ: 1.Μια ταραχή στη σκέψη. 2. Φόβοι. 3. Εφιάλτες. 4. Να έχουν οράματα με ερπετά, με φίδια ας πούμε. 5. Κατάθλιψη. 6. Διαταραχή. Σαν την διαπολικι διαταραχή.( και επίσης υπάρχει ένα ακουστικό κομμάτι που αναφέρατε αυτό στη σελίδα : www.gozoypaz.mx) 7. Σχιζοφρένεια. (Επίσης υπάρχει ένα ακουστικό κομμάτι για αυτό). 8. Είναι τάσεις αυτοκτονίας. 9. Λαγνεία. 10. Άλλοι τύποι κατάρες όπως τον ακούς φωνές και τα λοιπά.
 5. 5. Θα αναλύσουμε Πόλα πράγματα και στης αιτίες τους και πώς να τα σπάσουμε αυτά σύμφωνα με το μοντέλο που μας δίνει η Ταναχ (που είναι η βίβλος) και όχι από δικές μας προσπάθειες. Το άτομο μπορεί η όχι να μην έχει εκδηλωθεί, δηλαδή, μπορεί να φτάσει με μια δαιμονική εκδήλωση πολύ δυνατή, να φωνάζει, να βγάζει αφρούς από το στόμα (αυτό δεν είναι αφρός, αλλά είναι πάρα πολύ σάλιο, που στη φαρμακευτική λέγεται: Σιελόρροια). Μπορεί λοιπόν να φτάσει να εκδηλωθεί το άτομο η μπορεί να είναι ήρεμος, αλλά όπως και να έχει μπορεί να κατέχεται από δαιμόνια. Α Ιω 3:8: "Αυτός που πράττει την αμαρτία είναι από τον διάβολο, επειδή ο διάβολος απαρχής αμαρτάνει. Γι' αυτό φανερώθηκε ο Υιός τού Θεού, για να καταστρέψει τα έργα τού διαβόλου." Η αυτό λοιπόν εμφανίζεται ο Ιάσουα, για να λύσει αυτά τα έργα διαβουλοι, αλλά το σημαντικό το άτομο να μη συνεχίσει στην αμαρτία. Πραξ 10:38: "πώς ο Θεός, τον Ιάσουα, αυτόν από τη Ναζαρέτ, τον έχρισε με Πνεύμα Άγιο και με δύναμη, ο οποίος πέρασε ευεργετώντας και θεραπεύοντας όλους εκείνους που καταδυναστεύονταν από τον διάβολο· επειδή, ο Θεός ήταν μαζί του." Η βίβλος (Τανάχ) μας το δείχνει ξεκάθαρα πως πρέπει να φύγουνε από όλα αυτά τα οποία ο διάβολος μας βάζει.
 6. 6. Β Τιμ 2:24-26: "Ο δούλος τού Κυρίου, όμως, δεν πρέπει να μάχεται, αλλά να είναι πράος προς όλους, διδακτικός, ανεξίκακος, διδάσκοντας με πραότητα αυτούς που αντιφρονούν· μήπως και ο Θεός δώσει σ' αυτούς μετάνοια, ώστε να γνωρίσουν την αλήθεια, και να συνέλθουν από την παγίδα τού διαβόλου, από τον οποίο είναι παγιδευμένοι στο θέλημα εκείνου." Αφού το διαβάζουμε ξέροντας ότι ο διάβολος ήρθε να κλέψει, να σκοτώσει και να καταστρέψει. Ιω 10:10: "Ο κλέφτης δεν έρχεται, παρά για να κλέψει, να σφάξει και να εξολοθρεύσει· εγώ ήρθα για να έχουν ζωή, και να την έχουν με αφθονία." Εμείς λοιπόν πρέπει να δράσουμε, καμία από της απόδοσης του σατανά δεν είναι καλή για αυτό χρειάζεται δράση!. Ο διάβολος μας βάζει σε πειρασμό, και το άτομο έχει την ελεύθερη βούληση, όλοι έχουμε την ελεύθερη βούληση και θα ξέρουμε άμα υποκύψουμε η όχι, για αυτό και η νουθεσία που γίνεται εδώ είναι όλοι να παραμείνουμε σε αγιότητα. Γιατί συνεχώς ο εχθρός επιτίθεται, δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτα για να μην επιτίθεται. Ψλ 18:4: "Πόνοι θανάτου με περικύκλωσαν, και χείμαρροι ανομίας με κατατρόμαξαν·" Εδώ επαναλαμβάνεται η λέξη "Δεσμούς" που συμβαίνει
 7. 7. αυτό που μας δένει οπός την Ησαΐας 58:6: "Η νηστεία που εγώ διάλεξα, δεν είναι τούτη; Το να λύνεις τούς δεσμούς της κακίας, το να διαλύεις βαριά φορτία, και το να αφήνεις ελεύθερους τους καταδυναστευμένους, και το να συντρίβεις κάθε ζυγό;" Αλλά η ελπίδα σε όλους τους ιός του Ισραήλ βρίσκεται στο εδάφιο 1 μέχρι 3 το Ψαλμοί 18:1 "«Στον αρχιμουσικό. Ψαλμός τού Δαβίδ τού δούλου τού Κυρίου Ο Κύριος είναι πέτρα μου, και φρούριό μου, και ελευθερωτής μου· Θεός μου, βράχος μου· σ' αυτόν θα ελπίζω· η ασπίδα μου, και το στήριγμα της σωτηρίας μου· ψηλός πύργος μου. Θα επικαλεστώ τον αξιύμνητο Κύριο, και θα σωθώ από τους εχθρούς μου." Η ελπίδα κάθε ιού του Ισραήλ είναι αγαπάμε του Ιαουε γιατί αυτός μας αγάπησε Πρότος. Αυτός είναι ο βράχος μας, αυτός είναι το κάστρο μας, αυτός είναι ο ελευθεροτης μας, και τότε έτσι Βιέννη ένα από τους δεσμούς του σατανά. Εφ 4:22-32: "να αποβάλετε από πάνω σας τον παλιό άνθρωπο, αυτόν κατά την προηγούμενη διαγωγή, που φθείρεται σύμφωνα με τις απατηλές επιθυμίες· και να ανανεώνεστε στο πνεύμα τού νου σας, και να ντυθείτε τον καινούργιο άνθρωπο, που κτίστηκε σύμφωνα με τον Θεό, με δικαιοσύνη και οσιότητα της αλήθειας. Γι' αυτό, αφού απορρίψετε το ψέμα, «μιλάτε αλήθεια κάθε ένας με τον πλησίον του»· επειδή, είμαστε μέλη ο ένας τού άλλου. «Οργίζεστε και μη αμαρτάνετε»· ο ήλιος ας μη δύει ενώ είστε ακόμα στον παροργισμό σας· μη δίνετε τόπο στον διάβολο. Αυτός που κλέβει, ας μη κλέβει πλέον, αλλά μάλλον ας
 8. 8. κοπιάζει δουλεύοντας με τα χέρια του το καλό, για να έχει να μεταδίδει σ' εκείνον που έχει ανάγκη. Κανένας σάπιος λόγος ας μη βγαίνει από το στόμα σας, αλλά όποιος είναι καλός για οικοδομή τής ανάγκης, για να δώσει χάρη σ' αυτούς που ακούν. Και μη λυπείτε το Πνεύμα το Άγιο του Θεού, με το οποίο σφραγιστήκατε για την ημέρα τής απολύτρωσης. Κάθε πικρία και θυμός και οργή και κραυγή και βλασφημία, ας αφαιρεθεί από σας με κάθε κακία· γίνεστε δε, ο ένας στον άλλον, χρήσιμοι, εύσπλαχνοι, συγχωρώντας ο ένας τον άλλον, όπως και ο Θεός συγχώρησε εσάς διαμέσου τού Χριστού." Είναι μια συμβουλή για τους ανθρώπους που είναι παντρεμένη (και αυτό είναι μία ξεχωριστό θέμα): στο εδάφιο 26: "«Οργίζεστε και μη αμαρτάνετε»· ο ήλιος ας μη δύει ενώ είστε ακόμα στον παροργισμό σας·" Θέλει να πει: Να μην φύγει η μέρα και μας βρει θυμωμένος. Εδάφιο 27:"μη δίνετε χώρο στον διάβολο." Οι άνθρωποι δίνουν χώρο στον διάβολο, ο διάβολος δεν μπορεί να μπει σε ένας μέρος που δεν του δόθηκε. Υπάρχουν άτομα που θέλουν να προσεύχονται και τους έρχονται αρνητικές σκέψης, υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να προσευχηθούν και τους έρχονται σεξουαλικές σκέψεις ή καταστάσεις σεξουαλικές. Αλλά αυτό πλέον τελειώνει. Όλα αυτά είναι κομμάτι από αυτούς τους δεσμούς που
 9. 9. Ιάσουα Χαμασείαχ σπάει, λόγω της ζωής μέσα στην αμαρτία που έζησε αυτός ο άνθρωπος για αυτό του έρχονται αυτές οι σκέψεις. Έτσι λοιπόν δεν χρειάζεται να είμαστε απεγνωσμένοι απλά ο άνθρωπος χρειάζεται να αφήσει κάποιοι άνθρωποι να του μιλήσουν και να του κηρύξουν. Όταν υπάρχει μια πραγματική μετάνοια και διώχνει κάποιες όλοι της αμαρτίας και ο Ιάσουα ζεί μέσα σε έναν άνθρωπο (αυτό είναι σημαντικό να το αναλύσουμε) τους Γαλάτας 2:20 "Μαζί με τον Ιάσουα έχω συσταυρωθεί· ζω δε όχι πλέον εγώ, αλλά ο Ιάσουα ζει μέσα σε μένα· σε ό,τι, όμως, τώρα ζω μέσα στη σάρκα, ζω με την πίστη τού Υιού τού Θεού, ο οποίος με αγάπησε, και παρέδωσε τον εαυτό του για χάρη μου." Καταλαβαίνουν ότι πλέον δεν ζεί το ίδιο το άτομο, αλλά το άτομο κυβερνάται από το Ιάσουα Χαμασείαχ που είναι ο αδών (κύριε) του, τότε υπάρχει μια ελευθερία πραγματική, υπάρχει μια πραγματική απελευθέρωση τα πάντα σπάνε στο άγιο όνομα του. Πολλές φορές τα θαύματα ακούγονται, πώς γίνεται αυτό και τα θαύματα ακούγονται; Πραξ 8:5-8 "Ο ΔΕ Φίλιππος, αφού κατέβηκε στην πόλη τής Σαμάρειας, τους κήρυττε τον Ιάσουα. Και τα πλήθη ως μια ψυχή πρόσεχαν στα λεγόμενα από τον Φίλιππο, ακούγοντας και βλέποντας τα θαύματα που έκανε. Επειδή, από πολλούς, που είχαν ακάθαρτα πνεύματα, αυτά έβγαιναν φωνάζοντας με δυνατή φωνή· και πολλοί παραλυτικοί και
 10. 10. χωλοί θεραπεύθηκαν. Και έγινε μεγάλη χαρά σ' εκείνη την πόλη." Ακούγονται τα θαύματα γιατί η απελευθέρωση είναι ένα θαύμα χάρις του Ιάσουα Χαμασείαχ, και ακούγονται τα θαύματα γιατί πολλές φορές όλα αυτά τα πνεύματα της ανομίας φεύγουν από ένα άτομο η από ένα σπίτι. Αυτό ζήσαμε, αυτό λέει η δική μας εμπειρία. Το μεγαλύτερο κομμάτι από της κοσμικές ταινίες εμπνέονται από έναν πνεύμα δαιμονικό, μέχρι της καρικατούρες οποία δήποιτε τύποι. Δεν αναφέρομαι μόνο σε καρικατούρες του τώρα που είναι σκασμενες από σατανισμός, αλλά τη μπορούμε να πούμε για την Χιονάτη; Για την ωραία κοιμωμένη; Όπου υπάρχει μια πράξης μαγίας, η κάποιες πράξεις οι οποίες είναι βασισμένες σε γοητεία. Μιλώντας λοιπόν γενικά, γιατί αυτό είναι ένα θέμα το οποίο είναι πολύ μεγάλο. Αυτοί που διαπράττονται μοιχεία, η ομοφυλόφιλη, όλοι αυτοί που είναι πικραμένη είναι δεμένη με τον σατανά. Β Τιμ 2:22 "Τας δε νεανικας επιθυμιας φευγε και ζητει την δικαιοσύνην, την πίστιν, την αγάπην, την ειρηνην μετα των επικαλουμενων τον Κυριον εκ καθαρας καρδιας." Ο Σαυλως του λέει το Τιμοθέου: ¡ ΦΎΓΕΙ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΝΕΑΝΗΚΆ ΠΆΘΗ !
