Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Cofinanciering sectorplannen. Deel 2: de aanvraag

1,534 views

Published on

In deze driedelige serie vertellen wij u de belangrijkste stappen die u kunt nemen voor een goed sectorplan om werkgelegenheid in uw sector te stimuleren. Waar moet u op letten tijdens de projectvoorbereiding, de aanvraag en de aanvraag? Oftewel, hoe komt u in aanmerking voor cofinanciering van uw sectorplan?

Published in: Economy & Finance
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cofinanciering sectorplannen. Deel 2: de aanvraag

 1. 1. DE WEG NAAR EEN GOED SECTORPLAN THEMA: SCHOLING & ARBEID IN 3 DELEN NAAR EEN GOED PROJECT SAMEN WERKEN AAN EEN PLAN DAT BIJDRAAGT AAN BEHOUD VAN WERK, HET VINDEN VAN NIEUW WERK EN AAN GROEI VAN WERKGELEGENHEID “ “ COFINANCIERING SECTORPLANNEN: GROTE KANS VOOR MEER WERKGELEGENHEID DEEL 2: DE AANVRAAG
 2. 2. DE AANVRAAG 2 1 • MEER WERK OF STAGEPLEKKEN VOOR JONGEREN; • BEHOUD VAN VAKKRACHTEN; • BEGELEIDING VAN MET WERKLOOSHEID BEDREIGDE WERKNEMERS NAAR NIEUW WERK. DE REGELING RICHT ZICH OP: ACHTERGROND
 3. 3. DE AANVRAAG SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: 2 WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR? BENT U GEREGISTREERD ALS AANVRAGER BIJ HET AGENTSCHAP? Als u een aanvraag wilt indienen, moet u zich eerst registreren. Dit kan door een account aan te maken via het digitale Subsidieportaal van Agentschap SZW. JA?1
 4. 4. DE AANVRAAG 2 HEBT U HET ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER AL BEKEKEN? Dit aanvraagformulier kunt u vinden op de website van Agentschap SWZ. JA?2 SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 5. 5. DE AANVRAAG 2 VERZAMEL ALLE INFORMATIE VOOR DE AANVRAAG EN CONTROLEER OP COMPLEETHEID. Alleen complete aanvragen worden in behandeling genomen! Een overzicht van de aanvraageisen vindt u op de website van Agentschap SZW. 3 GELUKT? SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 6. 6. DE AANVRAAG 2 WAT GAAT U DOEN? De duur van het project is maximaal 24 maanden. Zorg dat de activiteiten die u wilt gaan uitvoeren aansluiten op de aanvraag. Meld wijzigingen in uw project altijd. Als u dit verzuimt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de uitkering van de subsidie. 5 GELUKT? SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 7. 7. DE AANVRAAG 2 VOLDOET U AAN ALLE VOORWAARDEN? In deel 3 : de uitvoering, komen een aantal belangrijke voorwaarden aan bod. JA?6 SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 8. 8. DE AANVRAAG 2 IS ER EEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST AFGESLOTEN TUSSEN DE PARTNERS? PNO Consultants heeft hiervoor een voorbeeld van een overeenkomst ontwikkeld. JA?7 SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 9. 9. MAIL DAN NAAR: OF LEES DE TIPS VOOR DEEL 3: DE UITVOERING THEMA: SCHOLING & ARBEID DIEDRICK.JANSEN@PNOCONSULTANTS.COM HEEFT U VRAGEN OVER DE AANVRAAG? Senior consultant, Scholing & Arbeid

×