Mobils

276 views

Published on

Historia del mobils i les seves característiques

 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Mobils

 1. 1. Patricia Sala Santos4t ESO
 2. 2.  Definició de :WAP, GPRS i UMTS. Mòbils de primera generació (1G) Mòbils de segona generació (2G) Mòbils generació de transició (2,5G) Mòbils de tercera generació (3G) Mòbils de quarta generació (4G)
 3. 3. Protocol daplicacions sense fil és un estàndardtècnic obert internacional per a aplicacions queutilitzen les comunicacions sense fil. Perexemple: Accés a serveis d‘Internet des duntelèfon mòbil.
 4. 4. És el sistema que, afegit al GSM permet lús dela commutació de paquets. Daquesta manera esmillora la capacitat de la tecnologia mòbil 2G alhora de transmetre paquets de dades novocals.
 5. 5. Forma part de la família global IMT-2000 del sistemade comunicacions mòbils de tercera generació de laUIT.Les seves tres característiques principals son lesfuncions multimèdia, velocitat d’accés a Internetelevada i una qualitat de veu comparable a la de lesxarxes físiques.
 6. 6.  Característiques: Permet el contacte amb les tropes via ones de ràdio, tot i que la banda de freqüència en aquells temps no superava els 60 MHz. Solament té teclat i eren molt grans .
 7. 7.  Característiques: Va ser la primera es va caracterizar per ser digital. Els protocols emprats en els sistemes 2G suporten velocitats dinformació més altes per veu, però limitats en comunicació de dades. Es poden oferir serveis auxiliars, com dades, fax i SMS.
 8. 8.  Característiques: Ofereix característiques esteses, ja que compta amb més capacitats addicionals que els sistemes 2G.
 9. 9.  Característiques: La 3G es caracteritza per contenir a la convergència de veu i dades amb accés sense fil a Internet, en altres paraules, és apta per a aplicacions multimèdia i altes transmissions de dades . Hi ha a aplicacions més enllà de la veu com àudio (mp3), vídeo en moviment, videoconferència.
 10. 10.  Característiques: Ample de banda que permetrà la recepció de televisió en Alta Definició. Una xarxa de xarxes i un sistema de sistemes integrats totalment basats en el protocol IP.

×