 11. 11. Είναι σαν μία διαταγή που το έβαλε του άγιο πνεύμα (ρυαχακοδες) στο Σαυλως για να πει στο Τιμοθέου, γιατί τα νεανικά πάθη φέρνουν Πόλα προβλήματα όπως η εμμονή και η δαιμονική πίεση. Ας θυμηθούμε ότι η αμαρτία είναι μια προσωρινή ηδονή αλλά οδηγεί στο θάνατο. Για αυτό χρειάζεται να κλείσουμε τη πόρτα στα δαιμόνια, αυτοί η πόρτα που άνοιξε από της αμαρτίες πού διέπραξαν όταν παραβίασανε την Βίβλο (τορά) του Ελοχιμ (Θεό). Εμείς ός μαθητές του Ιάσουα, χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα που αυτός έκανε. Την ευθύνη όταν έφυγε ο Ιάσουα την έδωσε στην εκκλησία (κειλά) του. Πολύ πιστεύουν ότι αν δεν κάνουνε μια δαιμονική απελευθέρωση ο διάβολος δεν θα έρχεται το αυτούς, ο διάβολος δεν κάθεται ήρεμος και είτε κάνεις και είτε δεν κάνεις αυτή την απελευθέρωση αυτός όλη την ώρα σου επιτίθεται στην υγεία σου, στην οικονομία σου, στην οικογένεια σου και Ταληπα. Τι βγάζουμε λοιπόν σαν συμπέρασμα από αυτό το πρώτος μέρος; ▪ Το σημαντικό είναι να κάνουμε αυτό το οποίο μας έδειξε ο Ιάσουα, να πάμε και να διώξουμε τα δαιμόνια στο άγιο όνομα του. προσέξτε πολύ τους παντρεμένους άντρες, ή αυτούς που έχουν ήδη ερωμένη (γιατί δεν υπάρχει ερωτοτροπία στη
 12. 12. Τορά (Βίβλο)). αντανάκλαση: Σε κανέναν άντρα σε οποίο είναι σε σχέση δεν του αρέσει η μέλος το σύζυγος να κάνει ότι της έρθει στο μυαλό. Ας κάνουμε λοιπόν μια ερώτηση: Κάνει η παγκόσμια εκκλησία (κειλά) αυτό που του αρέσει του αδόμ (κύριε) Ιάσουα; Η πραγματικότητα είναι ότι δεν κάνει αυτή την απελευθέρωση και πολύ δεν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία απελευθέρωσης επειδή φοβούνται και ο φόβος είναι διότι ζούνε στην αμαρτία. Μια απ'αυτές της ευθύνης είναι να μεταδώσουμε το Ευαγγέλιο = δηλαδή τα καλά νέα της σωτηρίας, αλλά μια ακόμα ευθύνη αρκετά δυνατή, είναι να κάνουμε αυτά τα απελευθέρωση. Το ρουαχακοδες (άγιο πνεύμα) δίνει στον γιό του Ιάσουα για να μπορέσει να λύσει όλα αυτά τα έργα του σατανά: 1. Ότι χρίζει το ρουαχακοδες (άγιο πνεύμα). 2. Δίνει μια αποκάλυψη. 3. Δίνει μια διάκριση. Είναι Τρία βασικά πράγματα που χρειάζεται να έχει κάποιος για να κάνει αυτή την δαιμονική απελευθέρωση.
 13. 13. Ένα εξαιρετικό χρίσμα που δίνει το ρουαχακοδες (άγιο πνεύμα) , είναι να έχεις αυτή την αποκάλυψη και το διαχωρισμό διάμεσο το άγιο πνεύματος. Με το να υπακούμε στην Τορά (Βίβλο) το Ελοχιμ και αν αγαπάμε της ψυχές για να της βοηθήσουμε, ο Ιάσουα μας δίνει όλα αυτό που μας χρειάζεται. Για αυτό λοιπόν είμαστε υπηρέτες, επειδή υπηρετούμε!. Είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας δύο σημεία: 1. Να υπακούμε την Τορά το Ελοχιμ. 2. Να αγαπάμε της ψυχές. Αν δεν υπάρχει αγάπη προς της ψυχές, ο θεός δεν δίνει σε κανέναν, χρειάζεται αγάπη για της ψυχές!. Το ρουαχακοδες μας οδηγεί σε όλη την αλήθεια, και μας λέει τί να κάνουμε στη στιγμή της απελευθέρωσης , το άγιο πνεύμα μας δίνει την διάκριση για να μπορούμε μέσα από το χάρισμα της προφητείας, μας πει τι έκανε το άτομο για να σπάσει αυτός τους ζυγούς, είναι κάποιες λέξεις, διάκρισης με γνώσεις. Το μέγεθος ενός υπηρέτη δεν μετράει, μετράει η ταπεινοφροσύνη του υπηρέτη, το πώς εξαρτάται από το Ιάσουα, αν κάνουμε το θέλημά του μας δίνει όλα τα προτερήματα του Ρουαχακοδες. Μέρος της αποκατάστασης που λέει το εδάφιο Πράξης 3:21 "Τον οποίο πραγματικά είναι αναγκαίο να το κρατήσει του
 14. 14. ουρανός μέχρι τους καιρούς εκείνο τους επανόρθωσης από όλα τα πράγματα, αυτά τα οποία μίλησε το Ελοχιμ διάμεσο το στόμα τους Καδοσσημ τον προφητών και υπήρχανε από τους παλιός καιρούς." Αν δεν υπάρχει απελευθέρωση δεν υπάρχει αγιότητα, αν δεν υπάρχει απελευθέρωση το άτομο συνεχίσει να είναι δεμένο του σατανά, και για αυτό συνεχίσει να πράττει πράγματα τα οποία πράττουν οι κοσμικοί. Χρειάζεται να γυρίσουμε στο παλιό μονοπάτι. Τότε λοιπόν μιλώντας από την εποχή των ξερών κοκκάλων που ζήσαμε, είναι να γυρίσουμε στο παλιό μονοπάτι, να γυρίσουμε στην Τορά (βιβλίο), και τότε το Ρουαχακοδες ενεργή. Διώχνοντας στα δαιμόνια από ένα άτομο έρχεται μια εξυγίανση για αυτό το άτομο. Θα δώσω ένα παράδειγμα: Μια ημικρανία είναι σατανική. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση, εγώ ξέρω ότι πολύ γιατροί που θα διαβάσουν αυτό το θέμα μπορούν να έχουνε κάποιες διαφορές με έναν υπηρέτη, αλλά η εμπειρία του Ιάσουα Χαμασιαχ είναι αυτή που μετράει. Πόλα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την επιληψία, με τον είναι κάποιος κωφάλαλος , με τον να είναι κάποιος μουγκός προέρχεται από τα δαιμόνια. Γίνεται λοιπόν μια απελευθέρωση και έρχεται μια εξυγίανση για το άτομο.
