Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.

Esther

209 views

Published on

  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Esther

  1. 1. JO VULL CONTAR QUE A CASAENSVENEN MOLTS ANIMALS
  2. 2. hamstersEls hamsters son molt monos i lis agradajugar amb la roda.Mengen pipes,granets de taronjai hem tingut 6 hamsters en total.El primer es deiaPol i feia moltes coses que feien riure.
  3. 3. Es meu ca ScottyEl meu ca te 2 anys i mig,es de color marró iblanc,a ses pates sembla que hi duu calcetins,liagraden les garrafes buides per jugar al jardítambé li agrada passejar pel camí de cavalls, elque més de tot li agrada és nedaral mar i a les piscines dels veins.
  4. 4. La meva granota en GustavoUn dia es papa i sa mama quan tornaven depassejar es ca van trovar una granota que estavasaltant enmig de sa carretera i la van dur a casa, vaestar dos dies després la van tornar al camp.
  5. 5. Leriçó en PunkyUn vespre que mon pare tornava amb el cotxe vaveure dos moixos que jugaven enmig de lacarretera amb un eriçó i el meu pare va pensar queseria millor dur-lo a casa i curar-lo, va estar tresdies a casa i després el vam tornar al camí decavalls.
  6. 6. La meva serp LolaUn dia després de dinar vaig anar una estona al patíi de per la cotxeria va entrar una serp, vaig avisarals pares i la vam atrapar, la vam posar dins unacapsa de sabates i la vam mostrar als veins, desprésla vam amollar pel camp una altra vegada.De naLola no tenim cap foto.
  7. 7. ➲ -hamsters➲ -nescotty➲ -gustavo➲ -punky➲ -lolaIndex danimals

×