Successfully reported this slideshow.
We use your LinkedIn profile and activity data to personalize ads and to show you more relevant ads. You can change your ad preferences anytime.
Fes la teva reserva aquí enviant un mail al Paisatge dels Genis
i segueix totes les novetats a facebook.com/ElPaisatgedels...
Upcoming SlideShare
Loading in …5
×

Un dia Genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso - 8 de juny de 2014

282 views

Published on

El Paisatge dels Genis organitza el diumenge 8 de juny l’activitat ‘Un dia Genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso’ que inclou visites guiades simultànies als cinc centres culturals de la Ruta al preu especial de 2 euros, i gratuïtes per als menors de 14 anys.
Per participar en l’activitat cal reserva prèvia, ja que les places són limitades, al correu electrònic de l’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis info@elpaisatgedelsgenis.cat. L’últim dia per inscriure’s és el 5 de juny.
La Ruta del Paisatge dels Genis dóna a conèixer els quatre artistes universals que van passar llargues temporades en municipis de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, a través de les anècdotes de la seva vida en relació amb el paisatge i el territori tarragoní, de les seves obres, dels seus valors, amb una visita guiada a les 12 hores a cadascun dels centres culturals dedicats a aquests genis: Gaudí Centre a Reus; Centre Miró a Mont-roig; Casa Nadiua de Pau Casals al Vendrell; Vil·la Museu Pau Casals al Vendrell i Centre Picasso a Horta de Sant Joan.
Entre els assistents a les visites, se sortejarà una Targeta Genial i un àpat en un dels restaurants col·laboradors de la Ruta, per a dues persones.
La Targeta Genial és una multientrada que dóna accés als centres d’interpretació de la Ruta, així com als avantatges i promocions especials dels establiments col·laboradors.

Published in: Travel
  • Be the first to comment

  • Be the first to like this

Un dia Genial a la Ruta del Paisatge dels Genis amb Gaudí, Miró, Casals i Picasso - 8 de juny de 2014

  1. 1. Fes la teva reserva aquí enviant un mail al Paisatge dels Genis i segueix totes les novetats a facebook.com/ElPaisatgedelsGenis T’esperem!!!

×