 15. 15. Πολύ δεν τολμούν γιατί λένε ότι μόνο κάποιος ο οποίος είναι εξαγιασμένος, και αυτό είναι αλήθεια, μόνο κάποιος ο οποίος είναι άγιος στον Ιάσουα μπορεί να κάνει αυτό!. Αν και ο Ιάσουα Χαμασίαχ λέει ότι αυτή που καταπατούν τη Τορά (βιβλίο) ακόμα και αν διώξουν τα δαιμόνια, θα σταλούν στην κόλαση. Είναι απαραίτητο η προσευχή και η νηστεία για την απελευθέρωση, για αυτό χρειάζεται να βρισκόμαστε σε μια συνεχόμενη νηστεία. Αλλά δεν είναι η δυνατότητα μου να κάνω νηστεία που μου δίνει η δύναμή μου και η γνώση μου γιατί θα εμπιστευόμουνα στην δικές μου δύναμης, είναι η πίστη για την οποία μιλάει ο Ιάσουα. Ας θυμηθούμε ότι η αποστολή δεν μπορούσαν να διοξουν τα δαιμόνια (και δεν τους κρίνουμε, απλά υπάρχει ένα μάθημα σε όλα αυτά). Ο Ιάσουα λοιπόν δεν τους επέπληξε επειδή δεν προσεύχονται η επειδή δεν νήστευαν, επειδή δεν είχαν πίστη. Έτσι λοιπόν η πίστη είναι πολύ σημαντική για την απελευθέρωση. Ας θυμηθούμε ότι αυτή η μάχη δεν είναι ενάντια σε σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια σε όλες αυτές τις εξουσίες του σκότους.
 16. 16. Προς Εφεσίους 6:12 "επειδή, η πάλη μας δεν είναι ενάντια σε αίμα και σάρκα, αλλά ενάντια στις αρχές, ενάντια στις εξουσίες, ενάντια στους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου τού αιώνα, ενάντια στα πνεύματα της πονηρίας στα επουράνια." Προς Κορινθίους Β 5:17 "Γι' αυτό, αν κάποιος είναι εν Μασίαχ , είναι καινούργιο κτίσμα· τα αρχαία πέρασαν, δέστε, τα πάντα έγιναν καινούργια." "...εν Μασίαχ" για αυτό τον σπάσουμε όλοι αυτοί τους ζυγούς του σατανά τους οποίους έχει δεθεί. Κάτι σημαντικό: Είναι Λαθος να μιλάμε μόνο για απελευθέρωση μόνο σε αυτούς τους οποίο εκδηλώνουν τα δαιμόνια. Η απελευθέρωση χρειάζεται να είναι γενικά. Εσύ ροε (πάστορας) που διαβάζεις, κάθε άτομο που φτάνει στη συναγωγή σου αν θέλουν να είναι μέλος αυτοίς πρέπει να περάσεις από αυτή απελευθέρωση, γιατί μπορεί δυστυχώς να γεμίσουν από δαιμόνια όλες αυτές η συνάντησης. Η απελευθέρωση πρέπει να γίνεται γενικά, γιατί αν και δεν εκδηλώνουν τα δαιμόνια, με τον καιρό ο διάβολος μπορεί να καταστρέψει αυτό το άτομο. Τα περισσότερα άτομα δεν εκδηλώνεται, μόνο 3%
 17. 17. εκδηλώνεται, το άλλο 97% δεν εκδηλώνεται αλά έχουνε δαιμόνια. Τη συμβολή την χρειαζόμαστε όλοι. Κάποιος που μπορεί να πει που είναι ένας καινούριος πιστός του Ιάσουα και να πει ότι επίσης δεν χρειάζεται απελευθέρωση, αυτός λοιπόν οδηγείται από ένα πνεύμα δαιμονική της αντίδρασης. Σε αυτή την εκκλησία (κειλά) του Gozo y paz σας λέω να έρθετε, ελάτε σαν νέος υπηρετήσεις, ελάτε από το γραφείο μου, γιατί; Για αυτό λοιπόν ακριβώς για την απελευθέρωση. Αλά τα άτομα φοβούνται η ντρέπονται, η έχουνε αλλά πράγματα και δεν έρχονται για την απελευθέρωση έτσι λοιπόν τα άτομα μένουν με τα δαιμόνια του και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην συναγωγή. Για αυτό όλα τα άτομα που έρχονται συνεχώς και δεν έχεις ακόμα παρουσιαστή ός νέος υπηρέτη χρειάζεται να περάσεις, για το καλό σου. Αυτό δεν το κάνουμε για να σε ενοχλήσουμε, είναι για το καλό σου και σίγουρα δεν ξέρεις πόσες ευλογίες σου κλέβει ο σατανάς με τον να σου λέει να μην έρχεσαι για να μήν κάνεις την απελευθέρωση. Όταν ερχόμαστε στην Τορά του Ελοχιμ, ερχόμαστε από το κόσμο, από την αμαρτία και από κάποιες πρακτικές ξένες έξω από της θέλεις του Θεού (Ελοχιμ).
 18. 18. Έτσι λοιπόν η αμαρτία φέρνει ός αποτέλεσμα κάποιοι δεσμούς. Προσωπικά και είναι τιμή του Ελοχιμ, μίλησα σε σατανικούς μάγος που σταμάτησαν να είναι, δεν μπορούσαν να αντέξουνε αυτό τους οποίους τα δαιμόνια τους ενοχλούσαν. Ένας οποίος είναι πρώην μάγος χρειάζεται να έσπασε όλα αυτά, όλες αυτές η συμφωνίες που έκανε με τον διάβολος για να μπορεί να έχει αυτή την δύναμη, γιατί αν δεν μετανοισει και δεν σπάσει όλα αυτό, αυτός η οποίος που το μιλάει να είναι ο σατανάς και όχι το άγιο πνεύμα (ρουαχακοδες), και αυτό το άτομο μπορεί να είναι μπερδεμένος και να νομίζει ότι έχει κάποια θεϊκά προτερήματα ενώ η αλήθεια και η πραγματικότητα να είναι του παλιού του δασκάλου (του διάβολου) και αυτός να μιλάει στο μυαλό του μέχρι και να λέει τα ονόματα από τα δαιμόνια. Τότε λοιπόν δεν μπορούμε να μπούμε ένας πρώην μάγος που να λέει : "ωραία ένταξη, αυτός έχει κόπια πνεύματα ομοφιλοφυλιας, πνεύματα από σοδομίτες, και ταλοιπα". Αλά όλα αυτά δεν είναι το άγιο πνεύμα που του το λέει,γιατί ακόμα δεν έχει σπάσει όλοι αυτοί τους ζυγούς, είναι ο ίδιος του σατανά που το δίνει να καταλάβει ποια δαιμόνια έχει το κάθε άτομο, τότε λοιπόν αυτό το άτομο μπορεί να μπερδευτεί, διότι δεν είναι το άγιο πνεύμα (ρουαχακοδες) που του μιλάει αλά ο παλιό του δάσκαλος . Πρέπει να περάσεις για αυτή την απελευθέρωση.
 19. 19. Μπαίνοντας λοιπόν σε όλα αυτά τα μέρη πευματικά όπου επικαλούνται ένα πεθαμένο, και αυτός παρουσιάζεται είναι ένα δαιμόνιο που περπάτησε με αυτό το άτομο όλοι του τι ζωή, και το γνωρίζει πολύ καλά τι έκανε στην ζωή και τα λέει όλα, και είναι πραγματικά αλήθεια γιατί και ο διάβολος επίσης λέει αλήθειες, και έτσι λοιπόν, η άνθρωποι του πιστεύουνε. Η ιδέα από αυτό είναι ότι η άνθρωποι πηγαίνουνε σε έναν τέτοιο ναό και επικαλούνται τη γιαγουλα, δεν θα έρθει η γιαγουλα αλά θα έρθει ένα πνεύμα δαιμονικό που ήτανε με αυτή τη γιαγουλα και γνωρίζει όλοι την ζωή, τότε λοιπόν θα σε γέλασε τα άτομα και θα το πει διάφορα πράγματα. Εγώ προσωπικά μπόρεσα να μιλήσω σαν αρκετά μεγάλο αριθμός ανθρώπων και η εμπειρία είναι διαφορετικές αλλά το άτομο αν πραγματικά θέλει να ελευθερωθεί πάντα το αποτέλεσμα είναι καλό, γιατί ο δικός μας αδόμ Ιάσουα Χαμασίαχ δίνει την ευκαιρία σε όλους. Θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω ότι δεν καυχιέμαι με αυτό που λέω ότι ο Ελοχιμ (Θεός) μου επέτρεψε να παραβρεθώ σε τέτοιες περιπτώσεις. Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να μιλήσω χωρίς αυτή την εμπειρία ενώ το έχω ζήσει. Εγώ δεν θα μπορέσω να σου δείξω και να σου μιλήσω για κάτι αν δεν είχα την εμπειρία, πώς γίνεται αυτό; Οπότε όπως και να έχει χρειάζεται να αποκτήσει αυτή την εμπειρία.
