Distribucions de Linux

164 views

Published on

2) Hacer una presentación para visualizarla en el blog sobre: 5
Distribuciones Linux (nombre, versiones, logotipo, características más
relevantes). Utilizar: calaméo, slideboom o slideshare.

Published in: Technology
0 Comments
0 Likes
Statistics
Notes
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

No Downloads
Views
Total views
164
On SlideShare
0
From Embeds
0
Number of Embeds
6
Actions
Shares
0
Downloads
2
Comments
0
Likes
0
Embeds 0
No embeds

No notes for slide

Distribucions de Linux

  1. 1. DISTRIBUCIONS LINUX Josep Francesc Mora Tortella 1 Batx D
  2. 2. Què són les distribucions Linux? És una distribució de software que es basa en Linux, aquestes distribucions inclouen paquets de software creats per satisfer les necessitats de les persones. I generalment son categoritzades coma software lliure.
  3. 3. DEBIAN ● ● Debian és una comunitat formada per desenvolupadors i usuaris que mantenen un sistema operatiu GNU basat en un software lliure. Debian va nèixer com a una aposta per separar el software lliure del no lliure.
  4. 4. DEBIAN L'èxit de Debian GNU/Linux es deu a que és desenvolupat per més de 1000 desenvolupadors voluntaris, contenen més de 20000 paquets i, a més, és responsable d'inspirar a més de 120 distribucions.
  5. 5. PCLinuxOS Va ser presentat per Bill Reynolds l'any 2003. Després d'anys de desenvolupament, PCLinuxOS es caracteritza per oferir suport immediat per a moltes tecnòlogies que la majoria de migrants de Windows a Linux esperarien tenir en el seu nou sistema operatiu.
  6. 6. CentOS CentOS destaca per ser confiable i per ser una sòlida alternativa lliure dels productes per servidor més costosos del mercat
  7. 7. Mageia Mageia és primordialment una distribució per escritori. ● ● ● Destaca per estar equipat amb programes d'última generació i un magnífic conjunt administrador del sistema. A més té una gran habilitat per atreure a un gran nombre de desenvolupadors voluntaris. Cal destacar també l'ampli suport internacional .
  8. 8. Slackware ● ● · Slackware és considerada una de les distribucions més netes i amb menys errors disponibles avui en dia. Tota la configuració és realitzada editant arxius de text.

×