Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Causes i consequencies presentació

!

 • Login to see the comments

 • Be the first to like this

Causes i consequencies presentació

 1. 1. Desastres naturals Són aquells que afecten a la població i als seus habitatges. Exemple: tsunamis, huracans, terratrèmols, etc.
 2. 2. Repartiment injust dels recursos És el fet de que quan és reparteixen els recursos humans, els països del tercer món majoritàriament, no es tenen en compte.
 3. 3. Factors climàtics És el que fa que depenent del clima, un país tingui més recursos o menys. Exemple: l’aigua (Àfrica és un país molt càlid, per això hi ha sequera)
 4. 4. Govern anàrquic o corrupte Són aquells que davant les seves idees, no tenen en compte la decisió dels damés.
 5. 5. Discriminació per raó de sexe oraça Són aquells que afecten a la llibertat de les persones de diferents races o de diferent sexe.
 6. 6. Poc accés als mercats globalitzats És la manera de excloure als països més pobres dels mercats corrents.
 7. 7. Sanitat deficient Són aquells que afecten a la salut de els països menys desenvolupats, pel fet de que no els hi arriben medicines i no tenen una alimentació adequada.
 8. 8. CONCEQÜÈNCIES
 9. 9. Migració És el moment en què algú abandona el país, però la raó de la migració es a causa de que en el país en el que viuen no hi ha recursos suficients, per tant, han de marxar a un altre país per guanyar diners i ajudar a les seves famílies que estan al seu país.
 10. 10. Delinqüència Són les etapes en que una persona es pot sentir pressionada per la societat i tanmateix necessiti diners, per tan opta per la delinqüència
 11. 11. Desnutrició Molts nens acaben morts a causa de la desnutrició perquè la seva economia no els permet poder aconseguir l’alimentació adequada. També influeix la sanitat perquè allà quan un nen està malalt no té les medicines necessàries per la seva cura.
 12. 12. Desintegració familiar Quan en una família, a causa d’algun problema distancia el pare o la mare, és més difícil de aconseguir una vida estable.

×