 20. 20. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις αυτή η κατάσταση στα χέρια του Ιάσουα Χαμασίαχ. Να πούμε στα άτομα λοιπόν ότι αυτός που δεν βάσει στα χέρια του Ιάσουα Χαμασίαχ τα πράγματα δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Τα δαιμόνια δεν φεύγουν με φωνές αλλά φεύγουν με την εξουσία που ο Ιάσουα έχει δώσει σε εμάς, με στο άγιο όνομα του φεύγουν όλα τα δαιμόνια, δεν φεύγουν με φωνές. Δένονται δυνατοί άνθρωποι, αυτό βρίσκεται στο Ματθαίον 12:29 "Ή, πώς μπορεί κάποιος να μπει μέσα στο σπίτι τού δυνατού, και να αρπάξει τα σκεύη του, αν πρώτα δεν δέσει τον δυνατόν, και τότε θα διαρπάξει το σπίτι του;" Δένονται δυνατοί άνθρωποι γιατί αν δεν δεθούνε η άνθρωποι δυνατοί στο άγιο όνομα του Ιάσουα Χαμασίαχ μπορούνε να μαστιγώσουν το άτομο για να τού κάνουν κακό. Σημαντική διευκρίνιση: Το να προσπαθήσουμε επίτηδες να κάνουμε κάτι που θα κάνει τους δαίμονες να εκδηλωθούν δεν είναι σωστό, γιατί το μόνο που κάνουμε είναι να δείξουμε μία ματαιοδοξία από τούς πάστορες που ούτε αυτοίς αναγεννήθηκαν. Πολλοί το κάνουν επίτηδες για να εκδηλωθούν τα δαιμόνια, και για αυτή που είναι συγκεντρωμένη στην εκκλησία να δούνε ότι ο πάστορας έχει μία δύναμη, αλλά δεν έχει τίποτα,
 21. 21. εμείς δεν κάνουμε τα δαιμόνια να εκδηλωθούν, απλά τα δενουμε γιατί αυτό είναι το οποίο μας καθοδηγεί ο Ιάσουα Χαμασίαχ. πρέπει να απαρνηθούμε την ασέβεια, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Προς Τίτον 2:11-13: "Επειδή, φανερώθηκε η σωτήρια χάρη τού Θεού προς όλους τούς ανθρώπους, η οποία μάς διδάσκει να αρνηθούμε την ασέβεια και τις κοσμικές επιθυμίες, και να ζήσουμε με σωφροσύνη και με δικαιοσύνη και με ευσέβεια στον παρόντα αιώνα, προσμένοντας τη μακάρια ελπίδα, και την επιφάνεια της δόξας τού μεγάλου Θεού και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού·" Είναι πολύ σημαντικό να απαρνηθούμε και αυτοί γίνεται με την φωνή. Αν λοιπόν κάποιος από εσάς απαρνηθεί μία δουλειά όπως δεν αισθάνεσαι καλά για το Χ η ψ λόγο, αυτό εσύ δεν το κάνεις με τον μυαλό σου, αλλά με την φωνή σου και μερικές φορές μπορεί και να το γράψεις. Λέει λοιπόν στο Ιακώβου 4:7: "Υποταχθείτε, λοιπόν, στον Ελοχιμ αντισταθείτε στον διάβολο, και θα φύγει από σας." Η κατάσταση είναι πολύ εύκολη, Υποταχθείτε το Ελοχιμ, αντισταθείτε στον διάβολος και ο διάβολος φεύγει δεν φεύγουμε εμείς. Έτσι λοιπόν όλες αυτές η παραχώρησης που έχουμε κάνει στο διάβολο χρειάζεται να απαρνηθούμε, χρειάζεται να σπάσουμε αυτούς τους ζυγούς του κλαδιά.
 22. 22. Χωρίς το να απαρνηθούμε αυτές με δέσμευση στις πράξεις σε όλες αυτές τις περιοχές όπου ο εχθρός έχει την εξουσία, δεν μπορούμε να ζήσουμε σε αγιότητα. Για αυτό λοιπόν, χρειάζεται να τα απαρνηθούμε και να κάνουμε μια μετάνοια η οποία θα είναι γνήσια, όμως αν δεν τα κάνουμε όλα αυτά σημαίνει ότι συνεχίζει να βασιλεύει η αμαρτία και ο σατανάς, χρειάζεται να βασιλεύει το Ρουαχακοδες (άγιο πνεύμα) του Ιάσουα Χαμασίαχ. Προς Ρωμαίους 8:8: "Όσοι, όμως, είναι τής σάρκας δεν μπορούν να αρέσουν στον Ελοχιμ (Θεό)." Είναι σημαντικό όχι μόνο για να θεωρηθούμαι ότι χρειάζονται να κάνουμε αυτή την απελευθέρωση και να διώξουμε τα δαιμόνια, όχι, το άτομο πρέπει να απαρνηθεί τα έργα της σάρκας, αλλά και δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον Ελοχιμ και τα δαιμόνια δεν θα φύγουν. Αν σε μια περιοχή την ζωής μας δεν τη κυβέρνηση ο Ιάσουα, κυβερνά ο διάβολος δεν υπάρχει κάτι άλλο. ¡Αυτός λοιπόν που έχει αυτή της σκέψης με τον Ιάσουα, έχει και τη νίκη!. Κοίτα λοιπόν αδερφέ η αδερφή, άτομο που διαβάζεις. Εγώ ξέρω τι είναι μια μάχη, αλλά επίσης ξέρω τα αποτέλεσμα, είναι μια αλλαγή ζωής, είναι κάτι του οποίου ποτέ δεν φανταστείς, απλά αφήσει τον εαυτό σου και ακούστε τον Ιάσουα Χαμασίαχ μια απελευθέρωση.
 23. 23. Τον να αγγίξετε ένα θέμα σαν αυτό (δηλαδή η δαιμονική απελευθέρωση ), είναι ένα θέμα στο οποίο υπάρχουνε πολλές διδασκαλίες και υπάρχουνε πολύ τρόποι που δεν είναι σωστοί. Έχουνε γραφτεί πάρα πολλά βιβλία με την απελευθέρωση δαιμονική, αλλά υπάρχουνε πολύ τρόποι που δεν είναι σωστοί. Για να ξεκινήσουμε λοιπόν, πρίν από αυτή την εκδήλωση τον δαιμωνιον υπάρχουν κάποια ευτυχία τα οποία δείχνουν ότι ο άτομο δεν είναι καλά, τότε λοιπόν, τη μπορούμε να πούμε αν δεν υπάρχουν ευτυχία τα οποία είναι εκδήλωμενα; Στο Λουκά 10:1: "ΚΑΙ ύστερα απ' αυτά, ο Κύριος διόρισε και άλλους 70, και τους έστειλε ανά δύο πριν απ'αυτόν σε κάθε πόλη και τόπο, όπου επρόκειτο αυτός να πάει." Ο Ιάσουα έστελνε 70 μαθητές και αυτοί επιστρέφουν χαρούμενοι ότι τα δαιμόνια υποτάχθηκαν στο μεγάλο όνομα του Ιάσουα. Λουκάν 10:17-20: "Και οι 70 επέστρεψαν με χαρά, λέγοντας: Κύριε, και τα δαιμόνια υποτάσσονται σε μας στο όνομά σου. Και τους είπε: Έβλεπα τον σατανά που έπεσε από τον ουρανό σαν αστραπή. Δέστε, σας δίνω εξουσία στο να πατάτε επάνω σε φίδια και σκορπιούς, κι επάνω σε όλη τη δύναμη του εχθρού· και τίποτε δεν θα σας βλάψει. Εντούτοις, μη χαίρεστε σ' αυτό, ότι τα πνεύματα υποτάσσονται σε σας· αλλά, να χαίρεστε περισσότερο ότι, τα ονόματά σας γράφτηκαν στους ουρανούς."
 24. 24. Ο Ιάσουα δίνει τη δύναμη στον εχθρός λέγοντας ότι καμία δύναμη δεν θα μας κάνει κακό. Αυτήν είναι μια ανακοίνωση που έχει κάνει ο Ιάσουα Χαμασίαχ. Για αυτό είναι απίθανο να Πιστέψω ότι αφού κάνουμε αυτή την εντολή του αδόμ Ιάσουα μετά να νικηθούμε από τα δαιμόνια. Αν κάποιος Πέι το γιό του: " πήγεναι να καθαρίσεις το αυτοκίνητο." μετά δεν θα το χτυπήσει το παιδί του αφού πήγε υπακουόντας και έκανε αυτό που του ζητήσανε, έτσι δεν θα είναι με τον βασιλιάς; Αν ο Ιάσουα Πέι ότι κανείς θα μας κάνει κακό, είναι ότι κανείς δεν θα μου κάνει κακό, επειδή το φόβος το βάζει ο σατανάς και αυτό πρέπει να το διώξουμε έξω στο όνομα του Ιάσουα Χαμασίαχ. Όταν ο Ιάσουα είπε ότι θα έκανε καλά αυτούς τους οποίος ήταν συντετριμμένη στην καρδιά τους οπός λέει στο Λουκά 4:18-19: "«Πνεύμα Κυρίου είναι επάνω μου· γι' αυτό με έχρισε· με έστειλε για να φέρνω τα χαρμόσυνα νέα στους φτωχούς, για να γιατρέψω τούς συντριμμένους στην καρδιά, για να κηρύξω ελευθερία στους αιχμαλώτους, και ανάβλεψη στους τυφλούς, να αποστείλω τούς ψυχικά τσα για να κηρύξω ευπρόσδεκτο χρόνο τού Κυρίου»." Η συντετριμμένη στην καρδιά είναι εκείνοι που δεν έχουν καμία άλλη αναλυτική. Για αυτό εγώ σου έλεγα χρειάζεται να υπάρχει αγάπη για την ψυχές, αν δεν υπάρχει αγάπη για την ψυχές το άτομο δεν κάνει αυτή την απελευθέρωση, τότε δεν κάνει τίποτα. Επειδή το να δούμε ένα άτομο του οποίου είναι συντετριμμένο στην καρδιά και έχει πάει σε μάγους, σε
 25. 25. μάγισσες (και γενικά έτσι κάνουν η άνθρωποι) η και έχει επισκεφτεί ήδη γιατρούς, έχει πάρει φάρμακα, και δεν ανακουφιστεί είναι ένα άτομο που οποίος είναι συντετριμμένος στην καρδιά και είναι ένα άτομο που δεν έχει ένα άλλη αναλυτική. Όλοι αυτή η μάχη είναι πνευματική και είναι ένας πόλεμος ενάντια τον εκθρως. ¡Εφόσον λοιπόν ο Ιάσουα μας είπε ότι χρειάζεται να διώξουμε τα δαιμόνια συμβαίνει ότι είναι σημαντική η υπηρεσία αυτή!. κατά Μαρκόν 9:29: "Και τους είπε: Αυτό το γένος δεν μπορεί να βγει με κανέναν άλλο τρόπο, παρά μονάχα με προσευχή και νηστεία." Χρειάζεται να προσευχόμαστε και να νηστεύουμε αυτή είναι η εντολή του Ιάσουα και χρειάζεται να κρατάμε την πίστη μας ενεργή. Ο Ιάσουα τους επιπλήττει, επειδή δεν έχουνε πίστη, για αυτό η πίστη είναι πολύ σημαντική. Ακόμα και αν λοιπόν πρέπει να κάνουμε νηστεία και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι η νηστεία γίνεται από μια η δική μας ικανότητα επειδή τότε μπαίνουμε μέσα σε υπερηφάνια. Αρκετοί άνθρωποι νομίζουν ότι αυτή η απελευθέρωση δεν είναι για σήμερα, και ότι αυτό έγινε μόνο την εποχή που ο Ιάσουα βρισκότανε αυτή την γη και έζησε με τους μαθητές του, αλλά αυτό είναι ψέμα. Ένας λάθος τρόπος είναι να προσφέρουμε αυτά τα ονόματα από τα δαιμόνια για να δούμε τι ώρα εκδηλώνουν κάποιο και να το διώξουμε, αλλά αυτό είναι λάθος, γιατί είναι σαν να βάζουμε σε ένα παιχνίδι τον εκθρως.
