Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

En defensa de la salut, l'educació i els serveis públics

679 views

Published on

Davant de les retallades de CiU, el PSC de Vilanova i la Geltrú aposta per la defensa de la salut, l'educació i els serveis públics. Bona mostra d'això són el CAP del Barri de Mar, la Plataforma de Serveis a la Dependència, el nou Institut d'Educació Secundària, la Llar d'Infants l'Escateret... alguns d'aquests equipaments no es farien en molts anys si des del govern municipal no s'hagués apostat de forma decidida.

Published in: News & Politics
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

En defensa de la salut, l'educació i els serveis públics

  1. 1. Algunes realitzacions del govern municipal liderat pel PSC entreInstitut d’educació secundària al Barri de Mar els anys 2007 i 2011 Ja ho heu vist, el govern dels millors d’Artur Mas comença a destapar les seves prioritats: afavorir la salut i l’educació privades, i propiciar un pas enrere en les polítiques socials. En canvi, a Vilanova i la Geltrú, al llarg de tots aquest anys, hem prioritzat la construcció d’equipaments relacionats amb aquests serveis públics que per a nosaltres són els més importants.Plataforma de serveis a la Dependència En coherència amb això, hem impulsat la construcció del CAP de Baix-a-Mar i del nou Institut d’Educació Secundària, també al barri de Mar. Malgrat que corresponia a la Generalitat fer-ho, l’Ajuntament va decidir avançar l’obra. Una decisió valenta, que ara sabem que va ser del tot encertada. Quin futur tindrien aquests equipaments en el nou marc de retallades impulsades pel nou govern de CIU? Sens dubte, molt llunyà.Llar d’infants l’Escateret No tots som iguals: mentre uns prioritzem l’educació, la sanitat i les polítiques socials, uns altres el primer que fan és retallar aquests serveis públics. Amb aquest full volem explicar de forma gràfica,Escola Volerany i sense estridències, en què posa l’accent cada partit polític. PSC Vilanova i la Geltrú Plaça de la Peixateria 19, Vilanova i la Geltrú http://vilanovailageltru.socialistes.catCAP Barri de Mar

×