Cofinanciering sectorplannen. Deel 2: de aanvraag

1,514 views

Published on

In deze driedelige serie vertellen wij u de belangrijkste stappen die u kunt nemen voor een goed sectorplan om werkgelegenheid in uw sector te stimuleren. Waar moet u op letten tijdens de projectvoorbereiding, de aanvraag en de aanvraag? Oftewel, hoe komt u in aanmerking voor cofinanciering van uw sectorplan?

Published in: Economy & Finance
 • Be the first to comment

 • Be the first to like this

Cofinanciering sectorplannen. Deel 2: de aanvraag

 1. 1. DE WEG NAAR EEN GOED SECTORPLAN THEMA: SCHOLING & ARBEID IN 3 DELEN NAAR EEN GOED PROJECT SAMEN WERKEN AAN EEN PLAN DAT BIJDRAAGT AAN BEHOUD VAN WERK, HET VINDEN VAN NIEUW WERK EN AAN GROEI VAN WERKGELEGENHEID “ “ COFINANCIERING SECTORPLANNEN: GROTE KANS VOOR MEER WERKGELEGENHEID DEEL 2: DE AANVRAAG
 2. 2. DE AANVRAAG 2 1 • MEER WERK OF STAGEPLEKKEN VOOR JONGEREN; • BEHOUD VAN VAKKRACHTEN; • BEGELEIDING VAN MET WERKLOOSHEID BEDREIGDE WERKNEMERS NAAR NIEUW WERK. DE REGELING RICHT ZICH OP: ACHTERGROND
 3. 3. DE AANVRAAG SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: 2 WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR? BENT U GEREGISTREERD ALS AANVRAGER BIJ HET AGENTSCHAP? Als u een aanvraag wilt indienen, moet u zich eerst registreren. Dit kan door een account aan te maken via het digitale Subsidieportaal van Agentschap SZW. JA?1
 4. 4. DE AANVRAAG 2 HEBT U HET ELEKTRONISCH AANVRAAGFORMULIER AL BEKEKEN? Dit aanvraagformulier kunt u vinden op de website van Agentschap SWZ. JA?2 SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 5. 5. DE AANVRAAG 2 VERZAMEL ALLE INFORMATIE VOOR DE AANVRAAG EN CONTROLEER OP COMPLEETHEID. Alleen complete aanvragen worden in behandeling genomen! Een overzicht van de aanvraageisen vindt u op de website van Agentschap SZW. 3 GELUKT? SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 6. 6. DE AANVRAAG 2 WAT GAAT U DOEN? De duur van het project is maximaal 24 maanden. Zorg dat de activiteiten die u wilt gaan uitvoeren aansluiten op de aanvraag. Meld wijzigingen in uw project altijd. Als u dit verzuimt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de uitkering van de subsidie. 5 GELUKT? SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 7. 7. DE AANVRAAG 2 VOLDOET U AAN ALLE VOORWAARDEN? In deel 3 : de uitvoering, komen een aantal belangrijke voorwaarden aan bod. JA?6 SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 8. 8. DE AANVRAAG 2 IS ER EEN SAMENWERKINGSOVEREENKOMST AFGESLOTEN TUSSEN DE PARTNERS? PNO Consultants heeft hiervoor een voorbeeld van een overeenkomst ontwikkeld. JA?7 SLA DE VOLGENDE STAPPEN NIET OVER: WAT DOET U AAN DE ARBEIDSMARKTPROBLEMATIEK IN UW SECTOR?
 9. 9. MAIL DAN NAAR: OF LEES DE TIPS VOOR DEEL 3: DE UITVOERING THEMA: SCHOLING & ARBEID DIEDRICK.JANSEN@PNOCONSULTANTS.COM HEEFT U VRAGEN OVER DE AANVRAAG? Senior consultant, Scholing & Arbeid

×