 26. 26. Έτσι λοιπόν αν αρχίσουμε να αναφέρουμε τα ονόματα από τα δαιμόνια για να δούμε πότε εκδηλώνεται το καθένα η που, αυτό είναι ένα λάθος και δεν το κάνουμε. Μτ 12:29: "Ή, πώς μπορεί κάποιος να μπει μέσα στο σπίτι τού δυνατού, και να αρπάξει τα σκεύη του, αν πρώτα δεν δέσει τον δυνατόν, και τότε θα διαρπάξει το σπίτι του;" Δένουμε τα δαιμόνια τα ποιο δυνατά στο άγιο όνομα του Ιάσουα Χαμασίαχ, τότε λοιπόν φεύγουν και τα υπόλοιπα. Ματθαίος 12:29 "σπίτι" = άτομο. Δένουμε λοιπόν η ποιο δυνατή άντρες το όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ και όταν μένουνε δεμένη τότε μπορούμε να βγάλουμε και τα υπόλοιπα δαιμόνια τα οποία είναι ποιο αδύναμα, αλλά και αυτά επίσης είναι δυνατά , αλλά ο ποιο δυνατός είναι ο παντοδύναμος ΙΆΣΟΥΑ. Μτ 12:43-45: "Και όταν το ακάθαρτο πνεύμα βγει από τον άνθρωπο, περνάει μέσα από άνυδρους τόπους, και ζητάει ανάπαυση, και δεν βρίσκει. Τότε λέει: Ας γυρίσω στο σπίτι μου, απ' όπου βγήκα. Και αφού έρθει, το βρίσκει αδειανό, σκουπισμένο και στολισμένο. Τότε, πηγαίνει και παίρνει μαζί του άλλα επτά πνεύματα πονηρότερα απ' αυτό, και αφού μπουν μέσα, κατοικούν εκεί· και γίνονται τα τελευταία χειρότερα από τα πρώτα. Έτσι θα είναι και σ' αυτή την πονηρή γενεά." Η διδασκαλία είναι ότι χρειάζεται να αποκλείσουμε αυτή την αιτία για την οποία μπήκανε τα δαιμόνια. Το να μπούνε με αλά επτά πνεύματα όχι τόσο επειδή βρίσκουνε το σπίτι ακατοίκητο, αλλά επειδή το σπίτι είναι ανοικτό, δεν έκλεισε η πόρτα.
 27. 27. Επειδή τον άτομο δεν έσπασε αυτους τους δεσμούς της ανομίας, δεν έσπασε τους ζυγούς, και τότε η πόρτα συνεχίσει ανοικτή και μπαίνουν επτά χειρότερα πνεύματα. Όταν το άτομο λοιπόν παρέχει το δαιμόνιο αυτή η δυνατότητα να είναι μέσα του, είναι αυτό που του δίνει αυτήν την νομιμότητα. Ενός λοιπόν ο άτομο δεν θέλει να ελευθερωθεί θα συνεχίσει έτσι. κανένα πνεύμα κακό δεν μπορεί να είναι στη ζωή ενός ανθρώπου αν ο ίδιος ο άνθρωπος δεν του δώσει το ελεύθερο. Ποιες είναι τώρα μερικές από το ψεύτικες διδασκαλία για να διώξουν τα δαιμόνια; 1. Το άτομο να φυσήξει δυνατά για να διώξει το δαιμόνιο. ¡Όχι! Το πρόβλημα είναι πνευματικό. 2. Το άτομο να κάνει εμετό. ¡Ψεύτικο!. 3. Να χτυπήσουμε στην πλάτη σε έναν άνθρωπο για να διώξει τα δαιμόνια. 4. Να Βήχουμε στους ανθρώπους. 5. Είναι ένας τρόπος ο οποίος η καθολική εκκλησία χρησιμοποιεί ούτω ώστε να κάνει μια εκκαθαρίσει μέσα στον άνθρωπο. 6. Να δείξουνε το βιβλίο του ζοάρ ούτω ώστε αυτές η ψυχές να βγούνε. Θέλω να ξέρετε ότι το καβαλιστές πιστεύουν στην μετενσάρκωση και αυτό επίσης δίνει την δύναμη στα δαιμόνια. Όλες αυτές λοιπόν τις διδασκαλίες είναι ψεύτικες, εμείς διώχνουμε τα δαιμόνια στο Άγιο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ.
 28. 28. Τα δαιμόνια δεν μπορούν να μπούνε όπου θέλει εκείνα, συγγνώμη για αυτή την έκφραση αλά έτσι είναι. Λκ 8:26-33: " Και κατέπλευσαν στη χώρα των Γαδαρηνών, που είναι αντίπερα από τη Γαλιλαία. Και καθώς βγήκε έξω στη γη, τον συνάντησε ένας άνθρωπος από την πόλη, που από πολλά χρόνια είχε δαιμόνια, και δεν ντυνόταν με ιμάτιο, και σε σπίτι δεν έμενε, αλλά έμενε στα μνήματα. Και καθώς είδε τον Ιάσουα, φώναξε δυνατά και έπεσε μπροστά του, και, με δυνατή φωνή, είπε: Τι είναι ανάμεσα σε μένα και σε σένα, Ιάσουα, Υιέ τού Ύψιστου Θεού; Σε παρακαλώ, μη με βασανίσεις. Για τον λόγο ότι, πρόσταξε στο ακάθαρτο πνεύμα να βγει από τον άνθρωπο· επειδή, πριν πολλά χρόνια τον είχε συναρπάξει, και τον έδεναν με αλυσίδες, και τον φύλαγαν με ποδόδεσμα· και διασπάζοντας τα δεσμά φερόταν από το δαιμόνιο στις ερημιές. Και ο Ιάσουα τον ρώτησε, λέγοντας: Τι είναι το όνομά σου; Και εκείνος είπε: Λεγεώνα· επειδή, πολλά δαιμόνια είχαν μπει μέσα σ' αυτόν. Και τον παρακαλούσαν να μη τα προστάξει να αναχωρήσουν προς την άβυσσο. Και ήταν εκεί μια αγέλη από πολλά γουρούνια, που έβοσκαν στο βουνό· και τον παρακαλούσαν να τους επιτρέψει να μπουν μέσα σ' εκείνα· και τους το επέτρεψε. Και τα δαιμόνια, βγαίνοντας από τον άνθρωπο, μπήκαν μέσα στα γουρούνια· και η αγέλη όρμησε προς τον γκρεμό στη λίμνη, και πνίγηκε." Ο Ιάσουα τους διώχνει προς τα γουρούνια, πρέπει να υπάρχει κάτι το οποίο είναι νόμιμο ούτω ώστε να επιτρέψουν να μπούνε, αυτά δεν μπορούσαν να πάνε σε οποιοσδήποτε μέρος έτσι από μόνος του, έπρεπε να έχουνε μια νομιμότητα, τότε ο Ιάσουα τους έδωσε την άδεια.
 29. 29. Για να διώξουμε τα δαιμόνια χρειάζεται η θέληση από το άτομο να θέλει να ελευθερωθεί. Είναι απίθανο να μπούνε να μπει στην ζωή αν το άτομο δεν θέλει. Ελοχιμ έχει το δικαίωμα πανό σε όλα τα πράγματα, αλλά αυτός σου έδωσε τη δυνατότητα για τις δικές σου πράξης. Με ποια λοιπόν θέληση θα πάμε να βγάλουμε κάτι από το άτομο του οποίο δεν θέλει να το βγάλει; ¡Δεν μπορούμε!. Ο Ιάσουα μου έδωσε αυτή την δύναμη, αυτή την εξουσία πάνω από τον εκθρως, αλλά όχι πάνω από τα άτομα. Είναι λοιπόν απαραίτητο το άτομο να θέλει να ελευθερωθεί από αυτό τα δαιμόνια. Είναι λοιπόν η απόφαση του ανθρώπου. Δίνει λοιπόν αυτή την εξουσία πάνω από τα δαιμόνια, όχι πάνω από τους ανθρώπους όσο αναφορά αυτή την απελευθέρωση από τα δαιμόνια. Το να δένουμε αυτά τα βρόμικα πνεύματα, είναι επειδή το άτομο δεν μπορεί να του καταλάβει μόνος του, τότε εμείς δένουμε αυτά τα δαιμονικά πνεύματα επειδή το άτομο δεν μπορεί να το καταλάβει. Όταν το άτομο επιστρέφει στην λογική αρχίσουμε να το εξηγούμε χωρίς το Ιάσουα είναι αδύνατον να κάνει κάτι. Αν το άτομο θέλει να κάνει την απελευθέρωση, τον ρωτάμε: Τι είναι αυτό το οποίο έχει κάνει, που έχεις πάει, τι έκανες το τελευταίο καιρό; Παράδειγμα: Τα δαιμόνια δεν έχουν την δυνατότητα να
 30. 30. βρίσκονται σε δύο σώματα, αλλά ναι επιτίθεται σε δύο σώματα που είναι ένα. (Γεν 2:24: "Γι' αυτό, ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα του και τη μητέρα του, και θα προσκολληθεί στη γυναίκα του· και θα είναι οι δύο σε μία σάρκα.") Τότε λοιπόν για αυτό μιλάμε για την μοιχεία, για αυτό χρειάζεται να σπάσουμε με αυτό, να μετανοήσουμε και να μην στο ξανακάνουμε. Θέλω λοιπόν να πούμε ότι ένα άτομο που ποτέ δεν έχει λύσει το πνευματικό κομμάτι της ζωής του υπάρχει περίπτωση τα δαιμόνια που έχει ένα άλλο άτομο να έρθουν και να το κάνουνε κακό, αλλά δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο όπου υπάρχει παρά πολύ απιστία, υπάρχουν πάρα πολύ μοιχεία και μεγάλη ακολασία και ένα άτομο δεν άπιστοι μόνο με ένα άλλο άτομο αλλά άπιστοι με εννέα, αυτά είναι τα στατιστικά τουλάχιστον εκεί που έζησα εγώ, και επιπλέον η ομοφυλόφιλη. Το ζευγάρι λοιπόν, έχει επαφή με εννέα, και αυτοί η εννέα με άλλους εννέα και έτσι συνεχίσετε μια μεγάλη αλυσίδα, για αυτό λοιπόν η άνθρωποι καταλήγουν να διακατέχονται από δαιμόνιο. Και τα δαιμόνια λοιπόν που βλάπτουν αυτόν τον άνθρωπο, έχουν όλο το δικαίωμα να έρθουν και βλάπτουν και στον άλλο άτομο. Πόσα άτομα λοιπόν λέγονται ότι πιστεύουν στον Ιάσουα; Αλλά δεν πρέπει μόνο να πιστέψουμε, αλλά να ακούσουμε και να κάνουμε αυτή την απελευθέρωση στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ, άλλος τα όνειρα, η εφιάλτες, όλα αυτά μπορούν να συνεχίσουν και τότε χρειάζεται να σπάσουμε με όλα αυτά, να υποταχθούμε στο ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ, να σπάσουμε τους ζυγούς, και της κατάρες μέχρι τη Τετάρτη γεννεα.
