Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Programació Web - PAC 1 - Multimedia (UOC) - Paquita Ribas

4,539 views

Published on

PAC 1 de l'assignatura de Programació Web (JavaScript) del Grau Multimèdia de la UOC. En la meva wiki Racó Vermell us podeu baixar els arxius html i js.
http://raco-vermell.wikispaces.com/PROGRAMACI%C3%93+WEB

Published in: Education
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Programació Web - PAC 1 - Multimedia (UOC) - Paquita Ribas

  1. 1. Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions Grau de multimèdiaProgramació webPAQUITA RIBAS TUR• Per a dubtes i aclariments sobre l’enunciat, adreceu-vos al consultor responsable de la vostra aula.• Cal lliurar la solució en un fitxer doc i la pràctica en arxius html, js i css si és el cas. Adjunteu el fitxer a un missatge adreçat a la bústia Lliurament i registre d’AC.• El nom del fitxer ha de ser CognomsNom_PW_PAC1 amb l’extensió .doc.• Consulteu la data de lliurament al calendari.PAC1Crear una pàgina html buida i incrustar tot lexercici en aquesta pàgina.1.- Afegir-hi un botó que llenci un bucle per llegir des del teclat la llista de la compra producte,marca i unitats (format: producte, marca, unitats) i desar-los en un array ( array unidimensionalque contingui la concatenació de producte, marca, unitats). Finalitzar quan hi hagi una entrada enen qualsevol dels camps que sigui FI.Aquest és el botó dintre de <body>:<h2>Pregunta 1 i 2</H2><p>Pitja el botó per a introduir dades de productes:</p><p>Per a finalitzar la introducció de dades, entri FI en qualsevol dels camps d’entrada</p> <input type="button" name="boto1" value="Introduir llista compra" onclick="javascript:llistaCompra()" />Aquesta és la funció llista compra que llegeix la llista i la guarda en un array:function llistaCompra() { var i = 0; var producte = ""; var marca = ""; var unitats = ""; llista = new Array();

×