 31. 31. Πολλά άτομα είχανε φόβους από τη παιδική τους ηλικία που ποτέ δεν λύσανε. Όλα αυτά τα άτομα λοιπόν χρειάζεται να το λύσουν αυτό, διότι αλλιώς δεν μπορούνε να απετυγυναι κανέναν στόχο, είναι άτομα που πηγαίνουνε από αποτυχία σε αποτυχία. Για παράδειγμα άτομα τα οποία είχανε: δυνατές μνησικακίες απέναντι τους γονείς τους διότι η γονείς ήταν πολύ σκληρή ή επειδή η γονείς του τον κακοποίησαν κ τους εγκατέλειψαν. Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει: Η μητέρα μου μας εγκατέλειψε για να πάει με εκείνο εκεί το κύριο; Αυτό το έχουμε ακούσει πάρα πολύ φορές, αυτό δημιουργεί μια μνησικακία, μια πληγή, αλλά υπάρχη λύσει στο άγιο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ. Πολύ λένε : "συγχωρώ το Πατέρα μου, την μάνα μου", αλλά δεν σπάνε αυτή η ζυγοί, διότι πρέπει να το πούμε με φωνή. Αν αυτό το πράγμα λοιπόν υπάρχει στην Τορά (Αγία γραφή) είναι γιατί υπάρχει. Πολύ λένε ότι : "η μαγεία δεν υπάρχει, αυτό είναι για στους ανθρώπους που είναι αδαής". Αδαής είναι εκείνη επειδή δεν έχουνε διαβάζουν τη Βίβλο, γιατί αυτό υπάρχει στην Τορά. Δτ 18:10-13: "Δεν θα βρεθεί σε σένα κανένας, που να διαπερνάει τον γιο του ή τη θυγατέρα του μέσα από τη φωτιά ή που να ασκεί μαντεία ή να είναι προγνώστης των καιρών ή οιωνοσκόπος ή μάγος ή γόης ή ανταποκριτής δαιμονίων ή τερατοσκόπος ή νεκρομάντης. Επειδή, καθένας που τα κάνει αυτά είναι βδέλυγμα στον Κύριο· και εξαιτίας αυτών των βδελυγμάτων, ο Κύριος ο Ελοχιμ σου τούς διώχνει από
 32. 32. μπροστά σου. Τέλειος θα είσαι μπροστά στον Κύριο τον Ελοχιμ σου." Αυτά τα τάματα στο καθολικισμό για να ζητήσουν από τους "αγίους" που δεν είναι τίποτα άλλο από νεκρή, είναι μεγάλη δεσμί, πολύ δυνατή. Υποτάσσουν την υγεία τον άνθρωπον, υποτάσσουν την οικονομία και η άνθρωποι καταλήγουν να διαμένει απόλα με τον νεκρούς , αυτό είναι σατανισμός, είναι σαν να καλούμε στους νεκρούς, αυτό απαγορεύεται στην Τορά. Εδώ λοιπόν θα το βρεις στο Δευτερονόμιο 18: 10-13. Σε αυτούς τους τελευταίους καιρούς ο εκθρως θέλει να πάρει όσος πιο πολύ μπορεί, τότε εμείς που γνωρίζουμε στο Ιάσουα Χαμασίαχ, και εκείνος μας έχει ελευθεροση, ας βοηθήσουμε και άλλους να ελευθερώσουν. Έτσι λοιπόν αυτό το βασάνισμα μπορεί να είναι με πάρα πολλούς τρόπους, υπάρχουν άνθρωποι η οπή έχουνε εφιάλτες, και αυτό επίσης μπορεί να σπάσει το όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ. Να ζητήσουμε τον Ιάσουα να επαναφέρει την κειλά (εκκλησία) του, σε επίπεδο παγκόσμιο, χρειάζεται λοιπόν αυτό να αρχίσει από την απελευθέρωση. Πράξεις Αποστόλων 3:21: "τον οποίο πρέπει να κρατήσει ο ουρανός μέχρι τούς καιρούς τής αποκατάστασης, για όλα όσα μίλησε ο Ελοχιμ από παλιά με το στόμα όλων των αγίων προφητών του." Κάτι του οποίου έχει εξεταστεί είναι ότι η Τορά είναι όλοι η Τανάχ, είναι μια καθοδήγηση του Ιάσουα, ότι λοιπόν τα δαιμόνια χρειάζεται να φύγουν, αν δεν φύγουν τα δαιμόνια το άτομο δεν μπορεί να είναι άγιο , δεν μπορεί να βρει την λύση, δεν μπορεί να βρει την ίαση.
 33. 33. Μόλις το άτομο λοιπόν ελευθερωσή χρειάζεται να αναπτυχθεί πνευματικά και να δόση καρπούς, επειδή το άτομο έγινε καλά. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου που αναγεννήθηκε. Θα περάσω τώρα στο σημείο της οδηγείας για την απελευθέρωση: Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται μόνη τους κα ζητάνε βοήθεια, για παράδειγμα: Υπάρχουν άνθρωποι που λένε : "Πάστορας, βοήθησε με σε παρακαλώ, έχω αυτό το πρόβλημα." Έρχεται λοιπόν μόνος του, έρχεται σινιδητοiπισμενος, δεν έρχεται νευριασμένος, δένουμε όλους τους δυνατούς άνδρες και δαιμόνια πρίν λοιπόν αυτά εκδηλωθούν. Άλλα άτομα τους φέρνουν οι δικοί τους άνθρωποι η γνωστή. Αν ένας άνθρωπος είναι στα λογικά του, πρέπει να του μιλήσουμε για το λόγο του Ελοχιμ και να σπάσει όλο αυτό το δεσμό στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ. Αν το άτομο έρχεται νευριασμένος, πρέπει να δέσουμε αυτό τους δυνατούς άνδρες, στο όνομα του Ιάσουα και όχι να χρησιμοποιήσουμε φράσεις όπως: " Διάβολε σε δένω", αυτό δεν γίνεται, επειδή το άτομο μπορεί περισσότερο να φοβηθεί, γιατί τον να πεις : "Διάβολε πονηρέ ,σε δένω", δεν βρίσκεται πουθενά στην Βίβλο. Ο Ελοχιμ λέι ότι χρειάζεται να δέσουμε τα δαιμόνια στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ, αλλά να μην λέμε αυτό το τύπο από εκφράζεις διότι αυτό το τύπο εκφράζειον τρομάζει
 34. 34. το άτομο και το άτομο θα νευρίασε πολύ περισσότερο από ότι πρίν. Μετά λοιπόν, δεν θα έχουμε μόνο να τού μιλήσουμε για απελευθέρωση, αλλά επίσης και για ίαση από αυτό που ο πάστορας του έβαλε, για να το πούμε έτσι. Τα άτομα δεν χάνουν πάντα τη δική τους θέληση, (αυτό είναι κάτι από την εμπειρία που ο Ελοχιμ μας επέτρεψε εμείς να δούμε.) Άλλης φορές υπάρχει απλά μόνο ένα τρέμουλο. Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι πρέπει να είμαστε ευαίσθητη και με αγάπη με της ψυχές, η μάχη δεν είναι ενάντια στον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας, αλλά ενάντια στα δαιμόνια που τον διακατέχουνε. Να απαρνηθούμε όλα αυτά τα πράγματα με τρόπο συγκεκριμένο και ακουστικό ός το διάβολος να φύγει στο άγιο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ, Και έτσι να πέσουν όλας αυτές η πνευματικές αλυσίδες. Μόλις λοιπόν γίνει αυτή απελευθέρωση, το Ρουαχακοδες αρχίσει να υπάρχει, να υπηρετεί, και έτσι να εκδηλώνεται κάτι , χρειάζεται να συνεχίσουμε να δένουμε τα δαιμόνια στο άγιο όνομα, και να ρωτήσουμε το άτομο : "τη άλλο έκανες ; " (Αυτό θα το δούμε ποιο μετά ). Όλα τα ιερτελετησκά μπυδύ , τις μαύρες μαγεία η τής άσπρες, πράσινες, κόκκινες, το ίδιο είναι, όλα αυτά λοιπόν είναι επικαλέσματα να κατέβουν τα δαιμόνια . Για αυτό όλα τα τελετουργικά από όλες τις χώρες (αναφέρουν τα τελετουργικά ιθαγενών) όλα είναι σατανικά, δεν υπάρχει εξαίρεση. Πρίν κάποιο καιρό ο Ελοχιμ μου επέτρεψε να μιλήσω σε
 35. 35. έναν άτομο το οποίο σε μια κρουαζιέρα κάνανε μπυδύ, και αυτοί βρισκόντουσαν σε έναν τραπέζι βραδυνό και τότε τους είπανε: " ελάτε να φάμε βραδυνό αυτό το βραδυνό λοιπόν θα γίνει γείρω στην πισίνα, θέλουμε να δείτε κάτι και ταλοιπα", αυτά να μοιάζουν να είναι αθώα πράγματα, αλλά αυτό το άτομο μετά διακατέχτικε από δαιμόνια , μετά χρειάστηκε να το κάνουνε μια απελευθέρωση και δόξα του Θεό τώρα είναι ελεύθερος, Ας είναι υπερυψομενος ο Ιάυε. Τότε λοιπόν πρέπει να έχουμε πάρα πολύ προσευχή με όλα τα τελετουργικά, για αυτό λέμε στους ανθρώπους να μην πηγαίνουνε και να συμμετάσχουνε τα παιδιά τους στο σχολείο σε χορούς επειδή όλα αυτά είναι τελετουργικά σατανικά. Δυστυχώς πολύ άνθρωποι πηγαίνουνε σε τέτοιες τελετές σατανικές και μετά γίνεται μέχρι και συμφωνία με το σατανά. Το χρίσμα που δέχεται οποίος του έρχεται από το ρουαχακοδες (άγιο πνεύμα) είναι λόγο της θέλησης του Ιάσουα, είναι κάτι σημαντικό και δεν χρειάζεται να το φτυνουμε. Εβρ 2:3-4: "πώς εμείς θα ξεφύγουμε, αν αμελήσουμε μια τόσο μεγάλη σωτηρία; Η οποία, αφού άρχισε να διακηρύσσεται διαμέσου τού Κυρίου, βεβαιώθηκε σε μας από εκείνους που άκουσαν· και ο Θεός (Ιάυε) έδινε επιπρόσθετη μαρτυρία με σημεία και τέρατα, και με διάφορα θαύματα, και με διανομές τού Ρουαχακοδες (Αγίου Πνεύματος), σύμφωνα με τη θέλησή του." Σε αυτήν την εκκλησία "Gozo y Paz" που σημαίνει "χαρά και Ειρήνη", διώχνουμε τα δαιμόνια στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ. Όταν ένα άτομο λέει ότι εγώ δεν μιλάω απ'το άγιο πνεύμα (Ρουαχακοδες) εδώ, αυτό είναι σαν μια βλασφημία ενάντια
 36. 36. στο Ρουαχακοδες, η Τανάχ λοιπόν λέει ότι όλες οι αμαρτίες μπορούν να συγχωρώνησουν εκτός την βλασφημία ενάντια στο Ρουαχακοδες. Εδώ δεν μιλάει ο εκθρως, μιλάει το άγιο Ρουαχακοδες του Ιάσουα, αυτό είναι κάτι πολύ λεπτό. Βρέθηκα και μίλησα με διάφορους Ροίμ (Πάστορες) από διάφορες χώρες που τους κριτικάρουν και τους λέω: " ένταξη μην κάνεις τίποτα, απλά προσευχή σου τα άτομα ίσος μιλάνε άσχημα μόνα τους". όλοι θα δώσουμε της εξηγήσεις μας μπροστά στο Ιάσουα. Αυτήν είναι μια αντανάκλαση για την Κειλά (εκκλησία): Αν όλη λοιπόν θα δώσουμε ο καθένας η δικές μας εξηγήσεις μπροστά του Ιάσουα, τότε, τί επιχειρήματα θα έχουμε, όταν εκείνος μας έχει ανοίξει τα μάτια εσένα και εμένα, για να είμαστε σαν ευλογία για άλλους που μας χρειάζονται ; Υπάρχουν πολύ άνθρωποι που έχουνε ανάγκη, και εάν εσύ και εγώ αρνουμαςτε να βοηθήσουμε κάποιος που χρειάζεται αυτή την απελευθέρωση, θα είμασταν άσχημα απέναντι του Ιάυε. Η κειλά πρέπει να είναι ελεύθερη και να γιατρεύει για να μπορεί να μιλάει σε άλλους, Ποίος θα ανέβει λοιπόν πανό στο βουνό του Ελοχιμ; Μόνο αυτός που έχει τα χέρια του καθαρά και τη καρδιά τού αγνοί, λέει στο ψαλμό 24 . Έτσι λοιπόν όταν είμαστε καθαροί, μπορούμε να βοηθήσουμε και άλλους να είναι καθαρή, αν είμαστε βρώμικης, θα βρωμίσουμε και τους άλλους. Στο Ματθαίον 16:18 λέει: "Και εγώ, μάλιστα, σου λέω ότι: Εσύ είσαι ο Πέτρος, και επάνω σ' αυτή την πέτρα θα κτίσω την εκκλησία μου· και πύλες άδη δεν θα υπερισχύσουν εναντίον της."
 37. 37. Σε ποια κειλά αναφέρεται ο Ιάσουα; - μία εκκλησία που κάνει το θέλημά του. Και ξαναφέρνω αυτή την αντανάκλαση για τους άνδρες: Σε κανέναν από μας δεν θα να χαράσσει η κοπέλα μας, να έκανε ότι ήθελε, έτσι δεν είναι ; Εμείς λοιπόν είμαστε αυτή η νύφη του Ιάσουα Χαμασίαχ, χρειάζεται να κάνουμε το θέλημά του, όχι το δικό μας. Το άτομο χρειάζεται να παρνηθή όλα αυτό το οποίο κουβαλάει. Τότε λοιπόν αυτήν η απάρνηση και όλοι αυτή η ρηψη τον ζυγόν είναι πολύ σημαντική , επειδή αν τον άτομο δεν απάρνηση, δεν σπάσει κάθε ζυγό που έχει, συνεχίσει να είναι δεμένο στο σατανά.(ας τον επιπλιξει ο αδόμ στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ). Ξέροντας λοιπόν ποιος είναι ο Ιάσουα, και γνωρίζοντας επίσης ότι χωρίς αυτόν δεν μπορεί να γίνει τίποτα, απαρνουμασται το ζυγω και σπάει. Στο Ησαϊας 58:6: "Η νηστεία που εγώ διάλεξα, δεν είναι τούτη; Το να λύνεις τούς δεσμούς της κακίας, το να διαλύεις βαριά φορτία, και το να αφήνεις ελεύθερους τους καταδυναστευμένους, και το να συντρίβεις κάθε ζυγό;" Ένας δεσμός της ανομίας είναι η υπερηφάνια Ησ 28:1: "ΟΥΑΙ στο στεφάνι τής υπερηφάνειας των μέθυσων του Εφραϊμ, των οποίων η ένδοξη ωραιότητα είναι άνθος που μαραίνεται· οι οποίοι κατακυριεύονται από το κρασί επάνω στις κορυφές των παχέων κοιλάδων!". Έτσι λοιπόν τους υπερήφανος φαίνεται μια κορόνα υπερηφάνειας. Η υπερηφάνειας δεν χρειάζεται να πεις : "είμαι
 38. 38. υπερήφανος" όχι, φαίνεται η υπερηφάνειας, σύμφωνα με την Τανάχ στον Ησαϊας 28:1. Τότε λοιπόν, Αυτή η κορόνα της υπερηφάνειας η κορόνα υπεροψίας τον ιόν του Εφραίμ, αυτή λοιπόν τη κορόνα χρειάζεται να την βγάλουμε και χρειάζεται να βασιλεύει ο Ελοχιμ στην ζωή του ανθρώπου. Γίνεται το άτομο να επαναλαμβάνει με πλήρη συνείδηση (και τα δαιμόνια είναι ήδη δεμένα στο όνομα του Ιάσουα Χαμασίαχ). Τότε λοιπόν έτσι που λέγαμε πρίν, ότι ένα άτομο μπορεί να εργαστεί νευριασμένος, δένονται δυνατή άντρες, στο όνομα του Ιάσουα Χαμασίαχ, δένονται δαίμονα Και ζητάμε στο ανθρώπινο πνεύμα να πάρει το ελέγχω της ψυχής. Τότε λοιπόν αρχίζουμε να μιλάμε για απελευθέρωση, και ρωτάμε: τη έκανες; Που ήσουνα; Τη δέσμευση έχεις κάνει; Ούτος ώστε όλα αυτά να σπάσουν. Έλεγα λοιπόν ότι ένας απ' του ζυγούς είναι η υπερηφάνια, τότε λοιπόν σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συνείδηση του λέμε :"θα επαναλάβει μαζί μου αυτήν την προσευχής, αλλά το άτομο χρειάζεται συνηδυτα να το κάνει του παρουσιάζεις τον Ιάσουα Πίος είναι και ότι χωρίς αυτός τίποτα, δεν μπορούμε να κάνουμε ούτος ώστε να είμαστε ελεύθερη, και τότε λοιπόν στο άτομο αργήσουμε να μιλάμε για αυτή την απελευθέρωση. Ένας πρακτικός τρόπος για να πούμε στο άτομο κάποια λόγια εινα: "Επανέλαβε μαζί μου: μετανιώνω και απαρνουμε στο μεγάλο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ την αμαρτία της υπερηφάνειας, της αντιδραστικοτητας , της οργής μου, της μέθης, της αυτοκριτικής προς τους άλλους, της αυτοδικαιώσεις, της ισχυρογνωμοσύνη , της ανιπακοις, της
 39. 39. αυτοεξησοσης, της αυταπαρκιας, της έληψις υποταγής , απαρνουμε και σπάω όλο αυτό το ζυγό στο μεγάλο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ”. Αν εσύ έχεις καταλάβει ότι σε αυτή τη λίστα της υπερηφάνειας υπάρχει : 1. Ισχυρογνωμοσύνη. 2. Ανιπακοί. 3. Έπαρση. 4. Αυταρεσκεια. 5. Έληψις υποταγής. Και δυστυχώς πολύ που λένε ότι είναι Μεσσιανική συνεχίσουν σε αυτό το ζυγό, είναι πολύ περήφανη, φέρνετε αυτή η κορόνα υπερηφάνειας οπός λέει στην Ησαϊας 28:1. Το άτομο, έλεγε στο προηγούμενο θέμα: Ροε η αγαπητέ αναγνώστη, κάθε ψυχή που φτάνει στην Κειλά (εκκλησία) χρειάζεται να περάσεις από ένα φίλτρο, και αυτό το φίλτρο είναι η δαιμονική απελευθέρωση γιατί αλλιώς η εκκλησία θα γεμίσει από δαιμόνια. Διότι Εσύ αγαπητέ Ροε δεν γνωρίζεις τη προβλήματα έχουνε αυτές η ψυχές που έρχονται στην συγκέντρωση, και μπορεί να είναι δεμένες στο σατανά, και εάν εσύ δεν ενεργής θα έχεις πολλά προβλήματα στην εκκλησία σου, η εκκλησία δεν θα μεγαλώσει, και δεν θα έχει ευλογία, δεν θα φτάσεις στην ψυχές, δεν θα προχωρήσεις . Ένα άλλο πεδίο το οποίο χρειάζεται να διώξουμε είναι το πεδίο το φόβου. Α Ιωάννης 4:18: "αλλά, η τέλεια αγάπη βγάζει έξω τον φόβο· επειδή, ο φόβος έχει κόλαση· και εκείνος που φοβάται δεν έχει φτάσει σε τέλειο βαθμό μέσα στην αγάπη." Εδώ ξεκάθαρα ο Ιωάννης έχει έμπνευση από το ρουαχακοδες (άγιο πνεύμα), και λέι ότι το άτομο τον οποίο φοράτε είναι επειδή δεν τελειοποιήθηκε στην αγάπη.
 40. 40. Και λέει στο πρώτο κομμάτι του εδαφίου "αλλά, η τέλεια αγάπη...", ποια είναι η τέλειο αγάπη; Η τέλεια αγάπη είναι Ιάσουα, " που διώχνει το φόβο...". Τα περισσότερα άτομα τα οποία φτάνουν σε μια συγκέντρωση έρχονται με φόβο. Λέει εδώ λοιπόν στην πρώτη κάρτα του Ιωάννη 4:18 ότι ο φόβος έχει μέσα τιμωρία, τότε το άτομο αυτοτιμωρειται κατά κάποιο τρόπο. Ο φόβος φέρνει τιμωρία, φέρνει ταραχή, ο φόβος επιτρέπει στα δαιμονικά πνεύματα να πάρουνε τον έλεγχο του ατόμου, για παράδειγμα, στον σύζυγό η τής σύζυγό, ούτω ώστε ο Ιάυε (θεός)στο όνομα του Ιάσουα Χαμασίαχ δεν λειτουργεί. Το πνεύμα του φόβου Παραλή, έτσι λοιπόν χρειάζεται να το διώξουμε στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ. Για παράδειγμα έχουμε δει ότι παρά πολύ αχιμ είχανε κάποια αντιχιματα με τον αυτοκίνητο, Μπένι μέσα ένα πνεύμα φόβου (όχι επειδή διακατέχονται) αλλά επειδή υπάρχει εμωνη, υπάρχει κατάθλιψη και του λένε : "μην ξαναοδηγησεις, θα να έχεις στίχοι". Αυτό το πνεύματα του φόβου, τους Παραλή και εμείς χρειάζεται να τους κάνουμε μια απελευθέρωση και να σπάσουμε αυτό τον ζυγό τον δαιμωνιον. Λέμε λοιπόν αυτό το άτομο να πει: "Πατέρα αιώνιε στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ διώχνω και σπάω όλα τα πνεύματα του φόβου, σπάω κάθε Ζυγός σκλαβιάς και αυτό σήμερα τελειώνει." Ένα άλλο πεδίο του οποίο χρειάζεται να μιλήσουμε για απελευθέρωση είναι η απόρριψη.
 41. 41. Η απόρριψη αυτό που κάνει είναι να βλοκαρι την αγάπη του Ελοχιμ (Θεό) προς τα άτομα, η απόρριψη η απόρριψη του αυτού για παράδειγμα. Ένα άτομο κοιτάει τον αυτό σου στον καθρέφτη και δεν του αρέσει, συνέχεια λέει: " τι άσχημο που είμαι, τι χονδρός που είμαι και ταλοιπα". Αυτό λοιπόν είναι απόρριψη τον εαυτό του, έτσι λοιπόν κλείνει την αγάπη που ο Ελοχιμ ήθελε να δώσει σε αυτό το άτομο, και όλοι αυτοί χαρακτηρίζεται σε ένα μίσος για τον ίδιο άτομο, και αυτό χρειάζεται να το σπάσει γιατί αλλιώς το άτομο δεν θα μεγαλώσει πευματικά. Σε αυτό το πεδίο της απόρριψη επίσης υπάρχει αυτοτιμορία, καταδικάζει το άτομο τον εαυτό του, τότε λοιπόν τα δαιμόνια πήγενουν στο μυαλό και του λένε " είσαι άσχημος, είσαι άσχημη, δεν κάνεις για τίποτα και ταλοιπα". Το άτομο λοιπόν μπορεί να πέσει σε μια κατάκλιση μέχρι να στάση και στην αυτοκτονία. Έτσι λοιπόν κάνουνε αυτό το άτομο να επαναλάβει (της παρακάτω λέξεις εφόσον έχει συνείδηση το άτομο και τα δαιμόνια είναι δεμένα στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ) : "Πατέρα Ιάυε, στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ, μετανιώνω και διώχνο μακριά αυτή την απόρριψη, αυτή την αυτοτιμωρία και αυτή την αυτοκαταδεικιο". (Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί τα άτομα όλη την ώρα είναι καταδικασμένα) έτσι λοιπόν χρειάζεται να πούμε: "διώχνω την ωρχι". (Επειδή η απόρριψη ός συνέπεια φέρνει την οργή). Το άτομο δεν αντέχει το ίδιο τον εαυτό τον ίδιο λόγο του ότι έχει τα δαιμόνια μέσα του. " Ηφρασε διώχνω το φόβο" (η α απόρριψη προκαλεί φόβο) "τόν να ήμαστε επιρικιτικροι
 42. 42. Με τους υπόλοιπους" (Όταν το άτομο δεν δέχεται τον ίδιο με τον αυτό, θα απόρριψη τους άλλους, αυτό είναι ένα δεσμό τον ποίο χρειάζεται να σπάσει.) Σπάω , απαρνουμε όλοι την βουλιμία λοιπόν, (στην απόρριψη έρχεται την βουλιμία) "στην ανορεξία η έλλειψη όρεξης". Έχει να κάνει όλοι αυτό με την απόρριψη το άτομο απορρίπτουν τον εαυτό του, αν είναι πολύ αδύνατο και απορρίπτουν τον εαυτό του αν είναι χοντρό.) Έχω μιλήσει με άτομα τα οποία είχαν αυτά τα πνεύματα και διώχνοντας έξω στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ, τρώνε κανονικά και πλέον δεν τρώνε ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. "Διώχνω το φόβο και διώχνο την κατάθλιψη." (Η απόρριψη ωδηγη στην κατάθλιψη.) "Διώχνω την αυτοκτονία, διώχνω την απόγνωση." και λέμε στο άτομο να επαναλάβει :" ότι σπάω κάθε Ζυγό, συγχωρώ τόν εαυτό μου..." (Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό να συγχωρήσουμε τον εαυτό μας.). "...για της αποτυχίας που είχα, και θα προσπαθήσω να κρατηθώ σε αγιόσυνη, αμήν.” Τον να πούμε ότι συγχωρώ τόν ίδιο τον εαυτό, δεν είναι ότι το λατρεύω με τον εαυτό μας, είναι ότι αν το άτομο δεν συγχωρεί τον ίδιο τον εαυτό βάζει τον εαυτό του πάνω από τον Ιάσουα Χαμασίαχ, γιατί φυσικά ότι ο Ιάσουα μας συγχωρεί όλες τις αμαρτίες εάν μετανοήσουμε από καρδιάς. Αλλά πολλές φορές το άτομο λέει: "όχι εγώ δεν μπορώ να συγχωρήσω αυτό με τον εαυτό μου πάστορας, γιατί εγώ έκανα αυτό και δεν μπορώ να συγχωρήσω." Όμως Πίος είσαι εσύ για να μπεις από πάνω του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ; Αν ο Ιάσουα σε συγχωρεί, εσύ γιατί όχι; Κάποια άλλα πεδία που χρειάζεται να διώξουμε, είναι ο θυμός , η οργή, και βία.
 43. 43. Προς Φιλιππησίους 3:13-14: "Αδελφοί, εγώ δεν στοχάζομαι τον εαυτό μου ότι το έχω αποκτήσει. Αλλά, ένα πράγμα κάνω, λησμονώντας μεν όσα βρίσκονται πίσω, επεκτεινόμενος δε σε όσα βρίσκονται μπροστά, τρέχω προς τον σκοπό, για το βραβείο τής άνω κλήσης τού Θεού εν Ιάσουα Χαμασίαχ." Ο Σαούλος (ο οποίος είναι γνωστός ως Πάμπλο) λέει: Δεν με ενδιαφέρει αυτό που έγινε πίσω, εγώ προχωράω προς τα μπροστά. Τα άτομα που τα οποία έχει θυμω, έχουνε οργή και βία, αυτά μεταξύ τους ενώνονται. (Φόβος και απόρριψη). Αυτό συμβαίνει διότι δεν συγχωρεί κάτι η επειδή δεν έσπασε τους ζυγούς με τον σατανά, λόγο του τι έκαναν κάτι , και ο εχθρός έχει κυριαρχεί α πάνω σε ζωές του. Προς Εφεσίους 4:31: "Κάθε πικρία και θυμός και οργή και κραυγή και βλασφημία, ας αφαιρεθεί από σας με κάθε κακία·" Είναι μια εντολή ότι πρέπει να αφαιρέσουμε κάθε πικρία και θυμός και οργή και κραυγή, και βλασφημία, και κακία, αυτό λοιπόν είναι εντολή εμπνευσμένο από το ρουαχακοδες. Τότε λοιπόν λέμε στο άτομο να επαναλάβει: "Πατέρα Ιάυε, στο όνομα του ΙΆΣΟΥΑ ΧΑΜΑΣΊΑΧ, διαλέγω να συγχωρώ με όλη μου την καρδιά αυτούς που με έβλαψαν και θα ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που εβλαψα εγώ." Εάν το άτομο δεν πάει να ζήτηση συγνώμη σε αυτούς που έβλαψε τότε θα συνεχίσει να είναι δεμένο, έχουμε αυτή την εμπειρία του ότι ένα άτομο χρειάζεται να είναι ελεύθερος του

×